Deze Covid-Test Kan Binnen Vijf Minuten Zien Of Je Besmet Bent

Terwijl miljoenen COVID testen zijn afgenomen in de hele U.S. en verder belooft een nieuw diagnostisch hulpmiddel sneller resultaten te leveren dan welke bestaande test dan ook. Volgens onderzoekers zou deze nieuwe tool kunnen helpen bij het versnellen van massale testen, waardoor het gemakkelijker wordt voor mensen die in quarantaine moeten om dit tijdig te doen en zo de verspreiding van het virus te vertragen. Lees verder om te ontdekken hoe u sneller dan ooit te weten kunt komen of u COVID heeft, en voor het verklikkerteken dat u ziek bent, ga naar This Is the "Sterkste, meest consistente" Teken dat u COVID heeft, zegt onderzoek.

in een januari. 4 preprint van een studie gepubliceerd via medRxiv, hebben onderzoekers van de Engelse Universiteit van Birmingham de ontwikkeling aangekondigd van een nieuwe testmethode voor COVID die minder dan vijf minuten duurt om het virus te detecteren. In tegenstelling tot eerdere COVID-tests, gebruikt de nieuwe test van de onderzoekers van de Universiteit van Birmingham alleen traditionele laboratoriumapparatuur en vereist geen toediening van hoge temperaturen aan monsters, zoals de PCR-tests die gewoonlijk worden gebruikt om het virus te detecteren.

In een persbericht zei Tim Dafforn, PhD, een professor aan de School of Biosciences van de Universiteit van Birmingham, dat de nieuwe test "de inherente gevoeligheid van een RNA-test" maar met aanzienlijk snellere resultaten. De nieuwe test "kan worden gebruikt in bestaande point-of-care-apparaten en voldoet aan de behoefte aan testen in … omgevingen waar mensen in de rij kunnen wachten op hun resultaten," Daforn uitgelegd.

De nieuwe test, de Exponential Amplification Reaction (EXPAR) genoemd, bemonstert enkele DNA-strengen en de snelle resultaten ervan kunnen veelbelovend zijn, niet alleen in termen van massatesten, maar ook om de pandemie sneller onder controle te krijgen, zeggen experts. "Snellere tests stellen ons in staat om bijna-patiënttests te ontgrendelen, mensen veilig weer aan het werk te krijgen en uitbraken te beheersen wanneer ze zich voordoen," zei Andrew Beggs, PhD, een professor aan het Institute of Cancer and Genomic Sciences van de Universiteit van Birmingham.

Een van de problemen tijdens de pandemie is dat staten voldoende testen hebben gedaan en de resultaten zo snel mogelijk aan de patiënten terugkrijgen. Een belangrijke factor die aangeeft hoe een staat het doet op het gebied van testen, is het positieve testpercentage, dat wil zeggen het percentage tests dat positieve resultaten oplevert. "Het percentage positief is hoog als het aantal positieve tests te hoog is of als het totale aantal tests te laag is," Johns Hopkins legt uit:. "Een hoger percentage positief suggereert een hogere overdracht en dat er waarschijnlijk meer mensen met coronavirus in de gemeenschap zijn die nog niet zijn getest."

Het doel is dat staten een positief testpercentage hebben van minder dan 5 procent. vanaf januari. 5, volgens Johns Hopkins-gegevens voldoen slechts twee staten aan die criteria (Vermont en Hawaii). Blijf lezen om erachter te komen welke staten de hoogste positieve testpercentages hebben die kunnen profiteren van de snelle tests die de Universiteit van Birmingham aan het ontwikkelen is. En voor meer informatie over het laatste coronavirusnieuws, ga naar Dr. Fauci heeft zojuist deze waarschuwing afgegeven over een andere nieuwe COVID-stam.

Lees het originele artikel over Best Life.

10 Mississippi

De skyline van de binnenstad van Jackson, Mississippi met het staatshuis op de voorgrond

Positief testpercentage: 21.6 procent

En voor waar de nieuwe U.K. variant duikt op, bekijk The New COVID Strain Is Now in These 5 States.

9 Utah

overzicht van ogden utah

Positief testpercentage: 24.1 procent

8 Arkansas

Positief testpercentage: 24.6 procent

En voor het gebied met het ergste COVID-scenario op dit moment, ga je naar This State Now Has the Worst COVID-Outbreak in the U.S.

7 Tennessee

nashville tennessee neonlichten 's nachts

Positief testtarief: 25.3 procent

6 Kansas

Kansas

Positief testpercentage: 39.8 procent

En voor meer regelmatig COVID-nieuws dat rechtstreeks in je inbox wordt bezorgd, meld je je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

5 Zuid-Dakota

South Dakota State Capitol-gebouwen

Positief testtarief: 40.5 procent

4 Pennsylvania

Lancaster is een stad in South Central Pennsylvania, de zetel van Lancaster County in Pennsylvania en een van de oudste steden in het binnenland van de Verenigde Staten

Positief testpercentage: 42.1 procent

3 Iowa

des moines iowa State Capitol Buildings

Positief testpercentage: 46.3 procent

En voor het gebied waar de grootste gezondheidsexpert van het land zijn oog op heeft, kijk eens naar Dr. Fauci zei net dat hij zich zorgen maakt over deze ene staat.

2 Alabama

tuscaloosa alabama universiteit van alabama

Positief testpercentage: 49.9 procent

1 Idaho

Idaho

Positief testtarief: 55.1 procent

En om te zien hoe uw staat het in het algemeen doet, ga naar Deze staat heeft nu de ergste COVID-uitbraak in de V.S.

Sarah Crow Sarah Crow is hoofdredacteur bij Eat This, Not That!, waar ze zich richt op nieuws over beroemdheden en gezondheidsverslaggeving. Lees verder

Geef een reactie