Dit Is De Meest Hondvriendelijke Stad In De Vs In Gegevensshows In 2021

Er is niets zo bevredigend en speciaal als de relatie tussen een baasje en hun hond. Het zorgen voor een hond is echter een grotere verantwoordelijkheid dan veel mensen begrijpen, totdat ze overweldigd worden door de ondeugende energie van een nieuwe puppy. En dingen kunnen nog moeilijker worden, afhankelijk van waar je woont. Grote steden zijn bijvoorbeeld bijzonder uitdagende plekken om een ​​hond te hebben – zo erg zelfs dat 62 procent van de hondenbezitters zou overwegen om naar een nieuw huis te verhuizen om hun hond beter te kunnen huisvesten, volgens een nieuw onderzoek uitgevoerd door vastgoedsite Zillow en huisdier oppas en hondenuitlater database Rover. Met die mensen in gedachten werkten de twee sites samen om de meest hondvriendelijke steden in de U . te vinden.S.

De top 15 van opkomende hondvriendelijke steden van 2021 werd bepaald door trends in nieuwe hondenaccounts op Rover te evalueren in combinatie met Zillow-gegevens over het aandeel en de jaarlijkse groei van verhuur die als huisdiervriendelijk wordt vermeld. Daarnaast heeft Zillow de wijziging in frequentie van huisdiervriendelijke functies opgenomen in de lijsten voor alle huizen die in 2020 zijn verkocht. Lees verder om te zien welke grote grootstedelijke bestemming de eerste plaats opeiste op de lijst van de meest hondvriendelijke steden in de U.S.

Dit is het meest agressieve hondenras, zegt een nieuwe studie.

15 Sint-Petersburg, Florida

sint petersburg florida

Sint-Petersburg, Florida begon zichzelf te vestigen als een van de meest hondvriendelijke steden van het land in 2019, toen het PAWS lanceerde, een programma voor bedrijven om huisdiervriendelijk gecertificeerd te worden. Deze bedrijven dan "ontvang erkenning op een huisdiervriendelijke kaart, een raamsticker, deelbare sociale media-inhoud en bronnen voor het hosten van huisdieren," de stad Channel 9 News-filiaal gemeld.

14 Nashville, Tennessee

nashville tennessee neonlichten 's nachts

Volgens Forbes is een van de redenen waarom Nashville aantrekkelijk is voor hondenbezitters het gemak om woonruimte te vinden waar huisdieren zijn toegestaan. Eigenlijk, "ongeveer 86 procent van de appartementen staat huisdieren toe en 26 procent heeft een speelruimte voor huisdieren," de outlet meldde in april 2021.

13 Miami, Florida

Strand en stad Miami

Miami is een steunpilaar op lijsten met de meest hondvriendelijke steden. Een van de vele redenen waarom dat het geval is, volgens EllimanInsider, zijn de talloze hondvriendelijke winkels, stranden, hotels en parken van de stad.

12 Fort Worth, Texas

Fort Worth, gelukkigste steden, slechtste singles-scènes, beste steden om een ​​herenhuis te kopen, een huis omdraaien, langste woon-werkverkeer, woon-werkverkeer, huur, onroerend goed, beste kansen op werk, slechtste drinkwater

Als het gaat om budget voor huisdieren, gezondheid en welzijn van huisdieren en huisdiervriendelijkheid buitenshuis, staat Fort Worth op nr. 25 van de 100 steden op de meest huisdiervriendelijke plekken van WalletHub in de U.S. Het was ook de hoogst genoteerde stad in Texas op de lijst – het versloeg Plano, Arlington, Garland, Dallas en Irving.

Zie Jennifer Aniston’s Schattig "Breng uw hond naar het werk" Dag Foto.

11 Fayetteville, Noord-Carolina

Fayetteville, North Carolina Bug-Bite

Raadpleeg een reissite voor informatie over hondvriendelijke activiteiten in Fayetteville en je zult geen tekort aan brouwerijen, stranden en hotels vinden om te bezoeken met je hond aan je zijde.

10 Tampa, Florida

stadsfoto van een rotonde en gebouwen in Tampa, Florida bij zonsondergang

Volgens het lokale NBC-filiaal is Tampa een hondenparadijs vanwege zijn "15 hondenparken, 52 huisdiervriendelijke brouwerijen en zes hondvriendelijke stranden in de buurt, met een paar waar honden in het water kunnen stoeien en los kunnen lopen."

9 New Orleans, Louisiana

New Orleans moet iets goed doen als het gaat om het opvangen van mensen met huisdieren, want het verdiende de No. 8e plek op WalletHub’s ranglijst van de 100 meest huisdiervriendelijke steden in de U.S.

8 Glendale, Arizona

stadsfoto van University of Phoenix Stadium en het centrum van Glendale, Arizona

Met geen tekort aan buitenactiviteiten, wandelpaden en openbare parken, is Glendale een geweldige plek voor huisdieren, als ze tenminste de hitte aankunnen.

7 Boston, Massachusetts

Volgens Maid Sailors is Boston de laatste jaren steeds hondvriendelijker geworden vanwege een groeiend aantal parken, losloopgebieden en verhuurders die huurders huisdieren willen toestaan.

6 Atlanta, Georgië

Volgens het WalletHub-rapport stond Atlanta op nr. 6 in de "gezondheid en welzijn van huisdieren" categorie, wat betekent dat het een groot aantal dierenartsen per hoofd van de bevolking, een huisdierbedrijf per hoofd van de bevolking en een uiterst huisdiervriendelijke verhuurmarkt heeft.

5 Birmingham, Alabama

birmingham, alabama, wegen, stadsachtergrond, groenvan BJ Ray /

Birmingham heeft niet alleen de op drie na meeste dierenartsen per hoofd van de bevolking en nationaal gerenommeerde dierenverzorgingsfaciliteiten, maar Alabama is ook bezig met het goedkeuren van een wetsvoorstel dat honden toestaat in alle eetomgevingen buiten.

En voor meer nuttige informatie over U.S. steden rechtstreeks naar je inbox gestuurd, meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

4 Charlotte, Noord-Carolina

Volgens de website Charlotte, een bron voor alles wat er te doen en te zien is in de metropool North Carolina, is de hondvriendelijke reputatie van de stad gebaseerd op schilderachtige off-leash paden, huisdiervriendelijke cafés, drinkplaatsen buiten en zelfs een hond- vriendelijke kunstgalerie.

3 Anaheim, Californië

Een ding dat Anaheim hielp op te vallen op Rover en Zillow’s 2021-ranglijst van de meest huisdiervriendelijke steden was dat het "een van de hoogste percentages te koop aangeboden met een hondenren."

2 Orlando, Florida

Orlando heeft meer dan 110 hondvriendelijke hotels (waarvan de meeste uw huisdier gratis laten verblijven), ten minste 20 hondenparken (allemaal met apparatuur om te entertainen en te oefenen met uw hond), en meer dan 30 restaurants die hondvriendelijk zijn. Wat wil je nog meer?

1 Denver, Colorado

Denver, Colorado

Denver is een van de beste steden voor buitenactiviteiten, inclusief activiteiten die u met uw hond kunt doen. Daarnaast speelde het grote aantal nieuwe Rover-accounts dat werd gecreëerd door mensen in Denver een sleutelrol in het behalen van de nr. 1 plek op de lijst.

 President Biden onthulde de waarheid over het incident met zijn hond.

Geef een reactie