Amazon Prime Day Ziet Er Dit Jaar Heel Anders Uit

Voor iedereen die van een goede korting houdt, is Amazon Prime Day de heilige graal. Het jaarlijkse 48-uurs winkelevenement biedt Amazon Prime-leden een keer per jaar besparingen op enkele van de meest populaire items die de site te bieden heeft – en dit jaar zal het eruit zien als nooit tevoren. Tijdens een conference call over de inkomsten deze week kondigde Amazon Chief Financial Officer Brian Olsavsky een grote verandering aan voor Amazon Prime Day 2021, volgens CNBC. Lees verder om erachter te komen wat u moet weten, en voor meer Amazon-winkeltips, wist u dat er een geheime winkel op Amazon is met tal van populaire artikelen in de uitverkoop.

Amazon Prime Day valt dit jaar in juni.

slimme telefoon met amazon prime day open/dennizn

Sinds de start in 2015 valt Amazon Prime Day in juli. Maar vorig jaar – net als de meeste andere dingen – veranderde dat. Amazon heeft Prime Day uitgesteld tot oktober, waardoor het winkelseizoen voor de feestdagen maanden eerder is begonnen.

In schril contrast met 2020 zal Amazon Prime Day 2021 eerder dan ooit zijn, in juni. Het bedrijf heeft de beslissing genomen vanwege: "een aantal factoren," Olsavsky onthuld op april. 29, inclusief de Olympische Zomerspelen van 2020 die nu in juli 2021 zijn, evenals het feit dat juli een "vakantie maand" voor veel gezinnen. "Het is misschien beter – voor klanten, verkopers en verkopers – om te experimenteren met een andere tijdsperiode," Olsavsky zei:.

De experts van CNBC merken op dat dit ook de poging van Amazon zou kunnen zijn om de enorme verkoop in het tweede kwartaal van 2020 te optimaliseren, toen mensen voor thuisbestellingen in recordaantallen gingen winkelen en voorraden aanleggen. De omzet van Amazon in het tweede kwartaal in 2020 steeg met 40 procent tot $ 88.9 miljard. Juli valt in het derde kwartaal van het fiscale jaar, merkt de outlet op. Maar een Amazon-woordvoerder ontkende die aanzet tot Recode. "Prime Day zal plaatsvinden zonder rekening te houden met Wall Street," ze zei.

"We zijn van mening dat het later in Q2 misschien een betere timing is. Dus dat testen we dit jaar," Olsavsky uitgelegd. "We gaan het doen op een datum waarvan we denken dat het meer aandacht zal krijgen voor onze klanten, en ook voor onze leveranciers."

Recode was de eerste die meldde dat Prime Day naar juni zou kunnen gaan, met meerdere bronnen die hen vertelden dat dit zal gebeuren "hoogstwaarschijnlijk gebeuren in het midden tot het laatste deel van de maand," die een Amazon-woordvoerder weigerde te bevestigen of te ontkennen.

En voor meer manieren om te besparen op Amazon, Prime Day of niet, bekijk De geheime truc om geld te krijgen van Amazon dat je moet weten.

Dat betekent dat de verkoop van andere geliefde merken ook eerder kan zijn.

Walmart-app op telefoon, Walmart-werknemersgeheimen

Als een van de grootste winkeldagen van het jaar, zorgt Prime Day meestal voor een serieuze verkoopconcurrentie, waarbij retailers zoals Walmart en Target ook concurrerende promoties aanbieden.

In 2020 lanceerde Walmart zijn "Groot bewaarevenement" voorafgaand aan Prime Day en duurde het langer, meldt Business Insider. Doelwit "Aanbiedingsdagen" evenement liep op hetzelfde moment als Prime Day en bood shoppers "verdubbel de deals in vergelijking met vorig jaar."

"[Prime Day] creëert opwinding uit het niets, rechtstreeks uit een vacuüm," Marketplace Pulse-oprichter en CEO Juozas Kaziukenas vertelde CNBC. "Mensen zullen gewoon meer dingen kopen … en misschien is het een goed moment om het in juni eerder te doen."

En om de Walmart-aankopen te vermijden, zijn hier de 20 slechtste dingen om te kopen bij Walmart, volgens experts.

Experts voorspellen dat kleding en reisartikelen grote kortingen zullen zien.

Bovenaanzicht van elegante vrouw op de bank in de woonkamer met vers Amazon Prime plastic pakketpakket met iconische logotype-glimlach

Het is een uniek jaar om te winkelen, gezien veel mensen in de U.S. bracht een groot deel van 2020 thuis door met het dragen van joggingbroeken aan de onderkant en werk-geschikte tops. CNBC merkt op dat Amazon eerder modevondsten op Prime Day heeft gepusht om zijn kledingactiviteiten te stimuleren, en dit jaar zou precies het juiste moment kunnen zijn om dit te doen.

"Omdat er veel opwinding is over dingen die weer normaal worden, en mensen zullen waarschijnlijk meer kledingartikelen en meer reisgerelateerde artikelen kopen die ze al heel lang niet meer kopen," Kaziukenas zei.

Bovendien zou dit het eerste normale schoolseizoen voor kinderen in twee jaar kunnen zijn, en Prime Day kan ouders een voorsprong geven op hun boodschappenlijstje.

En voor meer winkeltips en -trucs die rechtstreeks in je inbox worden verzonden, meld je je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

Er is één manier om er eerst achter te komen wanneer precies Amazon Prime Day 2021 zal zijn.

alexa in huis op een tafelblad

Hoewel we weten dat het in juni is, heeft Amazon nog geen officiële datum aangekondigd voor Prime Day, maar in een verklaring aan CNET zei het bedrijf dat je het eerst kunt ontdekken door het natuurlijk aan Alexa te vragen.

"We zijn verheugd over de terugkeer van Prime Day en kijken ernaar uit om onze leden ongelooflijke besparingen te bieden, terwijl we investeren in kansen voor onze verkooppartners voor kleine bedrijven en de veiligheid van onze werknemers blijven waarborgen," vertelde een vertegenwoordiger van Amazon aan de outlet. "We zullen binnenkort meer details delen en klanten kunnen ook zeggen: ‘Alexa, houd me op de hoogte op Prime Day’ om op de hoogte te blijven."

En voor meer informatie over wat u niet moet doen tijdens het winkelen op Amazon, kijk waarom u van Amazon zou kunnen worden verbannen omdat u dit veelvoorkomende ding doet.

Jaimie Etkin Jaimie is de hoofdredacteur van Best Life. Lees verder

Geef een reactie