Birds Eye Broccoli Tots Zijn Onderworpen Aan Een Nieuwe Terugroepactie Fda Zegt:

Voorverpakte diepvriesproducten zorgen voor gemakkelijke go-tos die de lasten van het op tafel zetten van voedsel kunnen verlichten in de drukke aard van het dagelijks leven, vooral tijdens het hectische vakantieseizoen. Maar dat betekent niet dat al het voedsel in je vriezer per se veilig is voor consumptie. Een populair merk roept zelfs een product terug dat u op dit moment in huis heeft vanwege veiligheidsrisico’s over mogelijke besmetting. Lees om te ontdekken welk Birds Eye-item onmiddellijk moet worden weggegooid.

 Als je een van deze 4 drankjes bij Walmart hebt gekocht, gooi ze dan weg, waarschuwt de FDA.

Conagra roept vrijwillig Birds Eye Broccoli Tots terug.

Vrouw kijkt in de vriezer

Conagra Brands roept vrijwillig Birds Eye Broccoli Tots terug in 12-ounce pakketten met specifieke "best door" dateert omdat ze mogelijk kleine stenen en metaalfragmenten kunnen bevatten, volgens de U.S. Voedsel & Geneesmiddelenadministratie (FDA). Sommige mensen die deze items hebben gekocht, hebben de ongelukkige ontdekking al gedaan, en zo leerde Conagra van het probleem.

 Als je deze groene gigantische producten thuis hebt, gooi het dan nu weg, waarschuwt de FDA.

Alleen bepaalde pakketten Birds Eye Broccoli Tots vallen onder de terugroepactie.

Niet alle verpakte broccolikoekjes van het merk vallen onder de terugroepactie. Zoek naar de specifieke houdbaarheidsdatums van augustus om te controleren of uw artikelen worden beïnvloed. 19 en aug. 25, 2022 (batchcode 4715105620); augustus. 11 en aug. 12, 2022 (batchcode 4715104220); november. 17, 2022 (batchcode 4715113720); en november. 10, 2022 (batchcode 4715113020).

De terugroepactie heeft geen gevolgen voor andere Birds Eye-producten, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over andere items in uw vriezer.

Twee klanten meldden lichte verwondingen door het teruggeroepen product.

Vrouw met masker die boodschappentassen in de kofferbak stopt

Tot nu toe zegt Conagra dat twee van zijn klanten lichte verwondingen hebben gemeld als gevolg van het eten van besmette diepvriesproducten. Beiden meldden tandschade door het eten van het teruggeroepen product, dankzij de aanwezigheid van vreemde stoffen.

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief voor meer nieuws over voedselveiligheid.

Dit is wat je moet doen als je nu Birds Eye Broccoli Tots in huis hebt.

Een vrouw pakt een vuilniszak in de keukenlunopark /

Conagra Brands werkt samen met zijn retailpartners om ervoor te zorgen dat de teruggeroepen producten uit de winkelschappen worden gehaald. Maar als je Birds Eye Broccoli Tots al hebt gekocht met een van de vermelde houdbaarheidsdata, moet je ze meteen weggooien. "Iedereen die zich zorgen maakt over een verwonding of ziekte moet contact opnemen met een zorgverlener," het merk aanbeveelt als onderdeel van zijn vrijwillige terugroepinformatie op de FDA-site.

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de consumentenzorg van Conagra Brands met eventuele problemen op 800-921-7404 vanaf 9 uur.m. tot 5 p.m. CST van maandag tot en met vrijdag, of door een e-mail te sturen naar de consument.care@conagra.com.

 Als je deze oude kruiden of geheime deodorants hebt gekocht, gooi ze dan nu weg.

Alesandra Dubin Alesandra Dubin is een lifestyle-editor en schrijver gevestigd in Los Angeles. Lees verder

Geef een reactie