De Kinderen Van Dwyane Wade Zijn Niet Blij Met Zijn Onthullende Verjaardagsfoto

Dwyane Wade belde net op zijn 39e verjaardag, maar zijn kinderen zijn geen fans van de manier waarop hij ervoor koos om het te vieren. Op maandag, januari. 18, de dag na zijn verjaardag, plaatste Wade een naaktfoto van zichzelf waarop zijn vrouw, Gabrielle Union, strategisch voor hem staat. De voormalige NBA-speler ondertitelde de foto, "Verjaardagsgedrag‼️ 39 kijkt al op." De afbeelding heeft bijna een miljoen likes, maar de kinderen van Wade behoorden niet tot de vele mensen die blij waren om de foto in hun feed te zien. Lees verder om te zien wat de kinderen te zeggen hadden, en voor meer informatie over celeb-families, ga naar Jada Pinkett Smith Spijt dat ze dit ene ding met haar kinderen doet.

De reacties van zijn kinderen waren sterk.

Dwyane Wade en Gabrielle UnionDwyane Wade/Instagram

Wade heeft twee kinderen uit zijn eerste huwelijk, Zaïre en Zaya, een dochter genaamd Kaavia met Union, en een zoon genaamd Xavier uit een eerdere relatie.

De achttienjarige Zaïre reageerde op Wade’s Instagram en maakte zijn gevoelens glashelder. "Dit is niet waar ik mee wakker wilde worden," Zaïre schreef met een kots-emoji, een opmerking die meer dan 48.000 likes heeft verzameld en nog steeds telt.

De dertienjarige Zaya, die 13 is, becommentarieerde, "Ayooooo chill, ik ben net begonnen" met een heleboel geschokte emoji’s. Haar account zegt "gerund door ouders," maar die opmerking klinkt alsof de tiener het echt zelf heeft geschreven.

Haar peuterzusje had echter zeker wat hulp. Kaavia’s account geplaatst, "Dacht dat ik meer tijd had voor zijn midlifecrisis." We kunnen alleen maar aannemen dat Union verantwoordelijk is voor die geweldige lijn.

Denk dat Wade een gelijkenis deelt met zijn kinderen? Bekijk een andere ouder en hun mini-me: Romeo Beckham ziet eruit als moeder Victoria in zijn eerste covershoot.

Ook mede-basketbalspelers werden verrast.

Gabrielle Union Dwyane Wade 2019 EspysFeatureflash Foto Agentschap / .com

Wade ging in 2019 met pensioen als professionele basketbalspeler en enkele van zijn voormalige collega’s hadden iets te zeggen over deze gewaagde verjaardagsfoto. Damian Lillard schreef:, "Ja kom op @dwyanewade." Delon Wright gepost, "TMI," terwijl Bradley Beal schreef, "Oke kampioen." Schieten coach Chris Matthews, becommentarieerd, "Dacht dat ik de verkeerde pagina volgde. jij wilde."

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief voor meer nieuws over beroemdheden dat rechtstreeks in uw inbox wordt bezorgd.

Union deelde haar verjaardagswensen voor Wade in een aparte post.

Dwyane Wade en Gabrielle UnionGabrielle Union/Instagram

Hoewel het er niet naar uitziet dat Union op de naaktpost heeft gereageerd – althans niet vanuit haar eigen account – wenste ze haar man een gelukkige verjaardag op haar eigen pagina. naast een video- compilatie van zichzelf en Wade met hun familie, schreef de acteur, "Gelukkige verjaardag schatje, je maakt elke dag mooi en leuk en de manier waarop je onze vrede beschermt maakt me bezwijmd. Ik hou ervan van je te houden. 39," met enkele vuuremoji’s, hartemoji’s en dwaze gezichtsemoji’s.

Union plaatste ook foto’s van zichzelf en Wade bij een vreugdevuur op het strand dat ze ondertitelde "#verjaardagsgedrag"

En voor meer hilarische Instagram-momenten, bekijk de 50 grappigste Instagram-berichten van beroemdheden van 2020.

Zaïre en Zaya deelden ook hun eigen verjaardagsposts voor hun vader.

Zaya en Zaïre WadeDwyane Wade/Instagram

Zaïre en Zaya waren misschien niet blij met de Instagram van hun vader, maar ze deelden allebei een aantal zeer oprechte verjaardagswensen voor hem op hun accounts. Zaya plaatste een foto van zichzelf met Wade en schreef, "Gelukkige verjaardag papa!! 39 jaar jong." Zaïre kreeg nog een grap, commentaar, "Oude man."

Voor eigen rekening deelde Zaïre een foto van zichzelf als een klein kind dat bij zijn vader zat en schreef:, "Hou van je dieper dan de oppervlakte."

Ga voor meer informatie over families van beroemdheden naar How Mary-Kate & Ashley stopte Elizabeth Olsen om een ​​kinderster te zijn.

Blijf Best Life lezen voor meer nieuws over beroemdheden.

Zie een zeldzame foto van het schattige gezin van drie van Serena Williams

De enige gast Ellen DeGeneres verbannen uit haar show

Jennifer Lawrence onthult de echte reden waarom ze is "Ongelooflijk onbeleefd"

Lia Beck Lia Beck is een schrijver die in Richmond, Virginia woont. Naast Best Life heeft ze geschreven voor Refinery29, Bustle, Hello Giggles, InStyle en meer. Lees verder

Geef een reactie