Amazon Verwijdert Covid-Tests Op Locatie

Temidden van kritiek op de arbeidsomstandigheden van het afgelopen jaar, heeft Amazon volgehouden dat de veiligheid van werknemers de hoogste prioriteit heeft, vooral tijdens de COVID pandemie. Naarmate de tijd verstrijkt, worden echter bepaalde protocollen die het bedrijf heeft ingevoerd, opgeheven, zelfs nu de COVID-infecties weer toenemen als gevolg van de Delta-variant. Eén voorzorgsmaatregel in het bijzonder wordt naar verluidt vóór augustus opgeheven. Lees verder om erachter te komen wat het bedrijf zegt dat het na het einde van deze maand niet meer zal doen.

Amazon heeft deze 3 populaire merken permanent verboden.

Amazon zal niet langer on-site COVID-tests voor werknemers aanbieden.

Amazon-werknemers kunnen momenteel COVID-testen op locatie krijgen, maar daar komt een einde aan. Het bedrijf vertelde werknemers dat het de COVID-tests na 30 juli stopzet, hoewel een interne memo die via de interne A tot Z-werknemersapp is verzonden, The Information op 19 juli meldde. De nieuwszender bevestigde dat het afbeeldingen had gezien van het bericht dat door Amazon was verzonden.

"Gratis COVID-19-tests zijn nu algemeen beschikbaar en onze medewerkers hebben veel opties tot hun beschikking, onder meer via zorgverleners en openbare testsites," het bericht uitgelegd. Amazon vertelde CNN dat het zijn COVID-testprogramma kan hervatten als er een verandering is in de richtlijnen van lokale of nationale volksgezondheidsfunctionarissen, maar gaf niet aan of het werknemers wel of niet tijd zou geven om COVID-tests te krijgen.

Het bedrijf eist ook niet dat werknemers van Amazon worden gevaccineerd.

Ondanks het opheffen van een andere COVID-voorzorgsmaatregel, vereist Amazon geen magazijnmedewerkers op locatie om zich te laten vaccineren. Het bedrijf moedigt vaccinatie echter aan. In maart begon Amazon met het uitrollen van vaccinatie-evenementen ter plaatse in magazijnen in het hele land, en in mei was deze inspanning uitgebreid tot meer dan 250 locaties in de V.S.S. en Canada. Het bedrijf kondigde medio mei ook aan dat het 75.000 nieuwe magazijn- en bezorgers wilde aannemen, met een bonus van $ 100 voor nieuwe medewerkers die al zijn ingeënt tegen COVID, meldde de Associated Press. Huidige werknemers per uur ontvangen een bonus van $ 80 voor het laten vaccineren, zowel op locatie als op locatie.

Voor meer up-to-date informatie, meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

Sommige staten waar pakhuizen zijn gevestigd, hebben nog steeds lage vaccinatiepercentages.

Amazon heeft meer dan 110 magazijnen in de U.S., volgens CNBC. Californië herbergt de meeste fulfilmentcentra van het bedrijf, maar er zijn ook verschillende magazijnen in andere staten, waaronder verschillende met lage vaccinatiegraad. In Georgië, waar Amazon ten minste 11 fulfilmentcentra heeft, is slechts ongeveer 38 procent van de bevolking van de staat volledig gevaccineerd, volgens CDC-gegevens verzameld door Becker’s Hospital Review. Texas, Florida en South Carolina hebben ook minder dan 50 procent van hun bevolking volledig gevaccineerd.

Amazon heeft nog steeds maskervereisten voor sommige magazijnen.

Vorkheftruck / heftruckchauffeur die vorkheftruck / heftruck bedient en goederen / vracht / logistiek vervoert vanuit het Amazon-magazijn of scheepswerf in crona-virus in Berlijn, Duitsland op 6 juni 2020

Amazon liet zijn maskermandaat vallen voor de meeste gevaccineerde U.S. arbeiders op 24 mei. Magazijnmedewerkers in Californië, Hawaii en Jackson, Mississippi zijn echter nog steeds verplicht om maskers te dragen, zelfs als ze volledig zijn gevaccineerd. Het bedrijf zegt ook dat het controleert of werknemers zijn gevaccineerd voordat ze vrijstelling krijgen van maskervereisten in toegestane staten. Amazon vereist dat werknemers afbeeldingen van hun vaccinkaarten uploaden naar de A tot Z-app, en werknemers die dit doen, krijgen een groen vinkje dat aangeeft dat ze zonder masker ter plaatse kunnen zijn.

Als u dit bericht van Amazon ontvangt, open het dan niet, waarschuwen experts.

Geef een reactie