Bed Bath & Beyond Sluit Mogelijk Een Winkel Bij Jou In De Buurt

De economie heeft een harde klap gekregen tijdens de pandemie van het coronavirus, met een duizelingwekkend aantal Amerikanen zonder werk en eeuwenoude winkels die voorgoed hun deuren sluiten. En de hits blijven komen, waarbij steeds meer retailgiganten aankondigen dat ze faillissement zullen moeten aanvragen of hun personeelsbestand drastisch zullen verminderen. op sept. 21, Bedbad & Verder vermeldden de eerste 63 winkels die ze zullen sluiten, en er zullen er nog veel meer volgen te midden van plannen om 200 winkels te sluiten.

Terug in juli, bed bad & Beyond—een populaire winkelketen met bijna 1.000 winkels in de U.S.-aangekondigd dat ze de komende twee jaar 200 winkels zouden sluiten, per USA Today. Deze sluitingen zullen het bedrijf tussen de $ 250 en $ 350 miljoen per jaar besparen, zei president en CEO Mark Tritton destijds, met als doel de ontberingen van de pandemie te herstellen en te overleven.

In een verklaring van 8 juli legde Tritton uit:, "De impact van de COVID-19 situatie was voelbaar in ons hele bedrijf tijdens ons fiscale eerste kwartaal, inclusief omzetverlies als gevolg van tijdelijke winkelsluitingen en margedruk door de substantiële kanaalverschuiving naar digitaal … Onze acties om onze financiële positie en liquiditeit te versterken, vergroten onze flexibiliteit en investeringscapaciteit en ons bedrijf opnieuw opbouwen voor succes op lange termijn."

acarter89 /

Nu worden de sluitingen realiteit. op sept. 21, Bedbad & Beyond kondigde volgens CNN de eerste 63 winkels aan die eind 2020 hun deuren zullen sluiten. Dit volgt op het nieuws dat het bedrijf ook 2.800 banen schrapt.

CNN heeft de volledige lijst van winkels die op het punt staan ​​te sluiten, maar als het bedrijf zich aan hun oorspronkelijke plan houdt, zullen er in de toekomst ongeveer 140 meer sluiten. Bed Bad & Meer dan locaties in het hele land zullen verdwijnen, waaronder meerdere winkels in Californië, Colorado, Illinois, Florida, Texas en New York.

Natuurlijk, bed bad & Beyond is alleen de nieuwste iconische retailer die winkels sluit tijdens de COVID-pandemie. Voor een blik op de andere ketens die noodgedwongen moesten sluiten, lees verder. En voor meer informatie over de economische effecten van coronavirus: 60 procent van deze gesloten bedrijven zal nooit meer opengaan, zegt nieuw rapport.

1 Pier 1

Pier 1 Imports winkel met sluitingsbord

Pier 1 was een van de eerste bedrijfsslachtoffers van de pandemie en diende op 19 mei het faillissement in en sloot al zijn winkels, daarbij verwijzend naar de "uitdagende winkelomgeving" veroorzaakt door COVID-19. En als u geld wilt besparen, ontdek dan de beste manier om geld te besparen tijdens het online winkelen, volgens experts

2 Sur La Tafel

Tada-afbeeldingen /

Na het aanvragen van Chapter 11 faillissementsbescherming in juli en de aankondiging van de sluiting van 51 winkels, zei de winkel voor huishoudelijke artikelen Sur La Table dat ze in september nog eens 17 winkels zouden sluiten. 11 aankondiging gerapporteerd door USA Today. Er zijn nu nog maar 55 winkels over.

3 Stein Martin

Een Stein Mart-locatie in Rochester Hills, Michigan. Stein Mart is een keten van warenhuizen in de VS

op sept. 14, Stein Mart – een 112 jaar oud discountwarenhuis – zei dat het alle 280 winkels zou sluiten, na een Chapter 11 faillissementsaanvraag in augustus. En voor meer warenhuizen die we hebben verloren, bekijk deze 17 eens geliefde warenhuizen die nu ter ziele zijn.

4 Eeuw 21

Een ander warenhuis dat COVID niet kon overleven, Century 21, kondigde een "afbouw van zijn retailactiviteiten" op sept. 10, zeggende dat er in de 13 winkels out-of-business verkopen zouden zijn.

5 Heer & Taylor

Lord en Taylor-winkel met bord met sluitingsverkoop

Zelfs het oudste warenhuis van het land kon de coronavirusstorm niet doorstaan. op augustus. 27, Heer & Taylor zei dat het faillissement van Chapter 11 aanvroeg en alle winkels sloot.

6 Neiman Marcus

Las Vegas, Nevada, Verenigde Staten - 24 mei 2014: De locatie van Neiman Marcus op Las Vegas Boulevard in het centrum van Las Vegas, Nevada. Neiman Marcus is een keten van luxe warenhuizen met vestigingen in de VS

"Geconfronteerd met ongekende verstoringen veroorzaakt door de COVID-19-pandemie," Neiman Marcus was het eerste warenhuis dat in mei faillissement aanvraagde te midden van het coronavirus, volgens NPR. Tot nu toe heeft de keten echter 22 locaties gesloten, wat betekent dat je misschien nog steeds een Neiman Marcus in jouw buurt kunt vinden. En als je veilig wilt blijven tijdens het winkelen, zorg dan dat je The No . kent. 1 Slechtste wat je nu kunt doen tijdens het winkelen.

7 Nordstrom

CHARLOTTE, NC, USA-28 juli 19: ingang van warenhuis Nordstrom, met overvolle parkeerplaats op een zonnige zomerdag. (CHARLOTTE, NC, VS-28 juli 19: ingang van warenhuis Nordstrom, met overvolle parkeerplaats op een zonnige zomerdag., ASCII, 119

Weer een warenhuis, weer een COVID sluiting. Maar terwijl Nordstrom in mei aankondigde dat het 19 van zijn 116 winkels zou sluiten, blijven alle Nordstrom Rack-locaties open, meldt Business Insider.

8 Voor altijd 21

Eeuwig 21

Forever 21 verkeerde al in zwaar weer toen het coronavirus toesloeg: Business Insider meldde de sluiting van honderden locaties in september. 2019. En voor meer up-to-date informatie, meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

Geef een reactie