De Zus Van Natalie Wood Heeft Zojuist Nieuwe Details Over Haar Onopgeloste Moord Gedeeld

De dood van Natalie Wood blijft een van de langstlopende Hollywood-mysteries, en de speculaties over hoe het gebeurde gaan nog steeds door. In een nieuw boek schrijft Natalie’s zus, acteur Lana Wood, over de dood van de ster door verdrinking, inclusief haar gedachten over wat er die nacht is gebeurd, evenals het laatste nieuws uit het onderzoek. Voorafgaand aan de release van het boek, Little Sister: My Investigation into the Mysterious Death of Natalie Wood, sprak Lana met de New York Post over de tragische situatie en zei dat ze "ongetwijfeld" wie is verantwoordelijk voor de dood van haar zus?. Lees verder om te zien wat Lana te zeggen heeft en om meer te weten te komen over waar het onderzoek nu staat.

 13 beroemdheden waarvan je geen idee had dat ze verwant waren.

Natalie Wood stierf in 1981.

Natalie Wood bij de Golden Globe Awards in 1966Earl Leaf/Michael Ochs Archief/Getty Images

In november 1981 bracht Natalie tijd door op haar jacht in de buurt van Catalina Island voor de kust van Californië met haar man Robert Wagner, vriend en Brainstorm co-ster Christopher Walken, en de kapitein van de boot Dennis Davern. In de nacht van november. 29, Natalie verdronken tot de dood. Haar lichaam werd later gevonden op ongeveer anderhalve kilometer afstand van het jacht met de bijboot van het jacht in de buurt. Volgens Biography werd haar dood geregeerd en "per ongeluk verdrinken" door het kantoor van de lijkschouwer. Toch bleven er vragen over, waaronder hoe Natalie in het water kwam, waarom ze bij de bijboot was en waarom de anderen op de boot pas wisten dat ze het water inging toen het te laat was.

Er wordt al lang beweerd dat Wagner erbij betrokken was.

Natalie Wood en Robert Wagner op Heathrow Airport in 1976PA-beelden via Getty Images

Natalie en Wagner waren getrouwd van 1957 tot 1962 en trouwden daarna opnieuw in 1972. Ze kregen samen één kind. Wagner is gebleven "verdachte" bij de dood van zijn vrouw. Volgens Biography zijn er schijnbaar inconsistenties in het verhaal van Wagner geweest. Hij vertelde de autoriteiten bijvoorbeeld dat hij ruzie had gehad met Natalie voorafgaand aan haar verdwijning, maar zei in zijn boek uit 1986 dat Natalie naar bed ging toen ze zijn politieke gesprek met Walken verveelde.

Wagner heeft ontkend verantwoordelijk te zijn voor de dood van Natalie. Hij vertelde People in 2016 over zijn familie, "We waren allemaal zo kapot van het verlies, en we hielden elkaar vast." Toen Lana en Davern in 2018 zeiden dat ze geloven dat Wagner Natalie heeft vermoord, vertelde Wagners vertegenwoordiger aan USA Today, "Het zijn verachtelijke mensen die profiteren van de toevallige dood van een geliefd lid van de Wagner-familie. Ze zouden zich moeten schamen."

Nu herhaalt Lana dat ze denkt dat Wagner verantwoordelijk is.

Natalie en Lana Wood bij een vertoning van "Dark Eyes" in 1981Ron Galella/Ron Galella-collectie via Getty Images

In een gesprek met de New York Post voorafgaand aan de publicatie van haar boek, beweerde Lana opnieuw dat Wagner haar zus had vermoord. "Ik geloof niet dat het met voorbedachten rade was," ze zei. "Maar dat betekent niet dat ik denk dat hij het niet deed: natuurlijk deed hij dat!"

Lana heeft zich vaak uitgesproken over de dood van haar oudere zus. In 1984 schreef ze het boek Natalie Wood: A Memoir by Her Sister. Toen Lana werd geïnterviewd door Dr. Phil McGraw in 2018, vroeg hij haar (via USA Today), "Suggereer je dat hij haar knock-out sloeg en in het water gooide??" Zij reageerde, "Zoiets, absoluut."

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief voor meer nieuws over beroemdheden dat rechtstreeks in uw inbox wordt bezorgd.

Lana’s nieuwe boek duikt in het onderzoek.

De cover van "Little Sister" door Lana WoodsHarper Collins

Het onderzoek naar de dood van Natalie heeft tientallen jaren geduurd. De zaak werd heropend in 2011 toen Davern een boek publiceerde en zei dat hij de politie niet alles vertelde wat hij op dat moment wist. Rond deze tijd kwamen ook nieuwe getuigen naar voren. In 2018 zei het departement van de sheriff dat Wagner een "verdachte" vanwege het feit dat hij de laatste was die bij de West Side Story-ster was voordat ze stierf. Tijdens een persconferentie in 2018, Lt. John Corina zei dat het een.. "verdacht overlijdensonderzoek" liever dan een "moordonderzoek." Hij verklaarde, volgens The Hollywood Reporter, "We dienen niemand aanklagen. We proberen nog steeds uit te zoeken wat er is gebeurd."

Volgens de officiële beschrijving van het boek, "Little Sister vertelt over Lana’s zoektocht naar de waarheid en brengt explosieve details aan het licht die decennialang zijn onderdrukt."

 Hoe oud 100 iconische sterren zouden zijn als ze vandaag nog leefden?.

Lia Beck Lia Beck is een schrijver die in Richmond, Virginia woont. Naast Best Life heeft ze geschreven voor Refinery29, Bustle, Hello Giggles, InStyle en meer. Lees verder

Geef een reactie