Deze Foto Van Priyanka Chopra William & Kate Trekt Wenkbrauwen Op

De geruchtenmolen in Hollywood en de roddels rondom het Britse koningshuis zijn elk op zichzelf intens, dus als ze elkaar overlappen, zorgt het ervoor dat mensen echt aan het praten zijn. Onlangs, op de Wimbledon-kampioenschappen, zaten Priyanka Chopra Jonas, Prins William en Hertogin Catherine allemaal in dezelfde sectie, en op foto’s en video’s die tijdens het evenement zijn gemaakt, speculeren mensen dat Chopra, een oude vriend van Hertogin Meghan, misschien een subtiele boodschap aan de hertog en hertogin van Cambridge. Om de foto’s in kwestie van Priyanka Chopra, William en Kate zelf te zien, lees verder.

 Het paleis heeft dit uitgegeven "Waarschuwingsschot" naar Harry & Meghan, Zeg Bronnen.

Mensen denken dat Priyanka Chopra William en Kate afsnauwde toen ze plaatsnamen op Wimbledon.

Op 10 juli woonden Chopra en de hertog en hertogin van Cambridge Wimbledon bij, en ze zaten allemaal in de Royal Box. Een onlangs verschenen clip, verkregen door de Daily Mail, toont de ingang van de koninklijke familie en lijkt te laten zien dat Chopra haar sjaal vastmaakte en zich afmeldde voor het applaus van het publiek toen William en Kate arriveerden.

Een reeks foto’s van het evenement leek Chopra te laten praten met andere leden van het publiek, maar nooit de hertog en hertogin. Andere foto’s die ook door de Daily Mail zijn verkregen, tonen de twee vrouwen die zij aan zij staan ​​na de tenniswedstrijd, maar elkaar blijkbaar negeren.

Mensen geloven dat Chopra niet applaudisseerde uit solidariteit met Meghan Markle.

Priyanka Chopra, Prins William en Hertogin Kate bij Wimbledon-wedstrijdGetty Images/Karwai Tang/WireImage

Na de video- de ronde deden, begonnen mensen op Twitter te speculeren dat Chopra de toekomstige koning en koningin doelbewust niet applaudisseerde vanwege wat Markle over hen deelde tijdens haar interview met Oprah Winfrey. In het interview onthulde Markle de worsteling waarmee ze te maken kreeg toen ze lid werd van de koninklijke familie, waarbij ze beweerde dat Kate haar aan het huilen had gemaakt voorafgaand aan haar bruiloft in 2018 (het omgekeerde een al lang bestaand gerucht), dat het paleis Markle weigerde de geestelijke gezondheidshulp te krijgen die ze zocht, en dat een niet bij naam genoemd familielid zich zorgen maakte over de huidskleur van het toekomstige kind van Markle en prins Harry, Archie Mountbatten-Windsor.

Royals-watchers hebben de hypothese geopperd dat Chopra niet klapte voor de hertog en hertogin ter ondersteuning van haar vriend Markle. Het is echter vermeldenswaard dat vele anderen in de sectie niet klapten toen William en Kate gingen zitten, waaronder tennisgrootheid Billie Jean King, die in de rij tussen Chopra en de Cambridges zat met haar partner Ilana Kloss.

Best Life heeft contact opgenomen met de publicist van Chopra voor een opmerking, maar kreeg niet meteen een reactie.

Chopra en Markle werden vrienden in 2016.

Chopra en Markle zijn al vrienden sinds Markle trouwde in de koninklijke familie. In 2016 deelde ze een foto van de dag dat zij en Markle elkaar ontmoetten tijdens een Elle Women in Television-evenement. Een paar maanden later vertelde Markle aan de Indian Express, "Priyanka is ongelooflijk. Ze is een hele goede vriendin geworden." Chopra woonde de koninklijke bruiloft bij in 2018 en is door de jaren heen voor Markle opgekomen in interviews.

In 2017, toen Wendy Williams naar Markle verwees als: "De vriendin van prins Harry," kwam ze tussenbeide om toe te voegen "ook Meghan Markle – actrice, Suits, haar prestaties."

Toen hem in 2019 door The Times werd gevraagd naar Markle’s negatieve ervaring met de pers, zei Chopra:, "Het is echt jammer, maar als er iemand is die het aan kan, is zij het." Ze voegde eraan toe:, "Het mooie van Meg is dat ze dit allemaal zelf heeft meegemaakt. Veel mensen hebben haar na alles leren kennen, maar ik kende haar voordat [ze met Harry begon te daten], en ze is dezelfde meid. Nu heeft ze een echt platform. Ze praat over dezelfde dingen die ze altijd deed."

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief voor meer celeb-inhoud die rechtstreeks in uw inbox wordt afgeleverd.

Chopra zei dat Markle altijd voorbestemd was voor grote dingen.

Meghan Markle, hertogin van Sussex, aanwezig bij de Endeavour Fund Awards, gehouden in het Mansion House, Londen op donderdag 5 maart 2020Doug Peters / Alamy Stock Photo

Tijdens een interview met Elle in 2019 maakte Chopra duidelijk dat ze niet verrast was dat haar vriendin een plons maakte. "Megs… ze was altijd bedoeld voor grote dingen," Chopra zei:. "Om een ​​verandering te zijn en daarin een belangrijke stem te zijn. Het is verbazingwekkend dat ze die roeping heeft gevonden en het platform heeft om het te kunnen doen."

Ze voegde eraan toe dat ze voelde dat het lot een rol speelde bij het helpen van de hertogin van Sussex om te eindigen waar ze op dat moment was, voordat ze aftrad als senior koninklijke. "Ik ben er een groot voorstander van om de leiding over je leven te nemen, maar er moet iets groters zijn dat ons in de omstandigheden plaatst waarin we worden geplaatst," Chopra zei destijds:. "Destiny heeft een rare manier om je te helpen je roeping te vinden."

 Meghan denkt dat Harry deze heeft gemaakt "Grote fout," Zeg bronnen.

Geef een reactie