Als Je Dit Bij Costco Hebt Gekocht, Doe Het Dan Nu Weg, Zegt De Fda:

De lente is hier, wat betekent dat je je misschien klaarmaakt om je grill aan te steken en te genieten van een ontspannen barbecue in je achtertuin. Voordat u echter begint met het bereiden van die maaltijd, moet u controleren of uw voedsel veilig is om te eten, nu een soort populaire burger die bij Costco wordt verkocht onderhevig is aan een nieuwe terugroepactie. Lees verder om te ontdekken of de hamburgers in uw koelkast of vriezer een ernstig risico voor uw gezondheid kunnen vormen. En voor meer veiligheidsrisico’s om uit de buurt te blijven, ga je naar Als je dit gebottelde water drinkt, is je lever mogelijk in gevaar, zegt de FDA.

Op 27 maart kondigde de Food and Drug Administration (FDA) de vrijwillige terugroeping aan van een partij Pacific Salmon Burgers, verkocht in verpakkingen van 48 oz in Costco-winkels. De terugroepactie werd gestart nadat werd ontdekt dat de hamburgers besmet zouden kunnen zijn met stukjes metaal die kunnen "verstikkingsgevaar of ander lichamelijk letsel opleveren." De betrokken burgers hebben lotnummer GC101431 en een houdbaarheidsdatum van 14/01/2023 op de verpakking gedrukt.

Hoewel er op de terugroepdatum geen gemelde verwondingen of ziekten waren in verband met de consumptie van de aangetaste hamburgers, zegt de FDA dat iedereen met de aangetaste hamburgers thuis "stop het gebruik en stuur het item terug naar uw lokale Costco voor een volledige terugbetaling." Voor vragen over de terugroepactie kunt u ook van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 uur en 8.00 uur contact opnemen met Trident Seafoods via 866-413-4749.m. en 5 p.m. of via consumeraffairs@tridentseafoods.com.

De hamburgers voegen zich bij een lange lijst van huishoudelijke nietjes die onlangs moeten worden teruggeroepen; lees verder om te ontdekken of een product dat u in huis heeft uw gezondheid in gevaar kan brengen. En als u uzelf buiten gevaar wilt houden, ontdek dan waarom de FDA een nieuwe waarschuwing heeft over deze bloeddrukmedicatie.

1 Haverrepen

stapel ontbijtrepen op basis van haver/Nicola_K

Ontbijtrepen kunnen handig zijn als je weinig tijd hebt, maar ze zijn niet altijd veilig. Op 23 maart kondigde de FDA de terugroeping aan van Bobo’s Maple Pecan Oat Bars na de ontdekking van besmetting met pinda’s in sommige partijen. De betreffende haverrepen van 3 oz, die zijn bedrukt met UPC-nummer 829262000210 en lotcode 0L30112B, kunnen worden geretourneerd naar de winkel waar ze zijn gekocht voor een volledige terugbetaling. U kunt ook contact opnemen met Bobo’s op 303-938-1977 of info@eatbobos.com. En voor het laatste terugroepnieuws dat rechtstreeks in je inbox wordt bezorgd, meld je je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

2 Flessenwater

flessenwater drinken in de winkel

Flessenwater lijkt misschien een gezond drankje, maar de producten van een bepaald merk kunnen uw gezondheid in gevaar brengen. Op 16 maart gaf de FDA een waarschuwing uit waarin mensen werden gewaarschuwd tegen het drinken van alkalisch water uit flessen van Real Water nadat de drank was gekoppeld aan vijf gevallen van niet-virale hepatitis en daaropvolgend leverfalen bij kinderen. Real Water riep later op 24 maart al zijn gebottelde waterproducten terug.

Als u dit water in huis heeft, stop dan onmiddellijk met drinken en als u symptomen van hepatitis krijgt, waaronder: "koorts, vermoeidheid, verlies van eetlust, misselijkheid, braken, buikpijn, donkere urine, klei of grijsgekleurde stoelgang, gewrichtspijn, gele ogen en geelzucht," de FDA zegt om contact op te nemen met uw arts. En voor meer gevaarlijke producten om te vermijden, als u dit medicijn neemt, U.S. Ambtenaren hebben een nieuwe waarschuwing voor u.

3 Wing saus

vrouw met zwarte nagels die kippenvleugels eet/Branislav Nenin

Het is niet alleen verkeerd gekookte kip die je ziek kan maken – de saus die je gebruikt om te kruiden, het kan ook je gezondheid in gevaar brengen. Op 22 maart kondigde de FDA de terugroeping aan van Taste of Inspirations Parmesan Garlic Wing Sauce nadat was ontdekt dat het mogelijk vis bevat die niet op de ingrediëntenlijst staat en een ernstig risico kan vormen voor personen met allergieën of overgevoeligheden voor vis. Als je de saus in huis hebt – die kan worden geïdentificeerd door UPC-nummer 72543999037, lotcode 210305 en een houdbaarheidsdatum van 5 maart 2022 – breng hem dan terug naar de winkel waar je hem hebt gekocht om een ​​terugbetaling te ontvangen.

4 Pasta

kommen met verschillende soorten pasta op zwarte tafel/Plateesca

Op 20 maart kondigde de voedselveiligheids- en inspectiedienst (FSIS) van het Amerikaanse ministerie van landbouw (USDA) aan dat 68 verschillende soorten pasta geproduceerd door Avanza Pasta – in totaal 9.847 pond – waren teruggeroepen nadat werd ontdekt dat ze niet vóór distributie naar behoren door de FSIS zijn geïnspecteerd;. Als je een van de aangetaste pasta’s in huis hebt – waarvan de volledige lijst te vinden is op de USDA-website – raadt het bureau aan om ze niet te consumeren, maar in plaats daarvan weg te gooien of terug te brengen naar de winkel waar ze vandaan kwamen. gekocht. En terwijl je je keuken aan het opruimen bent, als je deze soep in je koelkast hebt, gooi hem dan weg, zegt USDA.

Sarah Crow Sarah Crow is hoofdredacteur bij Eat This, Not That!, waar ze zich richt op nieuws over beroemdheden en gezondheidsverslaggeving. Lees verder

Geef een reactie