Amazon Heeft Deze Producten Zojuist In De Vs Verboden

Volgens een recente studie van WWF International verbruiken we tijdens ons leven ongeveer 44 pond microplastic, wat elk jaar uiteenvalt in een plastic veiligheidshelm. Onlangs hebben grote retailers de balans opgemaakt van wat er daadwerkelijk in de eetwaren zit die ze verkopen, en nu onderneemt Amazon actie. ‘S Werelds grootste online retailer heeft deze week aangekondigd dat het een reeks giftige chemicaliën en kunststoffen in zijn voedselverpakkingen gaat verbieden.

Deze stap volgt op de eerste introductie door het bedrijf van zijn chemicaliënbeleid in 2018, dat beperkte hoe giftige chemicaliën konden worden gebruikt in veel baby-, schoonmaak- en schoonheidsproducten die op de site worden verkocht, evenals merkproducten voor het verwijderen van verf. Lees verder om erachter te komen wat Amazon precies verbiedt en waarom, en voor een heel ander verbod om op te letten, ga je naar Nordstrom Just Became the First Retailer to Ban These Products.

Lees het originele artikel over Best Life.

Geldt het verbod voor alle Amazon-producten??

Amazon Go-supermarkt waar je niet hoeft uit te checken en geen rijen nodig hebtMariaX /

De nieuwe lijst met beperkte stoffen (RSL) van Amazon is van toepassing op producten van het merk Amazon Kitchen, evenals op producten die worden verkocht via Amazon Go, Amazon Go Grocery, Amazon Fresh en Fresh-bezorgdiensten. "Geen enkel bedrijf mag chemicaliën gebruiken die het immuunsysteem van een persoon kunnen schaden, vooral omdat we een wereldwijde pandemie bestrijden," Laure Valeriano, uitvoerend directeur van de Toxic-Free Future-campagne, zei in een verklaring:. "Terwijl we blijven strijden voor kritisch overheidsbeleid om ons te beschermen tegen giftige chemicaliën in voedselverpakkingen, is het goed nieuws om te zien hoe bedrijven, zoals Amazon, stappen zetten om te doen wat juist is."

Wat is er precies verboden??

Amazon Fresh geïsoleerde boodschappentassen op de veranda close-upAndriy Blokhin /

De lijst met verboden stoffen omvat kunststoffen zoals PFAS, BPA en PVC, samen met giftige materialen zoals lood, kwik en arseen. Deze gifstoffen zijn in verband gebracht met een breed scala aan gezondheidsproblemen, waaronder bepaalde soorten kanker, hoog cholesterolgehalte, vruchtbaarheidsproblemen en andere ernstige gezondheidsproblemen, merkt Grocery Dive op.

Hoe zit het met de producten die niet door Amazon zijn gemaakt??

EPA veiliger keuze icoonEPA

Amazon zei in hun verklaring dat ze zijn begonnen aan manieren om klanten te helpen bij het ontdekken, identificeren en kopen van producten "met veiligere formuleringen en duurzame eigenschappen." In wezen zorgen ze voor duurzaamheidscertificeringen voor merkproducten en artikelen van externe verkopers, zoals: "Veiligere keuze," "Veilig gemaakt," "Groene Zegel," en "Cradle to Cradle"—zijn prominenter aanwezig.

Wat doen andere bedrijven aan deze giftige stoffen??

Fairfax: Green Whole Foods Market-supermarktteken op het buitengebouw in de stad in Virginia met wandelende mensen en herfstvertoningen van pompoenen voor Halloween

De zet van Amazon is in lijn met een reeks initiatieven waarbij staats- en lokale overheden en merken overstappen om giftige chemicaliën uit voedselverpakkingen te halen. Washington en Maine zijn beide begonnen met het verwijderen van PFAS in voedselverpakkingen, met wetten die in januari volledig van kracht worden. 2022.

Ondertussen hebben in de afgelopen twee jaar onder meer Albertsons, Cava, Chipotle, Kroger, Panera Bread, Sweetgreen, Trader Joe’s en Whole Foods Market stappen aangekondigd om chemicaliën in voedselverpakkingen te verminderen of te elimineren. En voor meer informatie over de grootste online retailer van het land, bekijk hoe je verbannen kunt worden van Amazon omdat je dit veelvoorkomende ding doet.

John Quinn John Quinn is een in Londen gevestigde schrijver en redacteur die gespecialiseerd is in lifestyle-onderwerpen. Lees verder

Geef een reactie