Dit Is Wat Je Nodig Hebt Om Een ​​Covid-Vaccin Te Krijgen Bij Cvs Ceo Zegt

Met een COVID vaccin bijna klaar voor distributie, de volgende vraag die iedereen bezighoudt is:, "Hoe kan ik het in handen krijgen?" En hoewel het een tijdje kan duren voordat u het vaccin daadwerkelijk kunt krijgen, zijn functionarissen al aan het uitsplitsen hoe het zal worden gedistribueerd en wat u moet doen om het te krijgen. op december. 4, zei de CEO van CVS Health dat je, in tegenstelling tot de griepprik, een afspraak moet maken om het COVID-vaccin bij CVS te krijgen. Lees verder voor meer informatie over het proces en voor het laatste vaccinnieuws, Dr. Fauci verontschuldigde zich net voor het zeggen van dit over het COVID-vaccin.

In een interview met Today schetste Larry Merlo, CEO van CVS Health, hoe het grote publiek het vaccin in het hele land bij hun apotheken kan krijgen, zodra het is goedgekeurd voor distributie.

"Wat we doen is, we gaan onze digitale interface gebruiken om het eenvoudig, gemakkelijk en naadloos te maken voor onze klanten. Ze gaan naar de CVS-apotheek-app en kunnen daadwerkelijk een afspraak maken voor een COVID-vaccin," Merlo zei:.

Twee vaccins, Pfizer en Moderna, zijn naar de U . gestuurd.S. Food and Drug Administration (FDA) en worden beoordeeld voor autorisatie voor gebruik in noodgevallen. Beide vaccins hebben een tweede injectie nodig binnen 21 tot 28 dagen na het eerste vaccin, dus mensen zullen twee reizen moeten maken voor hun vaccin. Volgens Merlo is CVS van plan om prompts in zijn app te gebruiken om ervoor te zorgen dat mensen beide aanbevolen shots krijgen.

"Zie het als het boeken van een retourticket," Merlo zei:. "We zullen ze vragen wanneer ze hun eerste vaccin plannen om ook die booster in te plannen, en net zoals we dat vandaag doen met hervulherinneringen – zodat u op de hoogte blijft van uw medicijnen – zullen we ontzettend veel vriendelijke duwtjes geven zodat u mis die eerste afspraak niet, en net zo belangrijk, die tweede afspraak."

Hoewel de app misschien wel de gemakkelijkste manier is om afspraken te boeken en bij te houden, zei Merlo dat degenen die er geen toegang toe hebben ook een 1-800-nummer kunnen gebruiken om afspraken te maken en meer informatie via de telefoon te ontvangen.

Merlo wees op de lange geschiedenis van CVS in het toedienen van seizoensgriepprikken elk jaar, en de meer dan 8 miljoen coronavirustests die in 2020 door het bedrijf zijn uitgevoerd, waarvan hij zei dat ze hen hebben geholpen om miljoenen COVID-vaccins te verspreiden. "We hebben ons logistiek plan, we hebben ons personeelsplan, dus we zijn klaar om te gaan," Merlo zei:.

CVS zal echter niet de enige plaats zijn waar u een goedgekeurd coronavirusvaccin kunt krijgen. op november. 12, de U.S. Department of Health and Human Services (HHS) kondigde samenwerkingen aan met grote ketenapotheken in het hele land om een ​​toekomstige uitrol van vaccins zo toegankelijk mogelijk te maken. Voor meer plaatsen waar u het vaccin mogelijk kunt krijgen, lees verder en voor meer informatie over hoe het vaccin u kan beïnvloeden, Dr. Fauci zegt dat je deze bijwerkingen van het COVID-vaccin moet verwachten.

1 Walgreens

Walgreens apotheek

Walgreens zal – samen met Duane Reade, waarvan Walgreens eigenaar is – een andere apotheek zijn die het coronavirusvaccin distribueert, volgens het HHS-plan. In een persverklaring op Nov. 12, het bedrijf zei dat ze zijn "trots op de manier waarop onze apothekers en technici standvastig blijven in hun toewijding om tijdens de pandemie aan de behoeften van de klant te voldoen, en ons blijven inzetten om onze expertise en landelijke voetafdruk te benutten om de toegang tot COVID-vaccins, zodra deze beschikbaar zijn, te versnellen." En voor meer informatie over het virus: hier is hoe waarschijnlijk het is dat u de komende maand COVID krijgt, zegt expert.

2 Ritushulp

ritus hulp

Als een andere HHS-partner zegt Rite Aid dat ze hoogstwaarschijnlijk toegang zullen krijgen om het coronavirusvaccin te distribueren tijdens fase 2 en fase 3 van het vaccindistributieplan – nadat het is gedistribueerd in zorginstellingen. Op hun website zegt het bedrijf dat u opnieuw kunt inchecken bij "lees wanneer het COVID-19-vaccin beschikbaar zal zijn bij Rite Aid." En voor meer informatie over de toekomst van het vaccin: dit is wanneer we zullen weten of het COVID-vaccin veilig is voor kinderen, zegt Fauci.

3 Kroger

kroger winkel

De Kroger Co. was ook opgenomen in de partnerschapslijst van de HHS, die uiteraard ook Kroger-winkelapotheken omvat. Maar dit bedrijf is ook eigenaar van Harris Teeter, Fred Meyer, Frys, Ralphs, King Soopers, Smiths, City Market, Dillons, Marianos, Pick-n-Save, Copps en Metro Market – dus dit kunnen ook toegankelijke vaccindistributeurs zijn. En voor meer up-to-date informatie, meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

4 Walmart

Chicago, Verenigde Staten - 25 September 2018: Walmart supermarkt teken overdag?

Walmart, Inc. is een van de partners die worden vermeld voor de distributie van COVID-vaccins. Dit omvat zowel Walmart-winkels als Sam’s Club-winkels in het hele land. En voor het breken van Walmart-nieuws, doet Walmart dit vanaf vandaag weg.

Best Life volgt voortdurend het laatste nieuws met betrekking tot COVID-19 om u gezond, veilig en geïnformeerd te houden. Hier zijn de antwoorden op uw meest prangende vragen, de manieren waarop u veilig en gezond kunt blijven, de feiten die u moet weten, de risico’s die u moet vermijden, de mythen die u moet negeren en de symptomen waar u op moet letten. Klik hier voor al onze COVID-19-verslaggeving en meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Geef een reactie