Bekijk Nu De 10 Kinderen Van Eddie Murphy

Eddie Murphy, een van de meest geliefde komieken en producers aller tijden, heeft een entertainmentcarrière opgebouwd die genres doorkruist en tientallen jaren omvat. En achter de schermen heeft de Daddy Day Care-acteur het net zo druk gehad met een bruisend gezinsleven als een echte vader van 10. Het welkome resultaat van vijf relaties in de loop van meer dan 30 jaar, Murphy heeft nu zes dochters en vier zonen: Eric (31), Bria (31), Christian (30), Miles (28), Shayne (26), Zola (21), Bella (19), Angel (14), Izzy (5) en Max Murphy (2). Lees verder voor een update Eddie Murphy’s 10 kinderen nu!

 Bekijk nu Kirk Cameron’s familie van 8.

Foto’s van het hele gezin zijn zeldzaam.

Met 10 kinderen in het gezin – sommige bijna drie decennia uit elkaar – is het geen verrassing dat het krijgen van een complete familiefoto een zeldzaamheid is voor de Murphy-clan. De familie lijkt echter samen te komen voor vakanties, maar deelt vaak kiekjes voor de kerstboom op sociale media.

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief voor meer entertainmentnieuws dat rechtstreeks in uw inbox wordt verzonden.

Verschillende van zijn kinderen hebben de acteermicrobe te pakken.

Eddie Murphy en zijn kinderenDavid Livingston / Getty Images

Hoewel de acteur naar verluidt zijn kinderen heeft verboden om in Hollywood te werken voordat ze 18 worden, heeft dat een aantal van zijn kinderen er niet van weerhouden om uiteindelijk in de schijnwerpers te komen. Murphy’s op een na oudste kind, Bria, speelde in verschillende projecten, waaronder het drama Belangenverstrengeling 2017. Meer recentelijk stond de acteur toe dat zijn tienerdochter, Bella, de leeftijdsregel overtrad om samen met haar vader op te treden in Coming 2 America, een vervolg op zijn hit uit 1988 Coming to America.

"Oorspronkelijk vroeg ik om figurant te zijn," Bella vertelde Yahoo! Nieuws over hoe ze de rol kreeg. "Ik denk dat hij net zag hoe gepassioneerd ik er echt over was," zei ze over de verandering van hart van haar vader door haar toe te staan ​​auditie te doen. Het paar verscheen op de cover van Essence magazine om de film te promoten, een prestatie die ze noemde "gestoord."

 Zie Tiger Woods’ kinderen nu.

Murphy zingt constant de lof van zijn kinderen.

Eddie Murphy en familieKevin Winter / Getty Images voor Paramount Pictures via Getty Images

Toen hem werd gevraagd naar zijn rol als vader, deelde de Nutty Professor-ster met Mirror UK dat vaderschap tegenwoordig helpt bij al zijn levensbeslissingen. "Ik word in april 60 en ik heb al deze baby’s," vertelde hij de publicatie. "Ik hou van het vaderschap. Dat is de kern van alles…Onderweg realiseerde ik me dat als je je kinderen op de eerste plaats zet, je nooit een slechte beslissing neemt," hij voegde toe.

Het helpt, zegt hij, dat alle 10 van zijn kinderen zo leuk zijn om in de buurt te zijn. "Mijn kinderen zijn zulke geweldige, normale mensen – en niemand is zoals de Hollywood-eikel. Mijn kinderen zijn slim en proberen dingen te doen. Ik ben gezegend met mijn kinderen. Ik heb echt, echt geluk gehad," hij deelde.

Eddie Murphy is nu ook opa!

In 2018 verwelkomde Murphy zijn jongste zoon, Max, met zijn verloofde Paige Butcher. Slechts vijf maanden later werd de beroemde vader van 10 ook grootvader van één toen zijn zoon Miles zijn eerste kind kreeg.

Tijdens een gesprek met Vanity Fair in 2020 zei de stand-uplegende dat hij het gevoel heeft dat het leven de afgelopen jaren is geweest "regenende zegeningen" op hem. "Mijn oudste zoon is 30, en mijn jongste kind was 10 maanden oud, en ik heb een nieuw kleinkind," zei Murphy, toen 58. "Dingen gebeuren in cycli, en op dit moment zit ik in een cyclus waarin er geen grotere zegen is dan het hebben van een kind. Er is geen zoetere zegen dan je kleinkind te zien," hij gutste.

 Zie Charles Barkley’s enige dochter helemaal volwassen.

Lauren Gray Lauren Gray is een schrijver, redacteur en adviseur uit New York. Lees verder

Geef een reactie