Connie Needham Speelde Elizabeth Bradford

Als je bent opgegroeid in de jaren ’70, herinner je je waarschijnlijk Eight Is Enough, ABC’s dramatische komedie over een weduwe, een krantencolumnist en zijn acht kinderen. De show liep vijf seizoenen voordat hij in 1981 werd ingepakt – en gedurende die tijd kreeg de omvangrijke familie een aanhang die bij elkaar paste. De jongste van de vijf meisjes in het kroost, Elizabeth Bradford, werd gespeeld door acteur Connie Needham, die net 18 was toen de show in première ging. Tegenwoordig is Needham 61 en is ze verhuisd naar een ander gebied van entertainment in haar geboorteland Californië. Lees verder om haar nu te zien!

 Zie Blair From "De feiten van het leven" Nu op 58.

Needham bleef acteren na Eight Is Enough.

SGranitz/WireImage via Getty Images

Needham is vooral bekend als een van de acht Bradford-kinderen, maar nadat de serie was afgelopen, verscheen ze in kleinere rollen in verschillende andere shows. Het meest opvallend was dat ze twee verschillende personages speelde in de tv-serie Fame, die het verhaal vertelde van middelbare scholieren op een academie voor podiumkunsten in New York City. Daarnaast verscheen ze op The Love Boat, Police Squad!, L.EEN. Law, en in 1995 werd ze gecast in een aflevering van Ellen als serveerster.

Needham verscheen ook in twee Eight Is Enough spin-off films getiteld Eight Is Enough: A Family Reunion en An Eight Is Enough Wedding.

 Zie Sophia Grace en Rosie From "Ellen" Nu op 18 en 15.

Naast acteur is Needham ook een ervaren danser.

© Justin Jones voor WCRF / YouTube

Hoewel Needham al tientallen jaren niet meer heeft geacteerd, heeft ze de wereld van entertainment niet helemaal verlaten. Meest recentelijk heeft ze als dansinstructeur gewerkt in Orange County, Californië. Voor sommigen is dit geen verrassing, aangezien twee van haar meest opvallende tv-rollen na Eight Is Enough als dansinstructeurs waren bij Fame en Police Squad!

Needham had een moeilijke strijd met eierstokkanker.

Cast van acht is genoegMichael Tullberg/Getty Images

In 2009 werd bij Needham eierstokkanker in stadium drie vastgesteld. Het jaar daarop opende de ster Radar Online om de uitdagingen van haar behandeling te delen en herinnerde zich zelfs het moment dat ze hoorde dat ze ziek was. "Ik had veel last van een opgeblazen gevoel en ik kreeg een beetje moeite met ademhalen tot het punt dat ik dacht dat ik een longinfectie had," ze deelde. Na een lichamelijk onderzoek en verder testen werd bij haar kanker vastgesteld. "Ik ging in dat rare soort schok, waar alles wordt afgesloten en je niets anders hoort," ze legde uit.

Na haar eigen diagnose begon Needham te pleiten voor de Women’s Cancer Research Foundation en nam ze zelfs deel aan een inzamelingsactie in Dancing With the Stars-stijl namens de organisatie. Vandaag de dag is Needham naar verluidt volledig hersteld van haar kanker, maar ze verspreidt nog steeds een bewustmakingsboodschap naar anderen. "Besteed veel aandacht aan je lichaam en ga er niet vanuit dat dingen normaal zijn," waarschuwde ze toen ze met Radar Online sprak.

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief voor meer entertainmentnieuws dat rechtstreeks in uw inbox wordt verzonden.

Ze trouwde met een crewlid van haar hitshow.

Diane Kay, Willie Aames, Connie Needham en Adam RichRon Galella, Ltd./Ron Galella-collectie via Getty Images

In 1979, terwijl Eight Is Enough in zijn derde seizoen zat, trouwde Connie met David Needham, een decorontwerper op de show met Hollywood-afkomst (zijn vader was Hal Needham, de beroemde stuntman en producer die in 2012 een ere-Oscar won). Het echtpaar had twee dochters, Kimberly en Taylor Needham, en scheidden in 2005.

Toen ze echter in 2010 met Radar sprak, besprak ze het doorstaan ​​van haar kankerdiagnose met de steun van een recentere liefdesbelang. "Ik heb een fantastische vriend, zegen zijn hart, en hij bleef bij me," ze zei.

 Wendy Peffercorn Van "De Sandlot" Werd een Scream Queen. Zie haar nu.

Lauren Gray Lauren Gray is een schrijver, redacteur en adviseur uit New York. Lees verder

Geef een reactie