Airconditioners Verkocht Bij Home Depot En Costco Zijn Teruggeroepen

De kans is groot dat u op Home Depot- en Costco-aankopen vertrouwt om verbeteringen in uw huis aan te brengen. De winkels staan ​​tenslotte vol met een breed scala aan apparaten die alles omvatten, van het wassen van je kleding tot het schoonhouden van je huis. Misschien wilt u echter controleren of u een artikel in de populaire winkels hebt gekocht, omdat het wordt teruggeroepen nadat het op tragische wijze in verband werd gebracht met een overlijden. Lees verder om te zien welk apparaat u op dit moment in gevaar kan brengen.

Als u dit van Walmart hebt gekocht, stop dan onmiddellijk met het gebruik ervan, waarschuwen autoriteiten.

Bepaalde modellen van Royal Sovereign draagbare airconditioners worden teruggeroepen.

man zwetend op de bank met de afstandsbediening van de airconditioner/Nieuw Afrika

op december. 22, de Consumer Product Safety Commission (CPSC) heeft een terugroepactie van ongeveer 33.570 Royal Sovereign draagbare airconditioners uitgegeven. Verschillende productmodellen zijn getroffen, waaronder PAC-3012, PAC-3012 RB, ARP-3012, ARP-3012 KIT, ARP-3012S, ARP-3014 en ARP-3014 SC. Klanten kunnen het modelnummer vinden dat is afgedrukt op de sticker op het naamplaatje aan de achterkant van de apparaten.

De draagbare luchtcondities vormen een potentieel brand- en brandgevaar voor klanten.

aan het plafond gemonteerde rookmelder omgeven door rook

Volgens het bericht van het CPSC werd de terugroepactie uitgevaardigd toen werd ontdekt dat een "een defecte afvoermotor in de airconditioners kan de plastic behuizing van de unit doen ontbranden, met brand- en brandgevaar voor de consument en het risico op ernstig letsel of de dood tot gevolg." Helaas zijn er 11 meldingen geweest dat de eenheden vlam vatten of roken, wat resulteerde in meer dan $ 1 miljoen aan materiële schade en twee verwondingen. Tragisch genoeg werd ook één dode gemeld als gevolg van het inademen van rook nadat een van de draagbare airconditioners in brand vloog.

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief voor meer consumentenmeldingen die rechtstreeks naar uw inbox worden gestuurd.

De teruggeroepen eenheden werden verkocht op Amazon en in Home Depot, Costco, Sears en andere winkels.

De CPSC merkt op dat de teruggeroepen airconditioners van maart 2008 tot augustus 2014 online werden verkocht op Amazon, evenals in Sears, Costco, Home Depot, BJ’s Wholesale Club en Best Buy-winkels in het hele land. De eenheden werden verkocht voor ongeveer $ 290.

Als u een van de apparaten heeft, moet u onmiddellijk stoppen met het gebruik ervan.

Als u een van de teruggeroepen draagbare airconditioners bezit, zegt de CPSC dat u onmiddellijk moet stoppen met het gebruik van het product en de stekker uit het stopcontact moet halen. Vanaf daar moet u de instructies online volgen op de aangewezen terugroepwebsite om het elektrische snoer door te snijden en het apparaat onbruikbaar te maken door iemand anders voordat u het weggooit.

Klanten kunnen ook contact opnemen met Royal Sovereign om te informeren naar een terugbetaling, die pro rata wordt berekend, afhankelijk van de leeftijd van het apparaat. Hun klantenservice is gratis te bereiken op 833-947-3699 van 9 a.m. tot 5 p.m. EST op weekdagen, online via de website van de terugroepactie of via de website van Royal Sovereign door te klikken op "Informatie oproepen" bovenaan de pagina.

Deze producten die bij Home Depot, Lowe’s en andere winkels worden verkocht, worden teruggeroepen.

Zachary Mack Zach is een freelance schrijver die gespecialiseerd is in bier, wijn, eten, sterke drank en reizen. Hij is gevestigd in Manhattan. Lees verder

Geef een reactie