8 Dingen Die Kate En William Hebben Gedaan Om Hun Kinderen Te Geven

Wat hun koninklijke verantwoordelijkheden ook mogen zijn, Kate Middleton en prins William hebben nooit iets in de weg laten staan ​​van hun vastberadenheid om hun kinderen – prins George, prinses Charlotte en prins Louis – een zo normaal mogelijke jeugd te geven. Hun overgrootmoeder is misschien koningin Elizabeth, maar dankzij hun toegewijde ouders hebben de Cambridge-kinderen geleerd om van de eenvoudige geneugten van het leven te houden, zoals lezen met papa en koken als gezin. "Gezien de enorme rijkdom en het voorrecht dat ze tot hun beschikking hebben, is het verfrissend om te zien hoe belangrijk het voor William en Catherine is om hun kinderen op te voeden zodat ze de kleine dingen in het leven waarderen, zoals een dagje in de tuin of vrienden op de thee hebben," zei een koninklijke insider. "Het zijn briljante ouders die gelukkige kinderen opvoeden die weten dat ze geliefd zijn."

William en Kate hebben verschillende achtergronden die hun verlangen hebben gevormd om hands-on ouders te worden. Kate groeide op in een huis uit de hogere middenklasse in een ongelooflijk hechte familie, terwijl William’s jeugd, naast grotendeels gedicteerd door traditie en plicht, werd ontsierd door het ongelukkige huwelijk en de omstreden scheiding van zijn ouders. "William’s persoonlijke ervaringen met zijn ouders en de troost en veiligheid die hij bij de Middletons heeft gevonden, hebben een enorm effect gehad op wat voor soort vader hij wil zijn," zei mijn bron. "Catherine vertrouwt maar al te graag op haar familie voor steun en beschouwt hun manier van doen als een model voor haar eigen gezin. Samen zijn William en Catherine zeer toegewijde ouders wiens kinderen altijd hun eerste prioriteit zijn." Hier is een blik op de dingen die deze koninklijke ouders hebben gedaan om hun kinderen een zalige te bezorgen "normaal" jeugd. En voor meer informatie over Will en Kate, bekijk William en Kate’s meest schattige koppelsmomenten door de jaren heen.

1 Ze doen hun eigen schoolloopjes.

PA Images / Alamy Stock Photo

Het afzetten in de ochtend en het ophalen in de middag op school is een onderdeel van het dagelijks leven van de meeste ouders van jonge kinderen, en de Cambridges zijn daarop geen uitzondering. In 2019 vertelde een bron aan Express, William en Kate doen de schoolruns "bijna elke dag." Toen de kinderen jonger waren, verdeelden ze vaak hun diensten, waarbij elk van hen of George of Charlotte naar hun respectievelijke scholen bracht.

Afgelopen september maakten ze er een charmante (en qua kleur gecoördineerde) familieaangelegenheid van toen zowel mama als papa George (6) en Charlotte (5) vergezelden op hun eerste schooldag – ter ere van de eerste keer dat de broers en zussen naar Thomas’s school gingen. Battersea samen. Soms neemt William de leiding, zoals hij deed toen Kate de eerste schooldag van prins George moest missen toen ze last had van extreme ochtendmisselijkheid terwijl ze zwanger was van prins Louis. Eerder dit jaar werd Kate gespot terwijl ze de kinderen heen en weer vervoerde terwijl William in Sandringham onderhandelde over de voorwaarden van.. "Megxit." En voor meer informatie, bekijk hoe het coronavirus de koninklijke exit van prins Harry en Meghan Markle veranderde.

2 Er zijn speeldata en verjaardagsfeestjes in Kensington Palace.

De hertog en hertogin van Cambridge met hun kinderen prins George en prinses Charlotte op een kinderfeestje voor militaire families in het Government House in Victoria tijdens de Royal Tour of Canada in 2016Chris Jackson / PA Images / Alamy Stock Photo

George is naar verluidt een populaire leerling op school en heeft volgens The Sun speelafspraakjes gehad met zijn beste vrienden, waaronder zijn neef, Maud Windsor, in Kensington Palace. Zijn niet-koninklijke vrienden (en hun ouders) moeten grondig worden gecontroleerd voordat er een datum wordt vastgelegd in het dagboek van Cambridges. Maar wat is een vervelende achtergrondcontrole als je Legos mag spelen met een toekomstige koning??

"Het is geweldig voor hen – en hun ouders – om naar zo’n mooi en historisch paleis te gaan en de boel te runnen," vertelde een koninklijke insider aan The Sun. "Maar het brengt wel wat meer planning met zich mee dan een normale speeldatum, omdat iedereen die het paleis bezoekt, door de beveiliging moet worden gecontroleerd." Voor zijn zesde verjaardag afgelopen juli meldde Hello dat George zijn hele klas had uitgenodigd voor een feest met voetbalthema. En voor meer inzicht in de favoriete atletische tijden van de royals, bekijk The Secret Ways All of the British Royals Stay Fit.

3 Er zijn altijd verhaaltjes voor het slapengaan.

PA Images / Alamy Stock Photo

Het geliefde ritueel van het voorlezen van verhaaltjes voor het slapengaan aan zijn kinderen heeft een speciaal plekje in William’s hart. In februari, tijdens een officieel bezoek aan Mumbles in Zuid-Wales, onthulde hij dat hij voorleest aan zijn groeiende kroost "altijd" en dat een van de favorieten van de kinderen Room on the Broom is, een verhaal over een heks die dieren uitnodigt om met haar mee te reizen op haar bezem, door Julia Donaldson. Toen de prins Donaldson ontmoette tijdens een ceremonie in Buckingham Palace in 2018, waar ze haar CBE ontving voor haar diensten aan literatuur, vertelde hij de auteur, "Realiseer je je hoeveel ouders je hebt bespaard voor het slapengaan??" Hij vertelde Donaldson ook dat een ander van haar boeken, The Gruffalo, een.. "grote hit" met de jonge Cambridges.

William lijkt echt de weg te weten in een kinderbibliotheek. Hij heeft ook gezegd, "David Walliams maakt ook goede boeken voor kinderen – voor wat oudere kinderen denk ik. Ik heb er een gelezen en het was echt heel goed."

4 Ze zijn niet bang voor discipline.

De hertog en hertogin van Cambridge komen met hun kinderen prins George en prinses Charlotte aan op Victoria International Airport, in Victoria, Canada, op de eerste dag van hun officiële rondreis door Canada inPA Images / Alamy Stock Photo

Een van de ergste nachtmerries van elke ouder is dat ze hun kinderen in het openbaar moeten disciplineren. Interessant is dat wanneer we de Cambridge-kinderen hebben zien praten, het bijna altijd Kate is die de wet vastlegt. Veel van die incidenten vinden meestal plaats voor grote menigten en worden vaak op camera vastgelegd tijdens speciale evenementen met de koninklijke familie. Kate’s meest memorabele moment bij het omgaan met een onvoorziene ineenstorting vond plaats in 2016 bij aankomst in Canada voor de eerste koninklijke tournee van het gezin.

Nadat ze op Victoria Airport waren geland, lachten de Cambridges allemaal met een glimlach toen ze uitstapten, maar tegen de tijd dat ze het asfalt bereikten, was het duidelijk dat George niet bepaald opgewonden was om daar te zijn. Kate hurkte neer (met Charlotte in haar armen), ontmoette haar zoon op ooghoogte en gebruikte haar handtekening "actief luisteren" techniek. Moeders overal konden zich identificeren met Kate’s vastberaden maar tedere uitdrukking terwijl ze met de jonge prins sprak door licht opeengeklemde tanden. Wat ze ook zei, het werkte als een tierelier – en ze deed dit allemaal op hakken van tien centimeter lang.

5 De kinderen brengen tijd door met beide sets grootouders.

De hertogin van Cambridge kijkt met prinses Charlotte en Carole Middleton (links) door een raam naar de prijsuitreiking na de King's Cup-regatta in Cowes op het Isle of WightPA Images / Alamy Stock Photo

Gan-Gan (ook bekend als koningin Elizabeth) mag dan in een kasteel wonen en opa Wales (de naam van de kinderen voor prins Charles) is misschien een toekomstige koning, maar William en Kate hebben ervoor gezorgd dat hun kinderen veel tijd doorbrengen met de familie Middleton naast hun koninklijke familieleden. Rebecca English, koninklijk correspondent voor de Daily Mail, heeft gezegd dat de Middletons.. "een enorm belangrijke rol" in het leven van de kinderen.

English heeft ook gemeld dat George en Charlotte zijn gaan werken met hun grootmoeder van moederskant, Carole Middleton, en een bezoek hebben gebracht aan Party Pieces, het familiebedrijf voor feestplanning in de buurt van het huis van de Middletons in Berkshire. Kate’s ouders zijn ook op vakantie geweest met de Cambridges op het Caribische eiland Mustique. Gelukkig heeft de rest van de koninklijke familie de Middletons verwelkomd in de kudde. "Charles begrijpt dat Kate aangetrokken wordt door haar moeder en familie en is eigenlijk heel dankbaar voor alles wat de Middletons doen," zei een koninklijke insider.

6 Ze hebben hun kinderen geleerd over voorrechten en het belang van teruggeven.

Charlotte doet liefdadigheidswerkKate Middleton / Kensington Royal via Twitter

Net zoals prinses Diana op beroemde wijze zowel William als prins Harry meenam om opvangcentra voor daklozen te bezoeken, introduceerden William en Kate op jonge leeftijd het concept om iets terug te geven aan George, Charlotte en Louis. In juni meldde de BBC dat de familie batches verse pasta had gemaakt in hun huis in Norfolk, Anmer Hall, en deze persoonlijk had afgeleverd bij gepensioneerden in de buurt en andere kwetsbare mensen die thuis bleven vanwege het uitbreken van het coronavirus. Op een van de foto’s gemaakt door Kate, vrijgegeven om Charlotte’s vijfde verjaardag te vieren, is te zien hoe de jonge prinses op een deur klopt terwijl ze een zak pasta vasthoudt. In april namen alle drie de kinderen van Cambridge samen met hun ouders deel aan de landelijke campagne Clap for Carers, waarbij ze de inspanningen van de eerstehulpverleners en de NHS toejuichten. En voor meer informatie over prinses Charlotte, bekijk Prinses Charlotte’s leven in foto’s: zie haar meest schattige momenten.

7 Ze hebben hun ook geleerd dat manieren belangrijk zijn.

De Amerikaanse president Barack Obama maakt kennis met prins George in zijn badjas en pyjama terwijl zijn ouders, prins William, de hertog van Cambridge en Kate Middleton, hertogin van Cambridge toekijken in Kensington Palace 22 april 2016 in Londen, Verenigd KoninkrijkPlanetpix/Alamy Live Nieuws

Het is geen verrassing dat de Cambridge-kinderen zich braaf gedragen, maar dat gebeurde niet per ongeluk. Zowel Kate als William hebben hun kinderen van jongs af aan geleerd dat goede manieren erg belangrijk zijn. Als leden van de koninklijke familie zijn er genoeg protocollen die George, Charlotte en Louis zullen moeten volgen als ze opgroeien (George en Charlotte hebben de koninklijke golf al onder de knie). Maar voorlopig concentreren hun ouders zich op de basis.

Onze harten smelten elke keer als we die foto zien van de tweejarige George in zijn gewaad met monogram en in gingham-pyjama die zijn hand uitstrekte terwijl hij praatte met de toenmalige president Barack Obama in 2016. En Charlotte betoverde iedereen in 2019 toen zij en haar broer op eerste kerstdag voor het eerst kerkdiensten bijwoonden met de rest van de koninklijke familie. Naast het maken van een perfecte buiging voor haar overgrootmoeder, bewerkte de nu vijfjarige plichtsgetrouwe de menigte met haar moeder, de boeketten die ze als een professional had gekregen en nam genadig een pop van een weldoener aan.

8 Ze hebben de kroon in de kast gehouden.

cambridge familie, george op testamenten terug en charlottes op katesMatt Porteous / Kensington Royal via Instagram

Zwaar is het hoofd dat de kroon draagt, dus het is volkomen logisch dat William en Kate precies het juiste moment willen vinden om aan prins George uit te leggen dat hij de derde in de lijn van de troon is en op een dag koning zal zijn. En die tijd moet nog komen. Misschien komt dat omdat, volgens koninklijke biograaf Andrew Morton, William er pas achter kwam dat hij de tweede in lijn voor de troon was toen zijn klasgenoten erop wezen dat oma de koningin was. De jonge erfgenaam zou zijn moeder, prinses Diana, hebben verteld dat hij de topbaan niet wilde. (Een jonge prins Harry vertelde zijn broer dat hij graag zijn plaats zou innemen.)

In 2016 vertelde William aan de BBC:, "Er zal een tijd en een plaats zijn om George op te voeden en te begrijpen hoe hij in de wereld past. Maar op dit moment is het gewoon een kwestie van een veilige, stabiele omgeving om hem heen houden en zoveel mogelijk liefde tonen als een vader." En voor meer informatie over een andere koninklijke vader, bekijk 15 redenen waarom prins Harry een geweldige vader wordt.

Diane Clehane is een in New York gevestigde journalist en auteur van Imagining Diana en Diana: The Secrets of Her Style.

Geef een reactie