De Fda Heeft Een Nieuwe Waarschuwing Over Deze Supermarktpizza

Pizza is een van de meest populaire gerechten in de U.S., en terecht: het is niet duur, het is heerlijk en het is vrijwel overal verkrijgbaar, van pizzeria’s tot je plaatselijke supermarkt. Maar voordat je die pizza die je net in de oven hebt gekocht, knalt, wil je misschien eerst het etiket controleren, nu er twee supermarktpizza’s worden teruggeroepen. Lees verder om te ontdekken of uw taart bestemd is voor de prullenbak, en voor sommige voedingsmiddelen kunt u deze beter op de plank laten liggen. Dit ijsmerk heeft net 100 van zijn producten teruggeroepen.

De FDA heeft de terugroepactie aangekondigd van supermarktpizza’s die door twee merken worden verkocht.

vegetarische pizza met olijven / Dhr. Verleider

Op 4 mei organiseert de U.S. Food and Drug Administration (FDA) heeft aangekondigd dat Russ Davis Wholesale vrijwillig vegetarische pizza’s heeft teruggeroepen die zijn verkocht onder zijn Crazy Fresh and Quick & Makkelijke merken.

de 6.2-oz. pizza’s werden verkocht in supermarkten in Iowa, Michigan, Minnesota, North Dakota, South Dakota en Wisconsin, en werden verpakt in doorzichtige plastic clamshell-containers. De teruggeroepen pizza’s kunnen worden geïdentificeerd aan de hand van hun uiterste verkoopdatums, die variëren van 20-04-21 tot 21-05-05. En voor het laatste terugroepnieuws dat rechtstreeks in je inbox wordt bezorgd, meld je je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

De pizza’s kunnen besmet zijn met een veelvoorkomend allergeen.

Een jonge vrouw geniet van pizza met vrienden op een muziekfestival

De teruggeroepen pizza’s werden uit de schappen van de supermarkt gehaald nadat de leverancier van de korsten van het product aan Russ Davis Wholesale had gemeld dat de korsten besmet konden zijn met soja.

Soja behoort tot de Big 8 – een groep van de meest voorkomende voedselallergenen – die ook melk, eieren, vis, schaaldieren, noten, pinda’s en tarwe omvat. Sinds het Congres de Food Allergen Labelling and Consumer Protection Act van 2004 heeft aangenomen, is het wettelijk verplicht om deze allergenen te identificeren in verpakte voedingsmiddelen die onderworpen zijn aan de FDA-regelgeving.

Het consumeren van de pizza’s kan dodelijk zijn voor gevoelige personen.

Man die pijnlijke maag aanraakt die thuis op de bank ligt

Als een van de meest voorkomende voedselallergenen onder mensen in de U.S., de teruggeroepen pizza’s kunnen ernstige gezondheidsproblemen of de dood veroorzaken voor mensen met soja-allergieën of -gevoeligheden, staat in het terugroepbericht.

Als zodanig waarschuwt de FDA dat gevoelige personen de teruggeroepen pizza’s niet mogen eten, hoewel er geen ziektes of andere nadelige gevolgen waren gemeld op het moment dat de terugroepactie werd aangekondigd. Als u vragen heeft over de terugroepactie, kunt u de klantenservice van Russ Davis Wholesale bellen op 877-433-2173. En als je je gezondheid wilt beschermen, als je deze populaire chips hebt gekocht, zegt de FDA, gooi ze dan weg.

Dit is niet de eerste allergeengerelateerde terugroepactie van het bedrijf.

Caesarsalade met kip in witte kom / Nitr

Slechts twee jaar geleden startte Russ Davis Wholesale met een massale terugroepactie vanwege de besmetting van nog een van hun producten. In 2019 riep het bedrijf ongeveer 702 pond Caesarsalade met kip terug nadat werd ontdekt dat het product was besmet met melk en ansjovis.

In 2020 riep het bedrijf ook Peach Salsa terug, verkocht onder zowel Crazy Fresh als Quick & Makkelijke merken door mogelijke salmonellabesmetting. En voor meer voedsel waar je verstandig van af blijft, waarschuwt de FDA je om deze geliefde gastvrouwsnack niet te eten.

Sarah Crow Sarah Crow is hoofdredacteur bij Eat This, Not That!, waar ze zich richt op nieuws over beroemdheden en gezondheidsverslaggeving. Lees verder

Geef een reactie