Dit Is Waarom U Mogelijk Niet Langer In Aanmerking Komt Voor De Volgende Stimuluscontrole

Stimuluscontroles zijn een recente ontwikkeling in de U.S. als een manier om een ​​deel van de financiële problemen te compenseren die door de COVID pandemie. In het afgelopen jaar hebben Amerikanen twee stimuleringscheques ontvangen onder de regering van de voormalige president Donald Trump: een voor $ 1.200 in april en de andere voor $ 600 eind december. President Joe Biden heeft het Amerikaanse volk een derde beloofd, maar er kunnen enkele beperkingen aan verbonden zijn. In feite kunnen nieuwe bepalingen betekenen dat u niet langer in aanmerking komt voor de volgende stimuluscontrole, zelfs als u de twee vorige hebt ontvangen. Lees verder om erachter te komen welke wijzigingen worden voorgesteld en voor meer beleid van de huidige regering: The White House heeft deze belangrijke COVID-beperking hersteld.

Sommige democraten stellen voor dat alleen degenen die minder dan $ 50.000 verdienen volledige stimuluscontroles krijgen.

Meisjeshanden die een envelop op een bureau thuis openen

De onderhandelingen over de derde stimuluscontrole zijn nog aan de gang, maar de kwalificaties kunnen verschuiven. Volgens The Washington Post overwegen de Democraten om voor te stellen dat $ 1.400 betalingen worden verzonden naar individuen die tot $ 50.000 per jaar verdienen en dat $ 2.800 wordt gestuurd naar gehuwde paren die tot $ 100.000 per jaar verdienen. Het plan van de partij is echter nog niet publiekelijk vrijgegeven en kan nog veranderen. In de tussentijd hebben negen Democratische senatoren een amendement ingediend dat "ervoor zorgen dat belastingbetalers met een hoger inkomen niet in aanmerking komen" voor de volgende stimuluscontrole. En voor meer veranderingen aan de horizon, Dr. Fauci zegt dat de CDC deze grote maskerverandering binnenkort kan maken.

Republikeinen hebben kleinere en restrictievere stimuluscontroles voorgesteld.

echtpaar van middelbare leeftijd die rekeningen betaalt

De Republikeinse Partij heeft niet alleen voorgesteld om de maximale salarisvereisten te verlagen, maar ook om het bedrag van de stimuluscontrole te verlagen. Volgens Forbes stuurden 10 Republikeinse senatoren op januari een voorstel naar president Biden. 31 waarin wordt opgeroepen tot het verzenden van cheques van $ 1.000 in plaats van $ 1.400. Volgens dit voorstel zouden individuen die tot $ 40.000 per jaar verdienen en stellen die tot $ 80.000 per jaar verdienen een volledige stimuluscheque van $ 1.000 ontvangen. Degenen die meer verdienen, zouden hun betalingen zien verminderen, maar dan volledig eindigen op een individueel salaris van $ 50.000 of een gekoppeld salaris van $ 100.000 – wat betekent dat degenen die zoveel of meer verdienen helemaal geen geld zullen ontvangen. En voor meer inzicht van overheidsfunctionarissen, deze plaatsen zullen volgende sluiten, waarschuwt de adviseur van het Witte Huis.

Eerdere stimuluscontroles hadden niet dezelfde salariskwalificaties.

Elke Amerikaan die $ 75.000 of minder verdient, komt in aanmerking voor volledige betalingen als het gaat om zowel de stimuleringscheques van $ 1.200 als $ 600. Nu, voor de derde stimuluscontroles, verlagen zowel het potentiële voorstel van de Democraten als het voorstel van de Republikeinen de maximale salariskwalificaties met ten minste $ 25.000. Zoals Kyle Pomerleau, een fellow bij het American Enterprise Institute die gespecialiseerd is in belastingbeleid, aan The Washington Post uitlegde, zou dit betekenen dat slechts 71 procent van de Amerikanen volledig zou profiteren van het nieuwe stimuleringsplan. Voorheen kwam 85 procent van de Amerikanen in aanmerking voor volledige betalingen. En voor meer up-to-date informatie, meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

Er zijn uitgesproken critici van de huidige plannen voor de volgende stimuluscontroles.

Gekozen president Joe Biden loopt met supporters tijdens een pre-Wing Ding-mars vanuit Molly McGowan Park in Clear Lake, Iowa

President Biden kondigde op januari het Amerikaanse reddingsplan aan. 20, die $ 1.400 stimuleringscheques belooft aan Amerikanen in het hele land om "onmiddellijke hulp bieden aan werkende gezinnen die de dupe zijn van deze crisis." Biden zei dat de $ 1.400 "zal de klus afmaken om in totaal $ 2.000 in contanten te krijgen," wanneer gezien als een aanvulling op de tweede stimuluscontrole van $ 600. Sommige critici, zoals Democratische Rep. Alexandria Ocasio-Cortez, zeggen dat dit niet telt als de stimuleringscheques van $ 2.000 per persoon die hij oorspronkelijk aan het Amerikaanse volk beloofde. "$ 2.000 betekent $ 2.000. $ 2.000 betekent niet $ 1.400," Ocasio-Cortez vertelde de The Washington Post. En voor meer nieuws van de regering van Biden, verplichtte het Witte Huis net maskers op deze 5 plaatsen.

Geef een reactie