Deze 3 Groepen Hebben Covid-Vaccin Nodig, Zegt De Witte Huis-Functionaris

Met COVID vaccins van farmaceutische bedrijven Pfizer en Moderna die hoge werkzaamheidspercentages laten zien in klinische onderzoeken en de Food and Drug Administration (FDA) zal het voormalige vaccin binnen enkele dagen herzien, zeggen experts dat het niet lang zal duren voordat een COVID-vaccin beschikbaar komt voor Amerikanen. Met in eerste instantie beperkte voorraden, zal er echter een hiërarchie zijn in termen van wie als eerste zijn vaccin krijgt. Hoewel we weten dat gezondheidswerkers en die in verpleeghuizen de hoogste prioriteit hebben gekregen met het COVID-vaccin, hebben we nu inzicht in wie die groepen zal volgen. Lees verder om erachter te komen wie een ambtenaar van het Witte Huis aanbeveelt, en voor meer nieuws over de huidige uitbraak, bekijk Bijna alle COVID-overdracht vindt plaats op deze 5 plaatsen, zegt de dokter.

in december. 8 interview met The Wall Street Journal, Deborah Birx, MD, die fungeert als de coronavirusresponscoördinator van de Witte Huis Coronavirus Task Force, legde uit dat drie groepen in het bijzonder hoge prioriteit zouden moeten hebben wat betreft toegang tot het COVID-vaccin, vanwege hun toegenomen risico op comorbiditeiten. Tijdens het interview vroeg Angela Williams, president en CEO van Easterseals, een non-profitorganisatie die diensten en belangenbehartiging voor personen met een handicap levert, hoe de overheid en medische instellingen van plan zijn te zorgen voor billijkheid bij de distributie van het COVID-vaccin.

Als reactie gaf Birx toe dat groepen buiten gezondheidswerkers voorrang zouden moeten krijgen op basis van hun risiconiveau. "Dit vaccin moet, na de gezondheidswerkers, naar de meest kwetsbare personen gaan die het meest vatbaar zijn voor infectie, ziekenhuisopname en sterfte," ze zei. "En we weten wie dat precies zijn. We weten dat dit zwarte en bruine gemeenschappen zijn. We weten dat dit, kritisch gezien, inheemse Amerikaanse gemeenschappen zijn. En deze gemeenschappen moeten prioriteit krijgen."

Lees verder om te ontdekken wat de volgende stappen zullen zijn om het vaccin bij degenen te krijgen die het het meest nodig hebben, en voor meer inzicht in hoe experts zeggen dat we de pandemie kunnen beëindigen, Dr. Fauci zegt dat deze 2 plaatsen nu moeten sluiten.

Lees het originele artikel over Best Life.

1 Gezondheidswerkers met comorbiditeiten krijgen voorrang.

een groep artsen met maskers en laboratoriumjassen

Hoewel gezondheidswerkers misschien wel een van de eerste groepen zijn die het vaccin krijgen, legde Birx uit dat er ook een hiërarchie van behoeften moet zijn binnen de gezondheidszorggemeenschap. "Gezondheidswerkers met kwetsbaarheden – hypertensie, diabetes, obesitas – ongeacht waar ze in het systeem werken… als ze blootstellingsrisico’s hebben, wat ze duidelijk doen in ziekenhuizen en klinieken, zouden op die eerste prioriteitenlijst moeten staan," Birx zei:. En als je wilt weten hoe het in jouw regio gaat, kijk dan eens naar Every State Should Be Lock Down Behalve deze 3, waarschuwen onderzoekers.

2 Vaccineducatie zal van cruciaal belang zijn voor het bereiken van groepsimmuniteit.

arts in gesprek met oudere patiënt die een masker draagt

Onderwijs is de belangrijkste factor bij het bereiken van de kudde-immuniteit die nodig is om het stijgende aantal nieuwe gevallen van coronavirus een halt toe te roepen, zei Birx. "We zouden nu moeten werken … [aan] het vrijgeven van die informatie dat deze vaccins veilig zijn, zeer effectief zijn en we weten dat ze ernstige ziekten voorkomen," ze legde uit. "Er is niets belangrijker dan dat." En voor meer informatie over hoe kudde-immuniteit eruit ziet, bekijk Dr. Fauci zegt dat veel mensen zich moeten laten vaccineren om COVID te stoppen.

3 COVID-mythen behoren tot de grootste belemmeringen om voldoende mensen te laten vaccineren.

jonge vrouw die naar de telefoon kijkt en een masker onder de neus draagt/CGN089

Hoewel het uiteindelijke doel is om een ​​voldoende aantal mensen te laten vaccineren, legde Birx uit dat er grote belemmeringen zijn om dit te doen, namelijk de wijdverbreide mythen over COVID, het vaccin en volksgezondheidsinitiatieven die zijn geïmplementeerd om de pandemie te bestrijden.

"Ik denk dat we veel agressiever moeten zijn in het aanpakken van de mythen die er zijn – dat COVID niet echt bestaat, of dat de dodelijke slachtoffers op de een of andere manier zijn verzonnen, of dat de ziekenhuisopnames voor andere ziekten zijn, niet voor COVID," legde Birx uit. "Maskers doen je geen pijn – ze helpen je. We weten dat ze ons helpen, maar ook anderen helpen." En voor de laatste COVID-updates die rechtstreeks in je inbox worden afgeleverd, meld je je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

4 We moeten de verspreiding nog vertragen voordat het vaccin wordt verspreid.

groep van 30-plussers die samenkomen met hun maskers op

Hoewel de eerste rondes van vaccins op weg zijn om te worden gedistribueerd, merkte Birx op dat we ons momenteel op een kritiek punt bevinden wat betreft het vertragen van de verspreiding van COVID totdat iedereen kan worden ingeënt. "We zien dat transmissie zich verplaatst van openbare ruimten naar privéruimten terwijl mensen zich ontmaskerd verzamelen… Als we de manier waarop we ons verzamelen niet veranderen, zullen we deze golf in het hele land blijven houden," Birx legde uit en merkte op dat de huidige COVID-cijfers onafhankelijk zijn van de aanstaande Thanksgiving-gerelateerde COVID-piek.

"Mensen moeten echt begrijpen hoe vaak asymptomatische verspreiding is en dat de meerderheid van de verspreiding afkomstig is van mensen die niet weten dat ze besmet zijn met anderen in de buurt met hun masker af," zei Birx. En als je erover denkt om familie of vrienden te zien, pas dan op dat dit de enige keer is dat iemand met COVID je niet ziek kan maken, zegt de dokter.

Sarah Crow Sarah Crow is hoofdredacteur bij Eat This, Not That!, waar ze zich richt op nieuws over beroemdheden en gezondheidsverslaggeving. Lees verder

Geef een reactie