Deze Hilarische Yogabroekrecensies Bewijzen Hoeveel Vrouwen Van Zakken Houden

Vraag een willekeurige vrouw wat ze van kleding wil, en haar ogen zullen glinsteren als ze met één simpel woord antwoordt: zakken. Vrouwen vragen al jaren om meer vrouwelijke kleding met zakken, en niet die kleine die maar een kwart kunnen passen – grote, glorieuze zakken zoals het soort dat mannenkleding meestal heeft. Immers, wie wil er nu niet de vrijheid om zijn benodigdheden te kunnen dragen zonder vast te lopen in een tas?

exec: Dus wat denken we dat vrouwen willen in de mode?? dames: Pocke– exec: Cold shoulder tops in pastelkleuren. Begrepen. dames: Pock– exec: Kleding met voorgeboorde gaten in delicate stoffen. vrouwen: Po– exec: Uitsnijdingen in slappe gebieden. Goed. dames: POCKET– exec: Vormen waarvoor nieuwe bh’s nodig zijn!

— Delila S. Dawson (@DelilahSDawson) 20 juni 2018

Nu laat een Amazon-recensie van een yogabroek zien hoe diep het vrouwelijke verlangen naar zakken gaat. "Ik kocht deze nadat ik zag dat mijn vriendin een soortgelijk paar droeg met zakken en zag [sic] haar telefoon er niet uit viel," Karen Sherman schreef:. "Maar ik kende de hemel niet die mijn kont zou sieren als ik deze aantrok."

Karen voegde eraan toe dat hoewel ze houdt van hoe comfortabel de broek is en de manier waarop ze de broek wegstoppen "post baby buik kopvoorn," verreweg het beste zijn de zakken. "Het feit dat ze bestaan ​​is geweldig, maar ik besloot, voor de wetenschap, om te zien hoe moedervriendelijk deze sukkels zijn," zij schreef. "Ze houden alles en veilig vast!"

Amazon review yoga broek zakkenKaren Sherman/Amazon

Als bewijs voegde ze een foto toe van haar met een volle fles rosé in haar nieuwe yogabroek, die – laten we eerlijk zijn – klinkt als de hemel. "Geloof me als ik je zeg dat ik in deze dingen voor de politie zou kunnen vluchten en … [mijn rosé] is net zo veilig als mijn kinderen ooit in hun draagzak waren," zij schreef. "Waarschijnlijk nog meer omdat ik nooit een prijs zou winnen voor het vastbinden van die babywikkeldingen … en de zak niet werd uitgerekt of in een zak werd gestopt nadat ik de fles had verwijderd, het materiaal brak meteen terug op zijn plaats alsof het er nooit was."

Karen was ook niet de enige in haar enthousiasme. In een andere vijfsterrenrecensie simpelweg getiteld, "Zaksssss," Sandrea Park Welch schreef dat ook zij het plezier heeft ontdekt een yogabroek te kopen die een hele fles wijn kan vullen. 

yoga broek zakken beoordelingSandrea Park Welch/Amazon

En een andere online shopper kwam binnen met een close-up van het wonder dat de zakken zijn.

yoga broek legging amazon reviewMMM/Amazone

Eindelijk heeft de modewereld gehoor gegeven aan onze kreet en ons bevrijd van de kwelling van het leven in een wereld zonder zak! En als je je afvraagt ​​waarom meer dameskleding geen zakken heeft, kijk dan eens naar Hier is waarom elke jurk moet worden uitgerust met zakken – Periode.

Klik hier om ons te volgen op Instagram om meer geweldige geheimen te ontdekken over het leven van je beste leven!    

Diana Bruk Diana is een senior redacteur die schrijft over seks en relaties, moderne datingtrends en gezondheid en welzijn. Lees verder

Geef een reactie