Als Je Dit Bij Target Hebt Gekocht, Stop Dan Onmiddellijk Met Het Gebruik Ervan, Zeggen Ambtenaren:

Target is om vele redenen favoriet bij fans, maar omdat het een handige one-stop-shopping-optie is, is dit ongetwijfeld wat ervoor zorgt dat klanten dag in dag uit terugkomen. De populaire winkel maakt het gemakkelijk om alles op één plek op te halen, van boodschappen tot huishoudelijke artikelen. Maar als je regelmatig bij Target bent, let dan op: er is één item dat je daar hebt gekocht en dat ambtenaren je waarschuwen om onmiddellijk te stoppen met gebruiken.

Op 26 mei organiseert de U.S. Consumer Product Safety Commission (CPSC) heeft aangekondigd dat Target ongeveer 58.500 van zijn Room Essentials Shower Stool heeft teruggeroepen. Het veiligheidsadvies komt nadat klanten verwondingen hebben gemeld doordat de kruk tijdens gebruik glad en onstabiel wordt, waardoor de artikelen kunnen kantelen en een ernstig valgevaar ontstaat.

Volgens de aankondiging van de CPSC werd de betreffende douchekruk verkocht op Target-locaties in het hele land en via Target.com voor $ 35 van Mar. 2019 t/m sept. 2020. Het teruggeroepen product is ongeveer 18 centimeter lang, met een driepotig aluminium frame en een plastic gebogen stoel. Het Room Essentials-logo en artikelnummer 064-20-1091 staan ​​ook op het verkooplabel.

Tot nu toe hebben 12 klanten verwondingen gemeld door het gebruik van de ontlasting, waaronder vier meldingen van kneuzingen, stoten en krassen en één melding van een verstuikte arm. Iedereen die de douchekruk heeft gekocht, kan deze terugsturen naar Target voor een volledige terugbetaling. Klanten met vragen of behoefte aan meer informatie kunnen Target bellen op 800-440-6080 van 7 a.m. tot 8 p.m. CT. U kunt ook de website van het bedrijf bezoeken en klikken op "herinnert zich" linksonder op de pagina.

Helaas is deze teruggeroepen douchekruk misschien niet het enige in uw huis dat uw veiligheid in gevaar kan brengen. Lees verder om te zien welke andere alledaagse voorwerpen onlangs zijn teruggeroepen.

 Target heeft zojuist de aankoop van dit ene ding in al zijn winkels verboden.

1 Ikea keukenaccessoires

ikea keukenproducten / nomadeFra

Op 19 mei kondigde de CPSC aan dat Ikea 159.500 van zijn Heroisk- en Talrika-kommen, borden en bekers had teruggeroepen die waren verkocht in fysieke winkels in de V.S.S. en Canada en op de website van het bedrijf tussen Aug. 2019 en mei 2021. De getroffen artikelen worden teruggeroepen vanwege de bezorgdheid dat hun PLA-materiaal kan breken, waardoor een potentieel brandgevaar ontstaat voor degenen die ze gebruiken voor warm eten of drinken.

Het servies in kwestie is te herkennen aan hun modelnamen – Heroisk en Talrika – en leveranciersnummer 23348, de letters "PLA," en de woorden "Gemaakt in Taiwan," die zich allemaal aan de onderkant van de producten bevinden. Toen de terugroepactie werd aangekondigd, had Ikea 123 meldingen ontvangen van het breken van de getroffen kommen, borden en mokken, met vier gemelde verwondingen die voornamelijk betrekking hadden op brandwonden.

Als je deze kommen thuis hebt, doe ze dan nu weg.

2 Jolly Time-popcorn

Een bord popcorn om thuis films te kijkenNadi_Aks /

Op 13 mei hebben de VS. Voedsel & Drug Administration (FDA) heeft aangekondigd dat American Pop Corn Company, de makers van de iconische Jolly Time Pop Corn, vrijwillig een van zijn geliefde popcorns heeft teruggeroepen. De Jolly Time Healthy Pop® Kettle Corn 100’s Microwave Popcorn, verkocht in dozen van vier stuks, werd over niet-aangegeven melkingrediënten getrokken. In het terugroepadvies staat dat het product in kwestie is vervaardigd op Jan. 25, 2021 en bevat de UPC 2819000141, samen met de productiecode 1025 [het tijdstip van productie] 3&4.

"Als consumenten een allergie of ernstige gevoeligheid voor melk hebben, worden ze aangemoedigd om het product niet te consumeren en het onmiddellijk weg te gooien," het bericht zegt:. De terugroepactie kwam tot stand toen een klant Jolly Time meedeelde dat het bedrijf onbedoeld enkele dozen van de ketelgraan had gevuld met een andere popcornsmaak die zuivel bevat.

Als je deze populaire chips hebt gekocht, gooi ze dan weg, zegt de FDA:.

3 MCT-oliepoeder

persoon die kogelvrije koffie maakt / Afrika Studio

Op 14 mei kondigde de FDA de vrijwillige terugroeping aan van bepaalde.6-oz vouwzakken van BUBS Naturals MCT-oliepoeder verkocht in supermarkten, op Amazon en via de BUBS Naturals-website. MCT-olie is een populair supplement dat vaak aan koffie wordt toegevoegd als onderdeel van een ketogeen dieet – BUBS verwijst naar het product als klanten "favoriete niet-zuivel creamer."

Het bedrijf haalde het product van de markt nadat werd ontdekt dat het besmet kon zijn met melk. Hoewel er op het moment van de terugroepactie geen gemelde ziekten waren gerelateerd aan de consumptie van het product, waarschuwt de FDA dat: "mensen met een allergie of ernstige gevoeligheid voor melk lopen het risico op een ernstige of levensbedreigende allergische reactie als ze dit product consumeren."

En voor meer recall-nieuws dat rechtstreeks in je inbox wordt verzonden, kun je je aanmelden voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

4 Lipodrene-supplementen

vrouw in blauw shirt die supplementen in witte fles in de hand giet / Een Mazhor

Op 12 mei kondigde de FDA aan dat Hi-Tech Pharmaceuticals, Inc. had vrijwillig een enkele partij van zijn Lipodrene met 25 mg Ephedra Extract-voedingssupplement teruggeroepen nadat hij had ontdekt dat de pillen mogelijk besmet waren met 1,4-dimethylamylamine (DMAA). Het stimulerende middel kan ernstige cardiovasculaire risico’s opleveren voor consumenten vanwege het vermogen om slagaders en bloedvaten te vernauwen.

Alle betrokken supplementen komen van lotnummer 001211197, dat op de bodem van de fles staat.

De FDA merkt op dat het nemen van DMAA kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen, waaronder aritmieën, een piek in bloeddruk, kortademigheid, borstverstrakking en een hartaanval. Hoewel er geen gemelde ziekten waren die verband hielden met het supplement op het moment dat het terugroepbericht werd uitgegeven, beveelt de FDA aan dat iedereen die de producten thuis heeft "stop onmiddellijk met het gebruik van dit product en breng het terug naar de plaats van aankoop voor een volledige terugbetaling."

Als je dit bij Walmart hebt gekocht, zegt de FDA dat je het onmiddellijk niet meer gebruikt.

Zachary Mack Zach is een freelance schrijver die gespecialiseerd is in bier, wijn, eten, sterke drank en reizen. Hij is gevestigd in Manhattan. Lees verder

Geef een reactie