Als U Uw Post Thanksgiving Covid-Testresultaten Heeft, Vertrouw Ze Dan Niet

Als je dit jaar Thanksgiving met vrienden en familie hebt doorgebracht, had je misschien aangenomen dat je getest werd voor COVID-19 was meteen het verantwoordelijke om te doen. Maar het blijkt dat de timing van je uitstrijkje de resultaten onbruikbaar kan maken. In een interview met Face the Nation op november. 29, Deborah Birx, MD, de coördinator van de Coronavirus Task Force van het Witte Huis, waarschuwde dat mensen die zich verzamelden voor de vakantie, "moeten ongeveer vijf tot tien dagen later worden getest." Dat betekent dat als je al je COVID-test hebt gehaald, je timing niet goed is.

Als je tijdens je ziekte niet op het juiste moment wordt getest, kan je test het feit dat je geïnfecteerd bent volledig over het hoofd zien. Lees verder om meer te weten te komen, en voor een andere recente COVID-update, zal het vaccin je alleen zo lang tegen COVID beschermen, zegt Fauci.

Lees het originele artikel over Best Life.

Als je wordt getest direct nadat je bent blootgesteld, kan de test een vals-negatief opleveren.

Een arts in een beschermend pak die een neusuitstrijkje van een persoon neemt om te testen op mogelijke coronavirusinfectie

Als je wordt getest op de dag dat je besmet bent, zal je test vrijwel zeker negatief zijn. Dat komt omdat, volgens Harvard Health, "er zijn nog niet genoeg virusdeeltjes in je neus of speeksel om te detecteren" het virus.

"De kans op een vals-negatieve testuitslag neemt af als je een paar dagen nadat je besmet bent, of een paar dagen nadat je klachten hebt gekregen, wordt getest," de experts van Harvard Health nota.

Een in augustus gepubliceerde studie in de Annals of Internal Medicine onderzocht de fout-negatieve percentages in de dagen na blootstelling aan COVID. De onderzoekers ontdekten dat op de eerste dag van infectie het percentage fout-negatieven 100 procent was. Op de vierde dag, meestal net voor het begin van de symptomen, was de kans op een vals-negatief 67 procent. Maar acht dagen na blootstelling was er slechts 20 procent kans om een ​​vals-negatief te krijgen. En voor meer COVID-updates die rechtstreeks in je inbox worden bezorgd, kun je je aanmelden voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

Vooral mensen ouder dan 65 en mensen met reeds bestaande aandoeningen moeten worden getest.

Vrouwelijke arts in beschermend pak die een neusuitstrijkje test van een oudere man

Birx maakte duidelijk dat gouverneurs dat moeten zijn "ervoor zorgen dat al die personen [die een hoog risico lopen] worden getest."

"Als je ouder bent dan 65 of comorbiditeiten hebt en je verzamelde op Thanksgiving, als je symptomen ontwikkelt, moet je worden getest," Birx zei:. Dat is vooral waar omdat, zoals Birx heeft toegevoegd, "We weten dat onze therapieën het beste werken, zowel onze antivirale middelen als onze monoklonale antilichamen, werken het beste heel vroeg in de ziekte." En voor meer informatie over bewezen manieren om ernstige gevallen te verminderen, zou deze vitamine kunnen zijn "Doorslaggevend" Tegen COVID, zegt nieuw onderzoek.

Je hebt geen symptomen nodig om een ​​COVID-test te krijgen.

De handen van de arts in beschermende handschoenen bevatten de testkit voor de coronavirus-test

Een juli-studie van het Office for National Statistics (ONS) in de U.K. bewezen dat het bijzonder belangrijk is om getest te worden na risicovol gedrag. Uit hun onderzoek, dat zich richtte op een aantal COVID-19-infecties in particuliere huishoudens, ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere instellingen in Engeland, bleek dat 78 procent van de mensen die positief testten op COVID-19 geen symptomen vertoonden toen ze een uitstrijkje kregen. En voor subtielere tekenen van het virus, kunnen deze 4 gemakkelijk te missen symptomen betekenen dat u COVID heeft, zeggen experts.

Terwijl u wacht op uw testresultaten, gaat u ervan uit dat ze positief zijn.

Jonge man om thuis te zitten. Trieste man zittend op de bank, kopieer ruimte

Zoals Birx opmerkte, is het venster van vijf tot tien dagen na blootstelling de beste tijd om een ​​COVID-test te krijgen met de meest nauwkeurige resultaten. Terwijl u wacht op de resultaten, moet u echter in quarantaine gaan voor het geval u COVID heeft. "Je moet ervan uitgaan dat je besmet bent en niet in de buurt komen van … anderen zonder masker," Birx zei op Face the Nation. En voor meer COVID-updates is de CDC van plan deze COVID-richtlijn drastisch te veranderen.

Jaimie Etkin Jaimie is de hoofdredacteur van Best Life. Lees verder

Geef een reactie