6 Vragen Die U Moet Stellen Voordat U Naar Uw Spreekkamer Gaat

Wekenlang hebben we te horen gekregen dat we weg moeten blijven van dokterspraktijken, tenzij het absoluut noodzakelijk was om naar een arts te gaan. Maar nu het aantal gevallen van coronavirus op veel plaatsen in het land daalt en staten zich beginnen open te stellen, vraagt ​​​​u zich misschien af ​​of het veilig is om die controle of uw jaarlijkse fysieke. En je bent niet de enige: veel mensen willen afspraken maken die ze de afgelopen drie maanden hebben gemist. Volgens Michael LeVasseur, PhD, een bezoekende assistent-professor epidemiologie en biostatistiek aan de Drexel University in Philadelphia, vertelde NPR dat het veilig is om reguliere doktersafspraken te hervatten, zolang je ervoor zorgt dat het kantoor de juiste voorzorgsmaatregelen neemt om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Twee epidemiologen, Drexel University’s Neal Goldstein, PhD, en Temple University’s Aimee Palumbo, PhD, spraken met NPR over welke specifieke maatregelen u het kantoor van uw arts moet vragen voordat u een afspraak plant. Dit zijn de zes vragen die je volgens hen moet stellen voordat je naar de dokter gaat. En voor meer manieren waarop uw spreekkamer na de pandemie kan veranderen, bekijk 5 dingen die u na het coronavirus nooit zult zien in uw spreekkamer.

1 "Dragen het personeel en de patiënten altijd mondkapjes??"

De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) beveelt het dragen van een masker aan, vooral binnenshuis, om de verspreiding van verstoven COVID-19 druppeltjes. Zorg ervoor dat u met het kantoor van uw arts bevestigt dat het personeel maskers zal dragen en dat andere patiënten dit ook moeten doen. En voor meer informatie over maskers, ga naar The 10 States With the Strictest Face Mask Laws.

2 "Heeft het personeel voldoende maskers en beschermingsmiddelen??"

Medische maskers en handschoenen op een blauwe achtergrond

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw spreekkamer over de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) beschikt. Elke arts, verpleegster en assistent moet maskers, handschoenen en alle andere uitrusting hebben die nodig is om zichzelf en hun klanten te beschermen.

3 "Komt er een limiet voor het aantal mensen in een wachtkamer??"

close-up van man met masker zittend in de wachtkamer van de dokter met stok

Social distancing is geen grap, vooral in overdekte, drukbezochte en slecht geventileerde ruimtes zoals wachtkamers. Vraag dus aan uw dokterspraktijk of ze de capaciteit in die gedeelde ruimte beperken. En voor meer informatie over veilig binnenshuis blijven, ga je naar Doen dit ene ding thuis vermindert je risico op coronavirus aanzienlijk.

4 "Wordt het personeel getest op COVID-19?"

De handen van de arts in beschermende handschoenen bevatten de testkit voor de coronavirus-test

Testen op coronavirus is geen exacte wetenschap, omdat er nog steeds fout-positieve en fout-negatieve resultaten zijn, maar het is nog steeds de meest betrouwbare indicator die we op dit moment hebben. U wilt dus weten of het personeel van uw dokterspraktijk regelmatig wordt getest.

5 "Hoe vaak maken medewerkers de wachtkamers en kantoren schoon??"

Vrouw met rubberen handschoenen spuit een aanrechtblad in met schoonmaakmiddel

Het desinfecteren van openbare ruimtes kan soms overkill lijken. Maar in een dokterspraktijk, waar de kans op hoesten, niezen en het vrijkomen van vernevelde virale druppeltjes bijzonder hoog is, is het belangrijk om er zeker van te zijn dat desinfectie regelmatig plaatsvindt. En als u uw huis kiemvrij wilt houden, bekijk dan uw favoriete desinfectiemiddelen, gerangschikt op hoe snel ze het coronavirus doden.

6 "Als je niet rijdt, kun je dan het openbaar vervoer nemen terwijl je afstand houdt van andere mensen??"

vrouw die een wegwerpmasker draagt ​​in het openbaar vervoer tijdens een pandemie van het coronavirus

Openbaar vervoer – bussen, metro’s en treinen – zijn cruciale middelen voor woon-werkverkeer, maar die besloten ruimtes kunnen ook omgevingen met een hoog risico zijn, omdat ze druk, druk bezocht en slecht geventileerd zijn. Als een aantal andere patiënten op deze manier naar hun afspraak komen, wilt u misschien de cursus corrigeren, of in ieder geval proberen uw afspraak ’s ochtends vroeg te boeken. En voor meer informatie over het openbaar vervoer in de nasleep van het coronavirus, bekijk 8 dingen die je na het coronavirus misschien nooit meer in het openbaar vervoer zult zien.

Geef een reactie