Deze Kaas Wordt Teruggeroepen Vanwege Veiligheidsproblemen, Zegt Fda

Of je nu een kenner van gegrilde kaas bent of gek bent op mozzarellasticks, er zijn maar weinig gerechten die zoveel passie voor fijnproevers opwekken als kaas. En hoewel je misschien weet dat je die zuiveldelicatessen uit je koelkast moet halen als ze er beginnen uit te zien of gaan ruiken, is er nog een andere reden waarom je je kaasvoorraad nu zou willen opruimen. de U.S. Voedsel & Drug Administration (FDA) heeft zojuist een terugroepactie uitgegeven voor een populair type kaas; lees verder om erachter te komen of u nu van dit product af moet.

Als je een van deze noten in je voorraadkast hebt, gooi ze dan nu weg, zegt de FDA.

Picket Fence Creamery heeft zojuist een van zijn kazen teruggeroepen.

doorzichtige container met taco witte cheddar kaas wrongelMet dank aan Picket Fence Creamery LLC

op sept. Op 27 oktober kondigde de FDA aan dat Picket Fence Creamery, LLC zijn 12-oz. dozen taco kaas wrongel.

De kaas was verpakt in plastic containers met een Picket Fence Creamery-label, UPC-nummer 094922414984, en het beste als deze vóór de datum van februari wordt gebruikt. 26, 2022, geschreven "2-26-22," of eerder.

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief voor het laatste terugroepnieuws dat rechtstreeks in uw inbox wordt afgeleverd!

Het bedrijf roept ook een van zijn ijsjes terug.

plastic kwart container vol felgroen key lime pie ijsMet dank aan Picket Fence Creamery LLC

Kaas is echter niet het enige product dat Picket Fence momenteel van de markt haalt.

Het merk roept ook zijn halve pint-, pint- en kwartcontainers met key lime pie-ijs terug. Het aangetaste ijs wordt geleverd in plastic containers met een Picket Fence Creamery-label, UPC-nummer 094922414847, en het beste als het wordt gebruikt voor datums van 31 maart 2022 of eerder.

De producten kunnen een niet-aangegeven allergeen bevatten.

vrouw met pijn in haar maag/tommaso79

De Picket Fence-producten, die in Iowa werden gedistribueerd en via winkels werden verkocht, werden van de markt gehaald nadat werd ontdekt dat ze mogelijk tarwe bevatten die niet op de ingrediëntenlijst van beide producten staat.

Tarwe is een van de Big 8, een groep van de acht meest voorkomende voedselallergenen, en moet duidelijk worden geëtiketteerd op alle verpakte voedselproducten die onderworpen zijn aan FDA-regelgeving, volgens de Food Labelling and Consumer Protection Act van 2004.

"Mensen met een allergie of ernstige gevoeligheid voor tarwe lopen het risico op een ernstige of levensbedreigende allergische reactie als ze deze producten consumeren," het terugroepbericht vermeldt:. Op het moment dat de terugroepactie werd aangekondigd, waren er geen ziektes of nadelige effecten gerelateerd aan de consumptie van een van beide producten gemeld.

Als je een van beide producten in huis hebt, kun je het volgende doen:.

Man die buiten telefoneert

Als u de teruggeroepen taco-kaaswrongel of key lime pie-ijs hebt gekocht en een tarweallergie of -gevoeligheid hebt, consumeer ze dan niet.

Als je vragen hebt over de terugroepactie of een terugbetaling wilt aanvragen, neem dan contact op met Jill van Picket Fence Creamery op 515-438-2697 tussen 8 a.m. om 6 uur.m. maandag tot zaterdag.

Als je dit bij de Aldi hebt gekocht, gooi het dan meteen weg, zegt de FDA:.

Sarah Crow Sarah Crow is hoofdredacteur bij Eat This, Not That!, waar ze zich richt op nieuws over beroemdheden en gezondheidsverslaggeving. Lees verder

Geef een reactie