Dit Is De Meest Populaire Royal Na Harry & Meghan’S Tell All Poll-Shows

Het is geen verrassing dat in de nasleep van het geweldige interview van Prins Harry en Hertogin Meghan met Oprah Winfrey, de populariteit van het House of Windsor een grote hit kreeg. De hashtag #AbolishTheMonarchy begon trending onmiddellijk nadat de tell-all werd uitgezonden op zondag, maart. 7 in de Verenigde Staten en tegen maandagmiddag waren er 70.000 tweets waarin werd opgeroepen tot het einde van de instelling. Maar voor die aanhangers van de monarchie is er een nieuwe favoriet opgedoken. Volgens de resultaten van de laatste YouGov-enquête over de meest populaire koninklijke in de U.K., het familielid dat de hoogste eer heeft verdiend en zelfs boven Hare Majesteit uitstijgt, is er een die ze de titel al geruime tijd niet hebben zien behalen. Lees verder om erachter te komen wie het is, en voor meer informatie over wat beide partijen in de weg staan ​​om naar de tafel te komen in de nasleep van de tell-all, kijk op The "Groot probleem" De discussies van de Royals met Harry vertragen, zeggen insiders.

Prins William is nu de meest populaire royal in de U.K.

Koningin Elizabeth II wordt rondgeleid in 'Back to Nature' door Prins William en Catherine, Hertogin van Cambridge op de RHS Chelsea Flower Show 2019 persdag op Chelsea Flower Show op 20 mei 2019 in Londen, EngelandGeoff Pugh – WPA Pool/Getty Images

Volgens de YouGov-enquête heeft prins William zijn grootmoeder, koningin Elizabeth, verdreven om te worden gekroond tot de meest populaire van de V.S.K. koningshuis. De hertog van Cambridge kreeg een goedkeuringsscore van 74 procent, gevolgd door de koningin met een beoordeling van 72 procent en hertogin Catherine werd derde met 67 procent.

De seismische gebeurtenissen die chaos veroorzaakten in het paleis – en die zich afspelen op televisie – hebben duidelijk de huidige ranglijst gevormd. William is het meest zichtbare lid van de familie sinds de.. COVID-19 pandemie trof Groot-Brittannië begin vorig jaar. De prins was alomtegenwoordig op Zoom, hield talloze gesprekken met eerstelijnswerkers en luisterde naar leraren, ouders en verzorgers terwijl ze hun ervaringen delen over de uitdagingen waarmee ze werden geconfronteerd tijdens lockdowns. Zij aan zij met Kate, aanmoediging en lof vanuit hun huis in Kensington Palace, zijn de Cambridges een constante en geruststellende aanwezigheid geworden in deze moeilijke tijden.

Omdat de koningin niet in staat was de meeste van haar persoonlijke opdrachten uit te voeren sinds ze afgelopen maart besloot zichzelf in Windsor Castle te isoleren, waren William en Kate – samen met prins Charles en Camilla, hertogin van Cornwall – de eerste royals die weer aan het werk gingen na sommige beperkingen zijn opgeheven. Een jaar later heeft William meer een leidende rol binnen de familie op zich genomen, waaronder het feit dat hij de eerste royal was die publiekelijk reageerde op de beschuldigingen van racisme in het interview met Harry en Meghan. "We zijn niet bepaald een racistische familie," vertelde hij een verslaggever van Sky News, die de prins een vraag stelde toen hij eerder deze maand een schoolbezoek in Londen verliet met Kate. En voor meer informatie over wie er sinds het Oprah-interview op één lijn staat met Kate, ga je naar This Royal Stood van Kate After Harry & Meghan’s Tell-All, zegt Insider.

De populariteit van Harry en Meghan is gedaald.

Prins Harry en Meghan Markle bezoeken het beeldhouwwerk van de Grote Hongersnood, Dublin, Ierland, in juli 2018RollingNieuws.dwz / Alamy Stock Photo

Terwijl de kijkcijfers er onder Amerikanen anders uitzien, hebben Harry en Meghan hun populariteit in de V.S. zien dalen.K. sinds hun dramatische vertrek uit het koninklijke leven vorig jaar. Harry, die jarenlang de op één na populairste royal was, staat nu als achtste op de lijst met een goedkeuringsclassificatie van 40 procent. Meghan eindigde op de 11e plaats met een goedkeuringsscore van 32 procent en een aanzienlijke negatieve beoordeling van 40 procent.

En om te zien waar het mis begon te gaan met Meghan en de royals, ga je naar The Royals Made This One "Noodlottige fout" Met Meghan, zegt Insider.

De vierde meest populaire royal zal Amerikanen waarschijnlijk verrassen.

HKH de Prinses Royal, Prinses Anne aanwezig op de Nationale Dag van de Strijdkrachten 2019Simon Ward Fotografie /

Wat de rest van de top 10 betreft, werd prinses Anne, die nog steeds meer officiële opdrachten uitvoert dan wie dan ook in de koninklijke familie, vierde, gevolgd door haar vader, prins Philip op de vijfde plaats. Anne’s dochter, Zara Phillips, werd zesde, terwijl Charles en Camilla respectievelijk zevende en negende werden.

Het is niet verrassend dat prins Andrew – die vorig jaar zijn officiële taken neerlegde na zijn rampzalige BBC-interview waarin hij zijn vriendschap met veroordeelde zedendelinquent Jeffrey Epstein probeerde uit te leggen en geen sympathie betuigde voor zijn slachtoffers – gerangschikt als de minst populaire koninklijke met een goedkeuring beoordeling van slechts zes procent.

Voor een diepere kijk op hoe prins William de afgelopen jaren door de rangen is gestegen en hoe hij van plan is de monarchie in de toekomst vorm te geven, lees verder.

En voor meer koninklijk nieuws direct in je inbox, meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

Eenmaal gelabeld "Workhy Wills" door de roddelbladen, William’s werk als reddings- en luchtambulancepiloot heeft hem voor altijd veranderd.

De Britse prins William en prins Harry op RAF Shawbury, waar ze in 2009 werden opgeleid tot helikopterpilootAlamy

Tien jaar geleden was de toen 28-jarige pasgetrouwde prins nog niet klaar om al zijn tijd aan koninklijke taken te besteden. Hij was toegewijd aan zijn werk als reddingspiloot van de Royal Air Force en vervolgens piloot van luchtambulance, werkend van zonsopgang tot zonsondergang terwijl hij bij Kate woonde in Anglesey, een klein eiland voor de kust van Wales. Twee jaar later verhuisde het paar naar Kensington Palace en begon te werken als fulltime senior royals.

William vertelde de BBC in 2016 dat hij getuige was van "enkele zeer trieste, donkere momenten … op zeer traumatische banen waarbij kinderen betrokken zijn" tijdens het werken als noodpiloot. De emotionele tol was hoog en nadat hij vader werd, besloot hij een andere wending te maken. "Nadat ik mijn eigen kinderen had gekregen, denk ik dat de relatie tussen het werk en het persoonlijke leven me echt over de rand bracht, en ik begon dingen te voelen die ik nog nooit eerder heb gevoeld," legde hij uit op de conferentie over geestelijke gezondheid in 2018.

Zijn huwelijk met Kate heeft hem stabiliteit, liefde en vertrouwen gegeven.

De hertog en hertogin van Cambridge zitten terwijl verhalen worden voorgelezen aan kinderen in het MacBride Museum of Yukon History in Whitehorse op de vijfde dag van de Royal Tour naar CanadaPA Images / Alamy Stock Photo

Volgende maand vieren de hertog en hertogin van Cambridge hun tiende huwelijksverjaardag. Het echtpaar, dat elkaar in 2001 op de universiteit ontmoette, heeft zich comfortabel in het huwelijksleven gevestigd, terwijl ze koninklijke verantwoordelijkheden in evenwicht houden met een groeiend gezin dat nu prins George, prinses Charlotte en prins Louis omvat.

Kate’s niet aflatende liefde en steun, naast haar vermogen om zowel vorstelijk als toegankelijk over te komen, hebben William een ​​stevige basis gegeven voor de toekomst. "De hertog van Cambridge groeide niet op in een gelukkig nucleair gezin," een koninklijke bron vertelde Best Life. "De littekens van het zien uit de eerste hand imploderen van het huwelijk van zijn ouders en het verwerken van hun controversiële echtscheiding zijn nooit volledig genezen. Hij wil zijn kinderen de jeugd geven die hij nooit heeft gehad. Dat kan hij met Catherine aan zijn zijde. Ze heeft hem de stabiliteit van een sterk gezinsleven gegeven, wat hem duidelijk meer vertrouwen heeft gegeven in zijn rol als toekomstige koning." En voor meer informatie over Kate en William’s bijna 20 jaar samen, bekijk William en Kate’s meest schattige koppelmomenten door de jaren heen.

William heeft zijn lot als toekomstige koning omarmd.

Onder de vele schokkende onthullingen die kwamen toen Harry en Meghan met Oprah gingen zitten voor hun televisie-uitzending, was een van de beschuldigingen die William naar verluidt het meest boos maakte, dat Harry zei dat hij "gevangen" door de instelling. "Mijn broer kan dat systeem niet verlaten, maar ik heb," Harry zei:.

In een uitgebreid verslag in The Sunday Times sprak een vriend van beide broers de bewering van Harry tegen en zei dat William "heeft een pad voor hem uitgestippeld en hij accepteert zijn rol volledig. Hij is heel erg de kleinzoon van zijn grootmoeder in dat opzicht van plicht en service."

De prins is niet tevreden met zijn "lintsnijder koninklijk."

De hertog en hertogin van Cambridge praten met medisch personeel tijdens een bezoek aan het St. Bartholomew's Hospital in Londen, ter gelegenheid van de lancering van het Hold Still-fotografieprojectPA Images / Alamy Stock Photo

William heeft zich nooit echt bekommerd om de puur op PR gebaseerde activiteiten die een vast onderdeel zijn van het koninklijke leven. In plaats daarvan koos hij ervoor om een ​​vocale pleitbezorger te zijn voor geestelijke gezondheid, de strijd tegen racisme in het voetbal en dakloosheid. (Hij nam zijn moeder, prinses Diana, het beschermheerschap van Centrepoint, de U.K.’s toonaangevende liefdadigheidsinstelling voor dakloosheid onder jongeren). William is ook naar voren gekomen als een gepassioneerde milieuactivist met zijn Earthshot Competition. Een vriend vertelde The Times, "Hij waardeert traditie en de noodzaak om het hele land door te reizen, maar hij realiseert zich dat hij een verschil kan maken buiten de traditionele koninklijke plichten."

Als koning is William niet van plan zich in de politieke strijd te mengen.

Prins William, hertog van Cambridge bezoekt Cardiff Castle op 8 december 2020 in Cardiff, WalesZwembad/Max Mumby/Getty Images

Volgens het The Times-rapport bewondert William de manier waarop zijn grootmoeder is gebleven "staat boven de politiek en staat er ver vanaf." De prins is van plan om dit voorbeeld te volgen. Hij was woedend toen de koningin werd misleid over het opschorten van het parlement en uiteindelijk excuses kreeg van premier Boris Johnson. William is voorstander van meer invloed achter de schermen. Een vriend vertelde The Times dat wanneer William koning is, er zal zijn.. "meer persoonlijke, robuuste uitdaging van advies." En voor meer informatie over de strijd met de politiek in het paleis, ga je naar Waarom de koninklijke familie in de toekomst niet politiek neutraal mag blijven.

William heeft vrede gesloten met Harry’s vertrek en gaat vooruit.

Prins Harry, Prins William en Prins Charles zitten op de eerste rij tijdens de wereldwijde première van Netflix's 'Our Planet' in het Natural History Museum in Kensington, Londen, georganiseerd door Sir David in 2019John Sibley / PA Images / Alamy Stock Photo

Op het hoogtepunt van de Sandringham-top, waar de voorwaarden van de formele exit-overeenkomst tussen de Sussexen en de koninklijke familie werden uitgewerkt, vertelde William naar verluidt een vriend, volgens The Sunday Times, "Ik heb mijn hele leven mijn arm om mijn broer geslagen en ik kan het niet meer. We zijn aparte entiteiten."

in oktober. 2020, vertelde de Britse historicus Robert Lacey aan Best Life, zelfs vóór het Oprah-interview van Harry en Meghan, dat er misschien geen verzoening tussen de broers komt. "Ik denk dat William geen grote kans op verzoening voorziet," Lacey zei destijds:. "William is een pragmaticus. Dat zien we nu. Hij gaat vooruit in de afwezigheid van Harry."

Een andere bron vertelde onlangs aan Best Life, "Hoe hartverscheurend het ook is, William weet dat het zijn plicht is om de toekomst van de monarchie voorop te stellen. Zijn hele leven lang heeft hij Harry aan zijn zijde gehad als de enige persoon die volledig kon begrijpen wat hem te wachten staat. Dat is over. Harry is verder gegaan en hij ook. Hopelijk vinden ze een weg terug in elkaars leven, maar als het gebeurt, is dat een lange tijd vrij." En voor meer informatie over de toekomst van William, bekijk The One Thing William Must Do to Save the Monarchy, Say Insiders.

Diane Clehane is een in New York gevestigde journalist en auteur van Imagining Diana en Diana: The Secrets of Her Style.

Geef een reactie