Bovendien Vermeldde Een Recent Document Van Het Witte Huis Meer Dan Een Derde Van De Staten Als: &Quot;Rode Zones&Quot; Als Gevolg Van Recordbrekende Pieken In Gevallen

Toen de pandemie van het coronavirus voor het eerst Amerikaanse bodem raakte en thuisblijven de wet van het land werd, dachten veel mensen dat het een tijdelijk fenomeen van twee weken zou zijn. Helaas, vier maanden later, COVID-19 is niet alleen nog steeds een dodelijke kwestie, maar het wordt met de dag erger. En hoewel er hoop is op een vaccin, is de realiteit dat het nog lang kan duren, en zelfs dan zal de wereld na de pandemie er niet meer uitzien als het normale dat we eerder kenden, volgens Anthony Fauci, MD, het hoofd van het Nationaal Instituut voor Allergie en Infectieziekten (NIAID).

"Hier zijn we half juli met bijna 14 miljoen gevallen wereldwijd en tot nu toe 580-plus-duizend doden met in wezen geen einde in zicht," Fauci zei tijdens een virtuele keynote-toespraak voor de American Association for Cancer Research op 20 juli. Op het moment van publicatie zijn die aantallen gestegen tot bijna 15 miljoen COVID-19-gevallen en meer dan 617.000 sterfgevallen over de hele wereld, volgens het Johns Hopkins University-coronaviruscentrum.

Voor meer up-to-date informatie, meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

Meer verontrustend: Amerika worstelt om de verspreiding het meest te vertragen. "De Verenigde Staten zijn harder getroffen dan enig ander land ter wereld met de meeste gevallen," legde Fauci . uit. Vanaf 22 juli heeft de U.S. heeft 3.9 miljoen gevallen en 142.000 doden, volgens John Hopkins. Bovendien vermeldde een recent document van het Witte Huis meer dan een derde van de staten als: "rode zones" als gevolg van recordbrekende pieken in gevallen.

arts overweldigd door uitbraak van coronavirus in deze staat

Op de vraag hoe we COVID-19 kunnen beteugelen of in bedwang kunnen houden, vooral in staten die pieken zien, zei Fauci dat het dragen van een gezichtsmasker en fysieke afstand in het openbaar de "gemeenschappelijke noemer onder de streep:" in de strijd tegen het coronavirus.

Fauci besloot door te zeggen dat epidemieën, pandemieën en andere gezondheidscrises altijd een risico zijn geweest. De beste manier om ze te stoppen: proactief zijn en snel handelen. "We hebben altijd opkomende infectieziekten gehad," hij zei. "We hebben ze nu en we zullen ze in de toekomst hebben … We moeten voortdurend voorbereid zijn." En als je veilig wilt blijven, bekijk dan 13 Tips van Dr. Fauci over hoe u het coronavirus kunt vermijden.

Geef een reactie