De Zus Van Natalie Wood Deelt Nieuwe Details Over De Vermeende Aanval Van De Ster

Na haar overlijden in 1981 is de naam van Natalie Wood nog steeds gekoppeld aan speculaties over zowel de oorzaak van haar mysterieuze dood als een vermeende aanranding die plaatsvond toen ze een tiener was. In haar nieuwe boek behandelt Natalie’s zus, Lana Wood, beide onderwerpen. Jarenlang ging het gerucht dat een grote filmster Natalie verkrachtte toen ze een tiener was, en het gerucht ging ook dat de acteur wijlen Kirk Douglas was. In Little Sister: My Investigation into the Mysterious Death of Natalie Wood, dat op november werd uitgebracht. 9, beweert Lana dat de geruchten waar zijn en dat Douglas Natalie seksueel heeft misbruikt, zoals gerapporteerd door de New York Post.

Lana heeft verteld wat ze zich herinnert over wat er voor en na de vermeende aanval is gebeurd en heeft uitgelegd waarom ze niet eerder naar voren kwam. Lees verder om te zien wat ze te zeggen heeft.

 De zus van Natalie Wood heeft zojuist nieuwe details over haar onopgeloste moord gedeeld.

Lana beweert dat de aanval plaatsvond toen Natalie 17 was.

Natalie Wood in een portret uit 1955Earl Leaf/Michael Ochs Archief/Getty Images

In Little Sister beweert Lana dat Douglas Natalie heeft verkracht toen de Rebel Without a Cause-ster hem ontmoette om haar carrière vooruit te helpen. Ze zegt dat hun moeder, Maria Zakharenko, de ontmoeting heeft geregeld in de hoop dat "er zouden veel deuren voor [Natalie] open kunnen worden gegooid, met slechts een knikje van zijn beroemde, knappe hoofd namens haar." Destijds was Natalie rond de 17, terwijl Douglas bijna 40 . was.

"Ik herinner me dat Natalie er bijzonder mooi uitzag toen mama en ik haar die avond afzetten bij de ingang van Chateau Marmont," Lana schrijft in het boek (via NBC News). "Het leek lang te duren voordat Natalie weer in de auto stapte en me wakker maakte toen ze de deur dichtsloeg."

Natalie en haar moeder kozen ervoor om Douglas niet publiekelijk te beschuldigen.

Natalie Wood in Parijs in 1964AFP via Getty Images

Volgens Lana, toen Natalie terugkwam bij de auto, "Ze zag er vreselijk uit. Ze was erg verward en erg van streek, en zij en mama begonnen dringend met elkaar te fluisteren. Ik kon ze niet echt horen of verstaan ​​wat ze zeiden. Er was blijkbaar iets ergs met mijn zus gebeurd, maar wat het ook was, ik was blijkbaar te jong om erover te worden verteld." Lana was acht jaar toen dit gebeurde.

Lana beweert dat Natalie en Maria besloten de beschuldiging niet openbaar te maken omdat het Natalie’s carrière zou kunnen ruïneren. Jaren later, toen ze allebei volwassen waren, vertelde Natalie haar zus over de vermeende verkrachting.

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief voor meer nieuws over beroemdheden dat rechtstreeks in uw inbox wordt bezorgd.

Geruchten over een vermeende mishandeling doen al jaren de ronde.

Kirk Douglas in 1952Express Kranten/Getty Images

In 2001 werd Natasha: The Biography of Natalie Wood door Suzanne Finstad gepubliceerd. Het boek beweert dat Natalie als tiener werd verkracht door een niet nader genoemde acteur, die wordt beschreven als een.. "krachtige, getrouwde filmster," volgens de BBC. "Ik heb ervoor gekozen om hem geen naam te geven omdat ik wilde dat mensen zich zouden concentreren op de gruwel en het trauma van Natalie," Finstad zei, zoals gemeld door de outlet. "Ik weet zeker dat het altijd in haar psyche zat. Als je bent verkracht, verdwijnt het nooit echt, vooral niet als het iemand is die je hebt verafgood en als je moeder samenzweert om het geheim te houden."

Het gerucht kreeg in 2012 weer grip toen het op een blog ter sprake kwam. Toen Douglas in 2020 op 103-jarige leeftijd stierf, werd Natalie’s naam naast de zijne op sociale media genoemd, omdat het gerucht ging dat hij de vermeende aanvaller was.

Lana heeft onthuld waarom ze Douglas eindelijk een naam geeft.

Lana Wood op The Hollywood Show in februari 2018Albert L. Ortega/WireImage via Getty Images

In een interview met Fox News zei Lana dat de Me Too Movement haar hielp om zich uit te spreken over de beschuldiging. "Het was echt ongemakkelijk," ze zei. "En ik heb er tot nu toe nooit iets over gezegd. Maar met de #MeToo-beweging voelde ik dat vrouwen de kracht krijgen. Ze vinden de kracht om iets te zeggen. Maar je moet begrijpen waarom het niet gemakkelijk was om eerder iets te zeggen. Wanneer iemand naar voren kwam met een verhaal over iemand, is de eerste vraag die hen wordt gesteld: ‘Waarom heb je zo lang gewacht?’?’Waarom zeg je nu iets??’"

Lana zei ook dat het moeilijk was om naar voren te komen terwijl Douglas nog leefde. "Het is niet iets dat ik ooit heb willen toegeven," vertelde ze aan Fox News, "maar er waren zoveel geruchten en onwaarheden over mijn zus. Ik zou berichten krijgen van [verslaggevers] die zeiden: ‘Kun je ons niet vertellen wie het was?’?’Ik zei altijd nee’. Maar ik wilde de rug van mijn zus hebben… Niemand zorgde eerlijk voor haar. En ik weet dat ze hetzelfde voor mij zou hebben gedaan."

Met betrekking tot de aanvalsclaim legde Douglas’ zoon Michael Douglas een verklaring af via zijn publicist aan The Guardian: "Mogen ze allebei rusten in vrede."

 Frank Sinatra stierf terwijl hij dit gerucht over Marilyn Monroe geloofde, zegt een nieuw boek.

Lia Beck Lia Beck is een schrijver die in Richmond, Virginia woont. Naast Best Life heeft ze geschreven voor Refinery29, Bustle, Hello Giggles, InStyle en meer. Lees verder

Geef een reactie