Dit Is Het Covid-Vaccin Dat Dr Fauci Van Plan Is Te Krijgen

De begindoses van Pfizer’s Covid-vaccin begon te worden toegediend op december. 15 tot opluchting van veel Amerikanen. Het Pfizer-vaccin bewees zijn veiligheid en werkzaamheid door middel van verschillende klinische onderzoeken voordat het werd goedgekeurd, en nu is er nog een opmerkelijk vaccin ter goedkeuring: The U.S. Food and Drug Administration (FDA) herziet momenteel het Moderna-vaccin. Ervan uitgaande dat het vaccin is goedgekeurd, zullen zowel de Pfizer- als de Moderna-vaccins binnenkort beschikbaar zijn voor het Amerikaanse publiek. Onlangs vertelde Anthony Fauci, MD, directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), welk COVID-vaccin hij zou krijgen.

Terwijl Fauci op CNBC’s Healthy Returns was op december. 16, Meg Tirrell wees erop dat Fauci en het National Institute of Health (NIH) een "grote rol in het Moderna-vaccin" en vroeg of dat het vaccin is dat hij zou krijgen?. Zoals blijkt, niet noodzakelijkerwijs. Fauci zei in plaats daarvan dat hij welk vaccin dan ook zou krijgen "komt eerst hier." Om te zien wat Fauci nog meer te zeggen had over de twee vaccins, lees verder, en voor veelvoorkomende misvattingen over immunisatie tegen het coronavirus, Dr. Fauci heeft zojuist de 4 grootste mythen over het COVID-vaccin ontkracht.

Fauci zal het vaccin publiekelijk krijgen.

dr. anthony fauci voor microfoonZUMA Press, Inc. / Alamy Stock Photo

De toonaangevende infectieziekte-expert van het land heeft herhaaldelijk gezegd dat hij het vaccin publiekelijk zal krijgen om Amerikanen aan te moedigen hetzelfde te doen.

"Ik zal het in het openbaar doen om als voorbeeld te dienen van het belang van gevaccineerd worden," Fauci zei. Hij vindt het essentieel dat hij zich voor de camera laat vaccineren om zijn vertrouwen te tonen in.. "de veiligheid en de werkzaamheid van het vaccin." En voor meer up-to-date informatie, meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

Wanneer krijgt Fauci het vaccin??

Dr. Anthony Fauci aan het woordAlamy

De directeur van het NIAID staat te popelen om zijn vaccin te krijgen en zegt dat hij dat zal doen zodra de doses van de vaccinatie voor hem beschikbaar zijn. Fauci zei dat de NIH, waar hij werkt, momenteel op zendingen wacht, dus zodra ze aankomen, hij "zal daar zijn om publiekelijk gevaccineerd te worden." En voor iedereen die nog steeds sceptisch is, als je twijfelt aan het COVID-vaccin, Dr. Fauci heeft een boodschap voor jou.

Wanneer is het Moderna-vaccin beschikbaar??

Vier cryogene buizen op een rek

Het Pfizer-vaccin dat momenteel wordt toegediend, is momenteel de enige optie. De FDA stemt echter op december over de goedkeuring van het vaccin van Moderna en de noodtoestemming. 17. Als het vaccin is goedgekeurd, kan het al in december worden toegediend. 21, volgens The New York Times. En voor een belangrijke vaccinwaarschuwing kan het COVID-vaccin dit lichaamsdeel tijdelijk verlammen, waarschuwt de FDA.

Beide vaccins zijn veilig en effectief.

Zijaanzicht van arts die vaccinspuit voorbereidt om op jonge pati├źnt te injecterenArtiestGNDfotografie /

Het Moderna-vaccin lijkt erg op het Pfizer-vaccin. Hoewel er een paar belangrijke verschillen zijn tussen de twee, hebben ze een vergelijkbare veiligheid en werkzaamheid. Het belangrijkste is dat door de ontwikkeling van twee effectieve vaccins meer mensen in een kortere tijd kunnen worden gevaccineerd.

Volgens CNN hebben beide vaccins een werkzaamheid van ongeveer 95 procent en kunnen ze vergelijkbare bijwerkingen veroorzaken. Rupali Limaye, MD, een associate scientist aan de Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, vertelde The New York Times dat het Moderna-vaccin ter goedkeuring moet worden goedgekeurd "is geweldig nieuws, want dit brengt ons nu bij twee producten met een hoge mate van werkzaamheid." En voor meer informatie over de mogelijke complicaties, waarschuwt de CDC u om u voor te bereiden op deze bijwerkingen van het COVID-vaccin.

Best Life volgt voortdurend het laatste nieuws met betrekking tot COVID-19 om u gezond, veilig en ge├»nformeerd te houden. Hier zijn de antwoorden op uw meest prangende vragen, de manieren waarop u veilig en gezond kunt blijven, de feiten die u moet weten, de risico’s die u moet vermijden, de mythen die u moet negeren en de symptomen waar u op moet letten. Klik hier voor al onze COVID-19-verslaggeving en meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Geef een reactie