Dit Is Wanneer Het Covid-Vaccin Naar Uw Plaatselijke Apotheek Komt

De eerste zendingen van het coronavirusvaccin van Pfizer die deze week zijn verzonden, zullen naar verwachting worden gegeven aan gezondheidswerkers, verpleeghuisbewoners en andere risicogroepen, maar er begint een tijdlijn voor wanneer het grote publiek hun inentingen kan ontvangen in beeld komen. En volgens leidinggevenden van enkele van de beste apotheken van het land, COVID vaccins kunnen al in het vroege voorjaar bij uw plaatselijke apotheek aankomen.

Het nieuws markeert de volgende fase van een partnerschap dat is ontstaan ​​tussen de U.S. Department of Health and Human Services (HHS) en bijna 20 drogisterijen en kruideniers in de U.S. in november, meldt CNBC. Veel van de betrokken ketens zullen ook een rol spelen bij de vroege toediening van het vaccin. Lees verder om te zien wanneer elke apotheek hun eerste doses verwacht te krijgen, en voor meer vaccinnieuws, ga naar Je zou dit niet meteen moeten doen nadat je een COVID-vaccin hebt gekregen, waarschuwt expert.

1 Walgreens

de buitenkant van een Walgreens in Cincinnati, Ohio

Walgreens is een van de twee grote ketens die helpen bij het toedienen van vaccins aan bewoners van instellingen voor langdurige zorg en verpleeghuizen. Maar de leidinggevenden van de apotheek verwachten dat ze de komende maanden voldoende vaccindoses zullen ontvangen om te kunnen beginnen met het toedienen van injecties aan het grote publiek op hun 9.021 locaties in alle 50 staten. "In de komende paar maanden verwachten we dat we [het in] onze winkels kunnen hebben, vergelijkbaar met het griepseizoen," Rina Shah, groepsondervoorzitter van apotheekactiviteiten bij Walgreens, zei tijdens een december. 14 interview op CNBC’s The Exchange, om te verduidelijken dat zou "hopelijk in het voorjaar."

Shah legde ook uit dat het belangrijk was om eerst te zorgen voor populaties met een hoog risico voordat ze naar het grote publiek gingen, omdat er nog steeds niet genoeg doses zijn om rond te komen. "Naarmate er meer en meer vaccin beschikbaar komt, zal de toegang tot dat vaccin blijven groeien," voegde ze eraan toe:. En voor meer informatie over wie u mogelijk ziek kan maken, ga naar Dit is de persoon die u het meest waarschijnlijk COVID zal geven, blijkt uit onderzoek.

2 CVS

buitenkant van een CVS-winkel in Columbus, Ohio

CVS helpt samen met Walgreens bij het vaccineren van populaties met een hoog risico tijdens de vroege fasen van de uitrol, en is ook optimistisch dat ze binnen enkele maanden verzendingen van doses voor het grote publiek zullen zien aankomen op hun meer dan 9.900 locaties in 49 staten. In een interview met CNBC had Chris Cox, senior vice-president van CVS, goede hoop dat de locaties van de apotheek zouden kunnen beginnen met het toedienen van doses aan het grote publiek "ergens in het tijdsbestek van april/mei."

Maar Cox werpt ook enig licht op hoe het proces eruit zal zien en hoe ze van plan zijn om te gaan met de twee doses die nodig zijn voor volledige inenting. "Wanneer iemand zijn afspraak maakt, zullen we hem meteen leren dat dit een vaccin met twee injecties is en we zullen hem dat laten plannen, net als een retourvlucht, waar hij naartoe gaat. plan beide doses tegelijkertijd in," hij vertelde CNBC. En voor meer informatie over wie het meeste risico loopt op een ernstig geval, ga je naar Als je deze bloedgroep hebt, loop je een hoog risico op ernstige COVID.

3 kosten

Sheila Fitzgerald / .com

Costco is ook van plan deel uit te maken van het COVID-vaccinatieproces. tijdens een december. 14 interview op CNBC’s Closing Bell, Costco CEO Craig Jelinek zei dat het grote publiek waarschijnlijk ook in het vroege voorjaar hun inentingen zou kunnen krijgen bij een van de meer dan 500 apotheeklocaties van de keten. En voor meer informatie over wat er na je prik komt, kijk op Dr. Fauci zegt dat dit het moment is waarop je je gezichtsmasker kunt weggooien.

4 Walmart

Walmart winkel buitenkant

Natuurlijk bereidt de grootste detailhandelaar van het land zich al voor op de komst van vaccins voor het publiek. Volgens een aankondiging van het bedrijf worden locaties uitgerust met extra vriesruimte en worden apotheeklocaties voorzien van droogijs om ervoor te zorgen dat ze de temperatuurgevoelige zendingen kunnen opslaan wanneer ze in het vroege voorjaar aankomen.

"We hebben de afgelopen maanden een behoorlijke reis gemaakt, van het aangaan van overeenkomsten met de federale overheid om het vaccin te distribueren, tot het voorbereiden van onze operaties en klinische diensten, allemaal om ons voor te bereiden om een ​​van de plaatsen te zijn waar onze klanten en medewerkers de vaccin," Chief Medical Officer van Walmart Tom Van Gilder, MD, zei in de verklaring:. "Ik weet dat we er allemaal klaar voor zijn om weer normaal te worden en van het leven na de epidemie te genieten, en deze vaccins zullen ons daarbij helpen." En voor meer informatie over hoe we weer normaal kunnen worden, ga naar Dr. Fauci zegt dat veel mensen zich moeten laten vaccineren om COVID te stoppen.

Best Life volgt voortdurend het laatste nieuws met betrekking tot COVID-19 om u gezond, veilig en geïnformeerd te houden. Hier zijn de antwoorden op uw meest prangende vragen, de manieren waarop u veilig en gezond kunt blijven, de feiten die u moet weten, de risico’s die u moet vermijden, de mythen die u moet negeren en de symptomen waar u op moet letten. Klik hier voor al onze COVID-19-verslaggeving en meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Zachary Mack Zach is een freelance schrijver die gespecialiseerd is in bier, wijn, eten, sterke drank en reizen. Hij is gevestigd in Manhattan. Lees verder

Geef een reactie