Dit Is Wanneer We Weten Dat Het Covid-Vaccin Veilig Is Voor Kinderen Zegt Fauci

Nu de COVID-vaccins van Pfizer en Moderna worden ingediend voor goedkeuring in noodgevallen van de Food and Drug Administration (FDA), kan het niet lang duren voordat de vaccins in de Verenigde Staten worden toegediend. Er is echter één stukje informatie dat tot nu toe ontbrak in vaccindiscussies: wanneer COVID vaccins worden als veilig beschouwd voor kinderen. Lees verder om te ontdekken wat Anthony Fauci, MD, te zeggen heeft over wanneer we weten of het COVID-vaccin veilig is voor pediatrisch gebruik. En voor meer recente informatie over het vaccin, ga naar The Vaccine Will Only Keep You Safe From COVID for This Long, zegt Fauci.

tijdens een november. 29 interview met Meet the Press, presentator Chuck Todd vermeldde dat noch Pfizer noch Moderna hun COVID-vaccins op grote schaal hadden getest op pediatrische proefpersonen, waardoor velen zich zorgen maakten over wanneer het vaccin veilig genoeg zal worden geacht om toe te dienen aan personen onder de 18. Volgens Todd deed Moderna geen klinische onderzoeken met proefpersonen jonger dan 18 jaar en gingen de onderzoeken van Pfizer niet onder de 12 jaar. In reactie daarop onthulde Fauci, de directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), dat "het gaat nog maanden duren" voordat medische professionals met zekerheid kunnen zeggen dat het vaccin veilig is voor kinderen.

"Zowel kinderen als zwangere vrouwen zijn kwetsbaar. Dus voordat u [het vaccin] bij kinderen toedient, wilt u zeker weten dat u een mate van werkzaamheid en veiligheid heeft die is vastgesteld bij een volwassen populatie, met name een volwassen, normale populatie," legde Fauci . uit.

Hoewel hij geen precieze datum kon geven voor de uitrol van een pediatrisch COVID-vaccin, zei Fauci dat het deze winter vroeg zou kunnen gebeuren. "Er zijn manieren om kinderen te laten vaccineren tegen, laten we zeggen, misschien in januari," zei Fauci, toegevend dat dit slechts zijn schatting was. "We gaan het proces zeer waarschijnlijk in januari starten om het eerder vroeger dan later bij de kinderen te krijgen," hij voegde toe.

Lees verder om te ontdekken welke voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen voordat het vaccin kan worden toegediend en wie het waarschijnlijk als eerste krijgt. En als u meer wilt weten over het vaccin, kijk dan eens naar This Are the COVID Vaccine Side Effects Doctors Are Are Careed About.

Lees het originele artikel over Best Life.

1 Het pediatrische vaccin zal twee proefronden moeten doorlopen.

Arts of laborant met buis met nCoV Coronavirus-vaccin voor 2019-nCoV-virus. Nieuw Coronavirus afkomstig uit Wuhan, China. Coronavirus 2019-nCoV-concept

Fauci legde uit dat, om als veilig te worden beschouwd voor pediatrisch gebruik, het COVID-vaccin twee reeksen proeven zal moeten doorlopen: een fase I en een fase II-proef.

"Je ontdekt of het veilig is bij kinderen en of het het soort immuunrespons veroorzaakt dat vergelijkbaar is met dat bij volwassenen?," zei Fauci. Dit wordt dan gevolgd door een "overbruggingsstudie," die een vergelijkbare immuunrespons laat zien tussen volwassenen en kinderen die het COVID-vaccin hebben gekregen, legde hij uit. En voor meer inzicht in coronavirusvaccinaties, Dr. Fauci zegt dat je deze bijwerkingen van het COVID-vaccin moet verwachten.

2 Gezondheidswerkers behoren tot de eerste groepen die het vaccin krijgen.

Gezondheidswerker die PBM draagt

Gezondheidswerkers in de frontlinie van de pandemie zullen waarschijnlijk tot de eerste groepen behoren die worden gevaccineerd.

"Er zullen zeker gezondheidswerkers zijn," zei Fauci. Hij gaf echter toe, "we hebben momenteel niet genoeg vaccin, in de eerste – je weet wel, in de laatste week of twee of drie van december – om iedereen te kunnen krijgen die [gevaccineerd moet worden]." En voor meer up-to-date informatie over COVID, meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

3 Bewoners van verpleeghuizen zullen waarschijnlijk ook vroeg worden ingeënt.

Oudere patiënt die een masker draagt ​​met verpleegster

Met COVID-uitbraken die verpleeghuizen bijzonder hard treffen, zullen die bewoners tot de groepen behoren die waarschijnlijk vroeg zullen worden ingeënt, zei Fauci. "Ik denk dat je ze redelijk snel kunt beschermen, want ze zijn natuurlijk erg kwetsbaar," hij zei.

Fauci merkte op dat er waarschijnlijk een hiërarchie van behoeften zou zijn in termen van de distributie van vaccins na verpleeghuispatiënten. "Je gaat de lijst af van mensen die ouder zijn, met of zonder onderliggende aandoeningen, en je krijgt daarna de verschillende prioriteiten," hij legde uit. En voor meer informatie over wie in de vroege groep zit, ga je naar This Will Be the Very First People to Get the COVID Vaccine, zegt CDC.

4 Mensen die hersteld zijn van COVID, moeten zich toch laten vaccineren.

Zieke man met masker met hoofdpijn

Toen Todd Fauci . vroeg, "Als iemand COVID-19 heeft gehad, laat hij zich dan vaccineren??" reageerde de NIAID-directeur, "Weet je, het antwoord is zeer waarschijnlijk ja. … Aangezien we niet weten hoe lang de bescherming duurt van iemand die al is geïnfecteerd, en hoe lang die bescherming duurt, zou het niet verwonderlijk zijn dat we mensen zouden vaccineren die hersteld zijn van COVID-19." En als je nieuwsgierig bent of je stilletjes tegen het virus hebt gevochten, dit is het verklikkerteken dat je al COVID hebt gehad, volgens een arts.

Sarah Crow Sarah Crow is hoofdredacteur bij Eat This, Not That!, waar ze zich richt op nieuws over beroemdheden en gezondheidsverslaggeving. Lees verder

Geef een reactie