Deze Populaire Telefoonoplader Is Onderhevig Aan Een Grote Terugroepactie

Een populaire telefoonoplader is uit de schappen gehaald en experts waarschuwen dat iedereen die er een in huis heeft deze onmiddellijk moet gebruiken. op januari. Op 13 oktober kondigde de Consumer Product Safety Commission (CPSC) aan dat Belkin vrijwillig een van zijn opladers voor draadloze telefoons had teruggeroepen vanwege ernstige veiligheidsproblemen. Lees verder om te ontdekken of uw oplader wordt beïnvloed door de terugroepactie en voor meer producten om zo snel mogelijk te dumpen, als u deze 2 dingen van Target hebt gekocht, retourneer ze dan nu.

De terugroepactie heeft betrekking op ongeveer 2.280 van Belkin’s draagbare draadloze oplader + standaard Special Edition-producten die worden verkocht via Belkin.com en Apple.com tussen juli 2020 en oktober. 2020. De laders in kwestie worden uit de schappen gehaald vanwege een fabricagefout, wat kan leiden tot oververhitting van de lader of schokkende gebruikers. Hoewel er nog geen gewonden zijn gemeld, zegt de CPSC:, "consumenten moeten onmiddellijk stoppen met het gebruik van de teruggeroepen draagbare draadloze opladers."

Iedereen die een van de betrokken opladers in huis heeft, kan contact opnemen met Belkin om een ​​volledige terugbetaling te ontvangen of krediet te krijgen om een ​​ander product bij het bedrijf te kopen. Belkin zal ook informatie verstrekken over hoe u de opladers op de juiste manier kunt weggooien.

Belkin is niet het enige populaire merk dat de afgelopen weken zijn producten over veiligheidsredenen heeft getrokken; lees verder om te ontdekken welke andere producten recentelijk zijn teruggeroepen. En als u veilig wilt blijven, stop dan onmiddellijk met het gebruik ervan als u dit bij Costco heeft gekocht!.

Lees het originele artikel over Best Life.

1 Towsleys telefoonopladers

Smartphone opladen met draadloze oplader

Belkin is niet het enige elektronicabedrijf dat onlangs zijn telefoonopladers heeft teruggeroepen. op november. Op 25 oktober kondigde de CPSC de terugroepactie aan van ongeveer 1.500 Towsleys-telefoonopladers. De opladers in kwestie – de 3-in-1 Qi draadloze opladers, powerbanks en reiswandopladers van het merk – werden teruggeroepen nadat het bedrijf vier meldingen had ontvangen van oververhitting van de producten, waaronder twee meldingen van branden. Hoewel er op het moment van de terugroepactie geen verwondingen werden gemeld, meldde één gebruiker $ 6.000 aan materiële schade. En voor meer veiligheidsrisico’s waar u op moet letten: als u deze ventilator in huis heeft, stop dan onmiddellijk met het gebruik ervan!.

2 Craftsman kettingzagen

Kettingzaagfeiten 2018/Parilov

De CPSC meldde op december de terugroepactie van ongeveer 82.000 Craftsman CMECSP610 10-inch kettingzagen met snoer en verlengstokken. 9. De terugroepactie werd gestart nadat Craftsman, dat de kettingzagen verkocht via Lowe’s, Amazon en lokale bouwmarkten, een melding ontving dat de kettingzaag startte zonder te zijn ingeschakeld, wat leidde tot een scheur bij de gebruiker. Iedereen met een van de betrokken kettingzagen kan Craftsman bellen voor een reparatieset, maar moet deze in de tussentijd niet meer gebruiken. En terwijl je het huis schoonmaakt, dringt de FDA er bij je op aan om dit ene type yoghurt niet te eten.

3 Allen + Roth haarden

voeten in wollen sokken bij de kersthaard

Laat uw streven naar gezelligheid thuis u niet in gevaar brengen. op december. 9, kondigde de CPSC de terugroepactie aan van ongeveer 48.000 Allen + Roth 62-inch 5.120-BTU infrarood-kwartshaarden. De terugroepactie werd gestart nadat het bedrijf 28 meldingen had ontvangen van oververhitting van open haarden, rook uitstoten of vlam vatten. Op het moment van de terugroepactie waren er meerdere meldingen van rookschade en een enkele melding van een gebruiker die rook had ingeademd. Als u thuis een van de getroffen haarden heeft, kunt u contact opnemen met de fabrikant van het product, L G Sourcing, om een ​​gratis reparatieset te krijgen en een servicetechnicus een reparatie aan huis te laten uitvoeren. En voor het laatste terugroepnieuws dat rechtstreeks in je inbox wordt bezorgd, meld je je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

4 InvoSpa elektrische dekens

op november. Op 12 november kondigde de CPSC de terugroeping aan van 7.050 InvoSpa elektrische verwarmde dekens die tussen november en november exclusief via Amazon werden verkocht. 2019 en juli 2020. De dekens werden teruggeroepen nadat InvoSpa 26 meldingen had ontvangen van oververhitting van de dekens. Op het moment van de terugroepactie was een gebruiker verbrand door de deken en weer een ander kreeg een "niet-gespecificeerd letsel" vanwege het gebruik ervan. Als u een van de teruggeroepen InvoSpa-dekens thuis heeft, kunt u dit formulier invullen om uw geld terug te krijgen. En voor meer terugroepacties die op je radar zouden moeten staan, ga je naar de FDA heeft zojuist een waarschuwing afgegeven over dit merk ijs.

Sarah Crow Sarah Crow is hoofdredacteur bij Eat This, Not That!, waar ze zich richt op nieuws over beroemdheden en gezondheidsverslaggeving. Lees verder

Geef een reactie