Dit Quaker Oats-Product Is Teruggeroepen Vanwege Veiligheidsproblemen

Als je een lenteschoonmaak doet, wil je misschien beginnen met je keukenkasten, nu een populair voedsel van een van de meest vertrouwde merken onderhevig is aan een nieuwe terugroepactie. op maart. 1, kondigde de Food and Drug Administration (FDA) aan dat Quaker Oats een vrijwillige terugroepactie had uitgegeven voor een smaak van zijn geliefde snacks vanwege bezorgdheid over de veiligheid. Lees verder om erachter te komen of je deze snacks uit je voorraadkast zou moeten gooien, en voor meer voedsel om te dumpen, als je deze kazen thuis hebt, zegt de FDA dat je ze nu moet verwijderen.

De terugroepactie van Quaker Oats is specifiek voor de 3 . van het merk.03-oz. zakken Quaker Rice Crisps in Sweet Barbecue Flavour, waar mogelijk niet-aangegeven soja in zit. Volgens het terugroepbericht kunnen personen met sojagevoeligheden of allergieën "het risico lopen op een ernstige of levensbedreigende allergische reactie als ze het product consumeren dat zich in de teruggeroepen zakken bevindt."

In totaal worden 4.550 zakken van de mogelijk besmette chips teruggeroepen, elk met UPC-nummer 0 30000 31984 0 en een houdbaarheidsdatum van 29 mei 2021, geschreven als "MAY29213M21" op de verpakking. De betrokken producten zijn mogelijk verkocht in de volgende 21 staten: Alabama, Arizona, Californië, Colorado, Florida, Georgia, Idaho, Illinois, Indiana, Kansas, Louisiana, Missouri, Nebraska, New York, Nevada, North Carolina, Oregon, Tennessee , Utah, Virginia en Washington.

Hoewel er geen ziekten zijn gemeld die verband houden met de consumptie van het bovengenoemde Quaker Oats-product, zegt de FDA dat iedereen die de teruggeroepen snacks thuis heeft, deze moet terugbrengen naar hun verkooppunt om een ​​terugbetaling te ontvangen of contact moet opnemen met Quaker Consumer Relations op 800-367- 6287.

Quaker Oats is echter niet het enige bedrijf dat zijn producten onlangs van de markt haalt; lees verder om te ontdekken van welke andere voedingsmiddelen je zo snel mogelijk af moet. En voor meer producten om uit de buurt te blijven: als uw melkpak dit niet zegt, zegt de CDC dat u het niet drinkt.

1 Chocolade pretzels

/Brent Hofacker

Als je hart was gericht op chocoladepretzels als toetje, wil je misschien je keuze heroverwegen. De FDA kondigde op februari de terugroepactie aan van Market District Gourmet Pretzel Platters en Gourmet Pretzel Bags. 19 nadat werd ontdekt dat de lekkernijen besmet konden zijn met pecannoten die niet worden vermeld op de ingrediëntenlijst van de pretzels. De betrokken producten zijn gemarkeerd met PLU-nummers 25206 en 45505 op het schaallabel van de verpakking en op het moment van de terugroepactie hadden de pretzels ertoe geleid dat één persoon ziek werd. Als je de getroffen pretzels thuis hebt, raadt de FDA aan om ze weg te gooien en je kwitantie naar je plaatselijke Market District of Giant Eagle-supermarkt te brengen om een ​​terugbetaling te ontvangen. En voor een ander problematisch product dat je misschien in huis hebt, ga je naar If you have this soap at home, stop onmiddellijk met het gebruik ervan, zegt de FDA.

2 Hotpot-kruiden

persoon die traditioneel Koreaans eten bereidt vanuit een luchtfoto met kommen met kruiden en groenten voor zich/SUPERMAO

op februari. Op 22 februari kondigde de Food Safety and Inspection Service (FSIS) van het Amerikaanse ministerie van landbouw de terugroeping aan van 96.801 pond kruiderijen. De producten die uit de markt worden gehaald, zijn onder meer Ming Yang Hotpot-kruiden (licht pittig) in 17.6-oz. vacuüm verzegelde pakketten, Ming Yang Hotpot Seasoning (Super pittig, extreem) in 17.Vacuümverzegelde verpakkingen van 6 oz en Ming Yang Hotpot-kruiden (gemiddeld pittig, mala) in 12.07-oz vacuüm verzegelde verpakkingen. De smaakmakers werden teruggeroepen nadat werd ontdekt dat ze in de U . waren gedistribueerd.S. zonder de vereiste herkeuring door de FSIS. En voor het laatste terugroepnieuws dat rechtstreeks in je inbox wordt bezorgd, meld je je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

3 Varkenspaté

/Natalia Van Doninck

Je favoriete charcuteriebord-nietje is misschien niet veilig om op dit moment te snacken. op februari. Op 19 oktober kondigde de FSIS de terugroeping aan van ongeveer 30.081 pond Monique Ranou Pâté die ook was uitgedeeld zonder herinspectie van de FSIS. De producten waarop de terugroepactie betrekking heeft, zijn blikken van 240 gram Monique Ranou Pâté de Foie, 240 gram blikken Monique Ranou Pâte de Campagne en potten van 180 gram Monique Pâté de Campagne Supérieur. De FSIS beveelt aan dat iedereen met de betrokken producten – die zijn bedrukt met het Franse vestigingsnummer FR 56-246-008 CE – ze weggooit of terugbrengt naar de winkel waar ze zijn gekocht in plaats van ze te consumeren. En als je op veilig wilt spelen, stop dan meteen als je hier je avondeten maakt, zeggen experts:.

4 Gerookte vis

verschillende soorten vis in metalen blikjes/Ilia Nesolenyi

Voordat je je volgende brunchspread neerzet, moet je eerst de verpakking van die gerookte vis controleren om er zeker van te zijn dat hij veilig is om te eten. Aaron’s Gourmet Smoked Fish-producten die op twee boerenmarkten in Portland, Oregon werden verkocht, werden op 2 februari vrijwillig teruggeroepen door de fabrikant. 5 vanwege een "gebrek aan licentiestatus en regelgevend toezicht," de FDA meldt. De producten, die werden verkocht in zowel vacuümverzegelde plastic zakken als glazen potten, kunnen worden teruggebracht naar hun plaats van aankoop voor een volledige terugbetaling, maar de FDA zegt dat klanten "worden aangespoord om ze niet te consumeren." En voor meer gevaren die je thuis verbergt, als je deze medicijnen hebt, is er een.. "Risico op vergiftiging," Ambtenaren waarschuwen:.

Sarah Crow Sarah Crow is hoofdredacteur bij Eat This, Not That!, waar ze zich richt op nieuws over beroemdheden en gezondheidsverslaggeving. Lees verder

Geef een reactie