Dit Is De Naam Die Het Meest Vatbaar Is Voor Verwondingen, Zegt Nieuwe Enquête

Een naam kan veel over een persoon zeggen, of het nu verwijst naar de favoriete stad van je ouders – zoals het legioen van Parises en Brooklyns daarbuiten – of geeft enig inzicht in de geschiedenis van je familie nadat het van generatie op generatie is doorgegeven. Er is echter nog iets verrassends dat uw naam over u zou kunnen aangeven: hoe groot de kans is dat u ernstig gewond raakt.

In een nieuw rapport van Uplift Legal Funding werden namen gerangschikt op basis van de frequentie waarmee ze als eisers voorkwamen in documenten voor persoonlijk letselrechtszaken die verband hielden met ongevallen die plaatsvonden in het openbaar, thuis of op de werkplek.

"Met deze link tussen ons als mensen en de namen die we krijgen, dachten we dat het interessant zou zijn om onze gegevens te gebruiken en erachter te komen welke namen worden geassocieerd met degenen die meer vatbaar zijn voor ongevallen," verklaarde de eigenaar van Uplift Legal Funding, Jared Stern.

Dus, welke monikers zullen je het meest waarschijnlijk in een cast brengen?? Kyle voor mannen en Hailey voor vrouwen, volgens het onderzoek van Uplift. Dit zijn echter niet de enige namen die verband houden met ongevallen. Lees verder om te ontdekken of jouw naam in de top 20 staat, en voor meer namen die je nu veel hoort, Dit is de meest populaire naam in de U.S. Direct.

1 Blake

Blake Shelton/DFree

De op één na meest blessuregevoelige naam voor mannen? Niemand minder dan Blake. Blake Shelton kan maar beter oppassen! Bezorgd over uw veiligheid? Dit is de gevaarlijkste staat in de U.S.

2 Taylor

Taylor Swift/Kathy Hutchins

Sorry, Swifties: je idool, Taylor Swift, heeft de op één na meest blessuregevoelige vrouwennaam op de lijst van Uplift. Helaas zijn er veel trip-gevoelige Taylors die er zijn: het was de 69e meest populaire babynaam van de 2010s, volgens de Social Security Administration (SSA), met 38.000 baby’s genaamd Taylor geboren in de V.S.S. in dat decennium alleen.

3 Brian

Het leven van Brian is… een onhandige. Deze populaire naam – 174e op de lijst met babynamen van de SSA in 2010 – is de op twee na meest ongevalsgevoelige mannennaam in de V.S.S. Sorry, Brian McKnight. En voor meer inzicht in wat uw naam voor uw toekomst kan betekenen, kunt u meer geld verdienen als dit uw naam is, zegt een nieuwe studie.

4 Linda

Linda Cardellini

Linda kan betekenen "mooi," maar het kan net zo goed betekenen "onhandig," te. Deze naam, die volgens SSA-gegevens is geïdentificeerd als de meest populaire naam van de 20e eeuw, was de op twee na meest ongevalsgevoelige vrouwennaam. Dus dames als Linda Cardellini moeten zichzelf als gewaarschuwd beschouwen. En voor meer factoids in je inbox, meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

5 Ryan

Ryan Gosling op de rode loper voor Cannes, meest stijlvolle vaders

Er zijn zeker veel Ryans die vatbaar zijn voor ongelukken, zoals Hollywood-ster Ryan Gosling. Het belandt op nummer vier voor mannennamen op de lijst van Uplift en is ook de 35e meest populaire babynaam voor jongens geboren in de jaren 2010. Het is echter niet alleen een ongeluk waardoor u in het ziekenhuis belandt – dit zijn de 100 gevaarlijkste steden in Amerika.

6 Barbara

Barbra Streisand

Barbara heeft in de jaren 2010 niet eens de 200 populairste namen voor meisjes van de SSA gekraakt – en misschien is dat maar goed ook, aangezien het ook de vierde meest ongevalgevoelige naam voor vrouwen is. Hoewel ze het spelt zonder die tweede a, wil Barbra Streisand misschien extra voorzichtig zijn. En voor meer lastige beroemde namen, hier zijn de 33 namen van beroemdheden die je altijd verkeerd spelt.

7 Daniël

Daniel Radcliffelev radin/

Daniel belandde vierkant op de vijfde plaats tussen mannennamen op de lijst van Uplift. Dat is misschien slecht nieuws voor een aantal nieuwe ouders, aangezien het ook de 12e meest populaire babynaam van de jaren 2010 was. Het klinkt alsof er veel Daniel Radcliffe-fans zijn.

8 Kimberley

Kimberley Locke bij de American Idol FINALE aankomsten in het Dolby Theatre op 7 april 2016 in Los Angeles, CA

"Onhandige Kim" heeft gewoon een bepaalde klank – en met goede reden, aangezien het de vijfde plaats inneemt van de namen van vrouwen die vatbaar zijn voor ongelukken. Sorry, American Idol alum Kimberley Locke.

9 Mark

Wat Marks zoals Mark Wahlberg missen in het vermijden van ongevallen, maken ze ruimschoots goed in aantal. Volgens de SSA werden bijna 22.000 Marks geboren in de U.S. alleen al in het afgelopen decennium.

10 Maria

Mary J. Blige Muzikanten sterven om acteur te worden

Als Mary het tegendeel doet, komt dat waarschijnlijk omdat ze constant geblesseerd raakt. Mary was de zesde meest ongevalgevoelige vrouwennaam op de lijst van Uplift. Je kunt maar beter op je hoede zijn, Mary J. Blige!

11 Bob

Bob – maar niet Robert – belandde vierkant op nummer zeven van Uplift’s meest ongevalgevoelige mannennamen. Dus Robert De Niro is veilig, maar pas op voor Bob Newhart.

12 Angela

Angela Bassett Beroemdheden die ouder zijn dan je dachtFeatureflash Foto Agentschap/

Angela kan betekenen: "Engel"- en op basis van Angela Bassett zijn we het eens – maar het lijkt niet te betekenen "bevallig." De naam was de zevende meest ongevalgevoelige vrouwennaam, volgens Uplift.

13 Samuël

Samuel L. Jackson moet oppassen voor meer slangen in vliegtuigen. Meer dan 107.000 Samuels werden geboren in de U.S. in het afgelopen decennium, wat kan betekenen dat er nog veel meer rechtszaken voor persoonlijk letsel in het verschiet liggen.

14 Deborah

debbie harry blondie

Deborah is niet alleen een bijbelse naam, het is ook een ongevalsgevoelige naam en scoort de achtste plaats onder vrouwennamen op de lijst van Uplift. Debbie Harry, we kijken naar je uit!

15 Willem

Will Smith bij de première van Gemini Man

William was de negende meest ongevalsgevoelige mannennaam op basis van de gegevens van Uplift. Er zijn er ook heel veel – William was zowel de vierde meest populaire naam voor jongens in 2019 als het hele afgelopen decennium. Er zijn veel Will Smith-fans, zo lijkt het!

16 Gabrielle

Gabrielle Union/lev radin

Gabrielle Union wil misschien extra voorzichtig zijn de volgende keer dat ze op hoge hakken over een rode loper loopt. De voornaam van de actrice belandt op nummer negen in de lijst met onhandigste vrouwennamen van Uplift.

17 Jacobus

/DFree

James, de zesde meest populaire naam voor jongens in 2019 en de voornaam van Blacklist-ster James Spader, rondde de lijst met onhandigste mannennamen van Uplift af op nummer 10.

18 Louise

zwart-wit foto van louise lasserHistorische collectie / Alamy Stock Photo

Louise kan betekenen: "beroemde krijger," maar de gemiddelde Louise kan, net als cabaretier Louise Lasser, net zo vaak geblesseerd raken als haar tegenstanders – het was de tiende meest ongevalgevoelige vrouwennaam, volgens Uplift.

Sarah Crow Sarah Crow is hoofdredacteur bij Eat This, Not That!, waar ze zich richt op nieuws over beroemdheden en gezondheidsverslaggeving. Lees verder

Geef een reactie