Als Je Dit Op Amazon Hebt Gekocht, Stop Dan Onmiddellijk Met Het Gebruik Ervan, Zeggen De Autoriteiten:

Er is een reden waarom Amazon voor veel van zijn klanten een bijna dagelijkse winkelbestemming is geworden: het biedt toegang tot miljoenen producten, het heeft ongeëvenaarde verzendtijden en de prijzen zijn lager dan die van veel van zijn concurrenten. Met zoveel artikelen van zoveel leveranciers die op één plek beschikbaar zijn, zullen er echter een paar door de kieren glippen als het op veiligheid aankomt. Nu is een product dat exclusief via Amazon wordt verkocht onderworpen aan een nieuwe terugroepactie vanwege het veiligheidsrisico dat het met zich meebrengt, en autoriteiten vertellen iedereen die er een heeft gekocht het niet te gebruiken. Lees verder om erachter te komen of u nu van deze Amazon-aankoop af moet komen.

Als je dit bij Walmart hebt gekocht, gooi het dan meteen weg, zegt de FDA:.

Pyjamasets voor kinderen die exclusief op Amazon worden verkocht, zijn zojuist teruggeroepen.

tweedelige set grijze haaienpyjama's met een t-shirt en een korte broek© Tkala Mode

Als je net nieuwe jammies voor je kleintjes op Amazon hebt gekocht, is het tijd om de tag te controleren om er zeker van te zijn dat ze veilig te gebruiken zijn. Op 28 juli kondigde de Consumer Product Safety Commission (CPSC) aan dat ongeveer 6.000 paar 100 procent katoenen kinderpyjama’s van Tkala Fashion, die exclusief op Amazon werden verkocht, waren teruggeroepen.

De tweedelige sets werden geleverd met een t-shirt met korte mouwen en bijpassende shorts, in de winkel tussen $ 7 en $ 15, en hebben de woorden "100% katoen" en de onderhoudsinstructies van de kleding die in het t-shirt zijn afgedrukt. De teruggeroepen pyjama’s werden verkocht in de maten 1-8 jaar, 10 jaar en 12 jaar en kwamen binnen in veelkleurige prints van dinosauriërs, oranje en witte dinosaurussen, grijze haaien, groene dinosaurussen, zwart-witte dinosaurussen en zwarte raketten.

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief voor het laatste terugroepnieuws dat rechtstreeks in uw inbox wordt afgeleverd!

De sets voldeden niet aan de federale ontvlambaarheidsnormen.

aan het plafond gemonteerde rookmelder omgeven door rook

De pyjama’s van Tkala Fashion worden van de markt gehaald nadat werd ontdekt dat ze U . niet hebben ontmoet.S. ontvlambaarheidsnormen voor nachtkleding voor kinderen, dus mogelijk een risico op brandwonden voor dragers.

Hoewel het terugroepbericht niet aangeeft aan welke specifieke normen de pyjama’s niet voldoen, vereist de code van federale regelgeving voor nachtkleding voor kinderen dat kledingstukken voldoen aan specifieke richtlijnen voor alles, van kniplengte tot binnenbeenlengte tot productetikettering voordat nachtkleding voor kinderen kan worden legaal verkocht in de U.S.

Als je de pyjama hebt gekocht, stop dan onmiddellijk met het gebruik ervan.

handen typen op een laptop

Als je de getroffen pyjama hebt gekocht, zegt de CPSC dat je dat zou moeten doen, "haal de teruggeroepen pyjama onmiddellijk weg bij kinderen en stop met het gebruik ervan."

Amazon of fabrikant Tkala Fashion zal contact opnemen met bekende kopers van de teruggeroepen pyjama. Als je de teruggeroepen pyjama hebt gekocht en er geen contact is opgenomen met Amazon of Tkala Fashion, stuur dan een e-mail naar tkalafashion@163.com of bezoek de terugroeppagina op de Tkala Fashion-website voor informatie over het verkrijgen van een terugbetaling.

Dit zijn niet de enige kinderkleding van Amazon die deze zomer wordt teruggeroepen.

kind in witte badjas met handdoek op haar/Natali Brillianata

De terugroepactie van Tkala Fashion markeert de vierde terugroepactie van een kinderkledingartikel dat deze zomer exclusief op Amazon is verkocht. Op 30 juni kondigde de CPSC aan dat ongeveer 4.900 kindernachthemden van Booph die exclusief op Amazon werden verkocht, waren teruggeroepen vanwege het niet voldoen aan de federale ontvlambaarheidsnormen en mogelijke gevaren voor brandwonden.

Diezelfde dag kondigde de CPSC de terugroeping aan van ongeveer 8.000 nachthemden die exclusief op Amazon werden verkocht door Auranso Official, en de terugroeping van ongeveer 9.000 Amazon-exclusieve SIORO-kinderjassen met capuchon, beide vanwege schending van federale ontvlambaarheidsnormen en mogelijke gevaren voor brandwonden.

Als je dit bij Walgreens hebt gekocht, gebruik het dan nu niet meer, zeggen de autoriteiten:.

Sarah Crow Sarah Crow is hoofdredacteur bij Eat This, Not That!, waar ze zich richt op nieuws over beroemdheden en gezondheidsverslaggeving. Lees verder

Geef een reactie