Deze Publix-Magnetronmaaltijden Zijn Onderworpen Aan Een Nieuwe Terugroepactie

Voordat u begint met het bereiden van het avondeten, wilt u misschien controleren of uw maaltijd naar keuze veilig is om te eten, nu drie soorten populaire magnetronmaaltijden uit de schappen zijn gehaald vanwege mogelijke besmetting. Publix heeft zojuist een terugroepactie uitgegeven voor meerdere magnetronbestendige groentemaaltijden – lees verder om te ontdekken of een gerecht in uw koelkast is aangetast. En voor meer producten om zo snel mogelijk te dumpen, stop dan onmiddellijk met het gebruik ervan als u dit van Costco hebt gekocht!.

op januari. 14, Publix Super Markets, Inc. kondigde de vrijwillige terugroeping aan van drie van zijn Publix Steam In Bag-maaltijden vanwege mogelijke besmetting met Listeria monocytogenes, een bacteriesoort die "ernstige en soms dodelijke infecties veroorzaken bij jonge kinderen, kwetsbare of oudere mensen en anderen met een verzwakt immuunsysteem," volgens het terugroepbericht. De bacteriën kunnen ook ernstige symptomen veroorzaken bij verder gezonde mensen, waaronder doodgeboorte en miskraam bij zwangere mensen, en hoofdpijn, misselijkheid, diarree, buikpijn, stijfheid en koorts bij anderen.

De betrokken maaltijden – Publix Steam In Bag Green Bean Butternut Squash, Publix Steam In Bag Season Butternut Medley en Publix Steam In Bag Butternut Brussel Pecan – werden verkocht tussen januari. 3 en Jan. 14, 2021 en hebben respectievelijk GTIN-codes 002-24887-00000, 002-25399-00000 en 002-25677-00000 op de verpakking.

Hoewel Publix geen meldingen heeft ontvangen van bijwerkingen als gevolg van de consumptie van de bovengenoemde maaltijden, moet iedereen die de maaltijden thuis eet deze niet consumeren, en alle mogelijk getroffen batches zijn uit Publix-winkels gehaald. Klanten die een van de teruggeroepen maaltijden hebben gekocht "kunnen het product terugsturen naar hun plaatselijke winkel voor een volledige terugbetaling," zegt Maria Brous, communicatiedirecteur voor Publix.

Lees verder om te ontdekken welke andere populaire voedingsmiddelen deze maand uit de schappen zijn gehaald en voor meer voedingsmiddelen die u wilt vermijden: als u deze populaire diepvriesmaaltijd thuis heeft, gooi het dan meteen weg.

Lees het originele artikel over Best Life.

1 Weis koekjes en roomijs

koekjes en roomijs in witte kom/Tacar

Als u Weis Quality Cookies and Cream Ice Cream in uw vriezer heeft liggen, wilt u deze misschien nu weggooien. op januari. Op 10 oktober kondigde de Food and Drug Administration (FDA) de vrijwillige terugroeping aan van 10.869 dozen van het Weis-dessert, verkocht in 48-oz. containers, vanwege mogelijke verontreiniging door metalen machineonderdelen. Als je het getroffen ijs in huis hebt, waarop het UPC-nummer 041497-01253 op de verpakking staat, kun je het terugbrengen naar je verkooppunt voor een volledige terugbetaling. En als je van de bullseye-winkel houdt, moet je weten dat als je deze 2 dingen van Target hebt gekocht, je ze nu moet retourneren.

2 Klein’s vanille-ijs

ijs scheppen rare oude huishoudelijke voorwerpen

Weer een andere bevroren traktatie die in Weis-supermarkten werd verkocht, werd begin januari uit de schappen gehaald. De FDA kondigde ook de terugroeping aan van 502 containers van 3 gallon Klein’s Vanilla Dairy Ice Cream vanwege mogelijke metaalverontreiniging. De betrokken desserts hebben een houdbaarheidsdatum van oktober. 28, 2021 en kunnen worden geretourneerd naar de winkel waar ze zijn gekocht voor een volledige terugbetaling. En terwijl je je keuken aan het opruimen bent, weet dan dat als je dit kruid in je voorraadkast hebt, de FDA zegt dat je het onmiddellijk moet controleren.

3 Hy-Vee kip enchilada’s

Je wilt die bevroren enchilada’s nog een keer geven voordat je ze opwarmt, nu de U.S. De voedselveiligheids- en inspectiedienst (FSIS) van het ministerie van Landbouw heeft een gezondheidswaarschuwing aangekondigd voor 64-oz. pakjes Hy-Vee Mealtime Chicken Enchiladas vanwege onbekende soja. De betrokken maaltijden, die zijn gemarkeerd met vestigingsnummer P51558 en de houdbaarheidsdatum van januari hebben. 10, 2021,"moet worden weggegooid," de FSIS staten. En voor meer recall-nieuws dat rechtstreeks in je inbox wordt bezorgd, kun je je aanmelden voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

4 Dole Sesam Aziatische Gehakte Saladesets

gehakte salade in witte kom naast houten vork/Brent Hofacker

Dole’s Sesame Asian Chopped Salad-kits werden in januari uit de schappen gehaald vanwege een niet nader genoemd allergeen dat mogelijk "een ernstige of levensbedreigende allergische reactie" bij sommige individuen. De getroffen salades kwamen met de verkeerde toppings en dressing, die eieren bevatten die niet op de ingrediëntenlijst van de salade stonden. De getroffen salades, die een houdbaarheidsdatum hebben van januari. 15, 2021 en met het UPC-nummer 0-71430-00035-9 en de lotcode B364016 of B364017, moeten onmiddellijk worden weggegooid, beveelt de FDA aan. En om een ​​ander product te laten verdwijnen, pas op dat als je deze pot thuis hebt, je er onmiddellijk mee moet stoppen!.

Sarah Crow Sarah Crow is hoofdredacteur bij Eat This, Not That!, waar ze zich richt op nieuws over beroemdheden en gezondheidsverslaggeving. Lees verder

Geef een reactie