Bed Bath & Beyond Verkoopt Kerstboomwinkels Om Het Hoofd Boven Water Te Houden

De pandemie van het coronavirus heeft de detailhandel hard getroffen, waardoor miljoenen Amerikanen werkloos zijn geworden en eeuwenoude winkels geen andere keuze hebben dan hun deuren voorgoed te sluiten. Elke dag voelt het alsof meer grote merken faillissement aanvragen, hun personeelsbestand drastisch verminderen of een andere belangrijke stap zetten om het hoofd boven water te houden. Onlangs, Bed Bad & Beyond – een populaire thuiswinkelketen met meer dan 1.000 winkels in het hele land – kondigde aan dat ze de komende twee jaar 200 locaties zouden sluiten, volgens USA Today. Deze sluitingen – waarvan er meer dan 60 aan de gang zijn – zijn Bed Bath & Beyond’s poging om de financiële problemen van de pandemie te herstellen en te overleven. Maar nu maakt het bedrijf nog een drastische stap om het hoofd boven water te houden: Bed Bath & Beyond heeft zijn geliefde kerstboomwinkels verkocht. Lees verder om meer te weten te komen over het lot van de seizoenswinkel, en voor meer retailnieuws, bekijk deze populaire kledingketen die zojuist heeft aangekondigd dat het 250 winkels sluit.

Bed Bad & Beyond heeft deze week aangekondigd dat ze een overeenkomst zijn aangegaan om Christmas Tree Shops te verkopen aan Handil Holdings, LLC. De deal, die in november rond moet zijn, omvat alle 80 fysieke locaties van kerstboomwinkels, maar het goede nieuws is dat Handil van plan is de winkels te blijven exploiteren zoals Amerikanen ze hebben leren kennen en ervan gaan houden.

De eerste kerstboomwinkels werden geopend in de jaren 70 in Yarmouthport, Massachussetts, waar geschenken en ornamenten werden verkocht. De winkel breidde zich al snel uit tot drie verschillende ruimtes: Front Shop, Back Shop en Barn Shop. Uiteindelijk verkochten ze het hele jaar door huishoudelijke artikelen voor gelegenheden, maar de oorspronkelijke naam bleef hangen. In 2003 werd de keten overgenomen door Bed Bath & Verder, groeiend naar 80 winkels in 21 staten.

Naast het verkopen van kerstboomwinkels, bed Bath & Beyond verkocht ook zijn Linen Holdings-activiteiten en een distributiecentrum in Florence, New Jersey als onderdeel van een voortdurende inspanning om in bedrijf te blijven. "De aankondiging van vandaag bouwt voort op de doelgerichte stappen die we het hele jaar hebben gezet om onze portefeuille te vereenvoudigen, kapitaal vrij te maken en een duidelijke strategische focus te creëren om onze plannen te versnellen om onze autoriteit op de markten voor thuis, baby’s, schoonheid en welzijn op te bouwen," Bed Bad & Beyond president en CEO Mark Tritton zei in een verklaring:. "We zullen blijven investeren in onze digital-first-ervaring met een door de klant geïnspireerd assortiment dat het gemakkelijk maakt om je thuis te voelen bij Bed Bath & Voorbij."

Het te gelde maken van deze activa zal naar verwachting $ 250 miljoen voor het bedrijf opleveren, en maakt deel uit van een bredere herstructurering waarbij al 63 winkels zijn gesloten en 2.800 banen verloren zijn gegaan. De hoop is dat deze beslissingen de toekomst van het bedrijf veilig kunnen stellen, maar niet elk merk heeft zoveel geluk gehad. Lees verder om winkels te zien die volledig zijn bezweken naar COVID, en voor meer retailnieuws, bekijk hoe Apple deze populaire telefoon net heeft stopgezet.

heer & Taylor

Lord en Taylor-winkel met bord met sluitingsverkoop

In augustus, iconisch warenhuis Lord & Taylor kondigde aan dat ze het faillissement van Chapter 11 hadden aangevraagd en failliet zouden gaan. heer & Taylor’s financiële problemen begonnen vóór COVID: de ketting werd in 2019 verkocht aan Le Tote, maar het was niet genoeg om het bedrijf draaiende te houden toen de pandemie toesloeg.

Eeuw 21

eeuw 21 warenhuis buitenkant

Het geliefde regionale warenhuis Century 21 heeft in september faillissement aangevraagd en het bedrijf onthulde al snel dat alle 13 locaties zouden sluiten. In een verklaring legde de mede-CEO van Century 21, Raymond Gindi, uit dat het bedrijf vanwege COVID "geen levensvatbaar alternatief dan de sluiting van ons geliefde familiebedrijf te beginnen."

Stein Martin

Een Stein Mart-locatie in Rochester Hills, Michigan. Stein Mart is een keten van warenhuizen in de VS

In augustus kondigde de 112-jarige Stein Mart aan dat ze al hun winkels zouden sluiten. De populaire discountwinkel heeft het faillissement van Chapter 11 aangevraagd vanwege: "de gecombineerde effecten van een uitdagende winkelomgeving in combinatie met de impact van het coronavirus," Stein Mart CEO Hunt Hawkins zei in een verklaring:. Nu verdwijnen alle 280 locaties in 30 staten. En voor nog een oude favoriet die begint te verdwijnen, kijk eens naar This Beloved Beauty Brand Is Closing Stores Nationwide

Pier 1 invoer

Pier 1 Imports winkel met sluitingsbord

Pier 1 Imports, uw favoriete plek voor samengestelde huishoudelijke artikelen, heeft medio mei faillissement aangevraagd. De winkels die overblijven zijn momenteel aan het afbouwen met uitverkoop, met alle 540 locaties die eind oktober definitief sluiten. En voor meer nuttige inhoud die rechtstreeks in je inbox wordt bezorgd, kun je je aanmelden voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

John Quinn John Quinn is een in Londen gevestigde schrijver en redacteur die gespecialiseerd is in lifestyle-onderwerpen. Lees verder

Geef een reactie