Dit Virale Sms-Bericht Is Een Mooie Herinnering Om Je Ouders Te Vertellen Dat Je Van Ze Houdt

Een paar jaar geleden ontving Natalie Coffey Bunting, 41, uit Indianapolis, Indiana, een sms van haar 70-jarige vader, Charlie Coffey, waardoor ze onmiddellijk in tranen uitbarstte.

Zie je, Charlie woont in Hickory, North Carolina, met zijn vrouw van meer dan 50 jaar, en hun vele honden en katten. Maar hoewel hij misschien omringd is door dierbaren, mist hij natuurlijk Natalie, die hij maar twee of drie keer per jaar ziet. "Het valt hem erg zwaar om zo ver weg te wonen," vertelde ze Best Life.

Natalie zei dat ze er niet veel aan dacht toen ze jaren geleden haar vader belde om hallo te zeggen. Hij nam niet op, dus liet ze een voicemail achter om hem te vertellen dat ze van hem hield. En hoewel ze geen idee had, bewaarde haar vader de voicemail en luisterde er in de jaren die volgden minstens één keer per dag naar.

Toen, op een ongelukkige ochtend, verwijderde Charlie per ongeluk de voicemail van zijn telefoon. En toen stuurde hij Natalie de meest hartverscheurende sms:

"Natalie, ik heb al meer dan twee jaar een voicemail van je bewaard. Het enige wat je deed was me bellen om te zeggen dat je van me hield. Ik luister er meestal ongeveer 20 keer per week naar. Vanmorgen, terwijl ik ernaar luisterde, kreeg ik een telefoontje en heb ik per ongeluk je voicemail verwijderd. Ik ben er kapot van en wil het terug op mijn telefoon. Bel me alsjeblieft en laat nog een ‘ik wilde alleen maar zeggen dat ik van je hou’ bericht."

Natalie plaatste de uitwisseling op haar Facebook-pagina en heeft het sindsdien elk jaar opnieuw gepost op Vaderdag. Via de magie van sociale media vond het onlangs zijn weg naar de Love What Matters Facebook-pagina, waar het viraal ging en in slechts twee dagen meer dan 72.000 likes en 11.000 shares kreeg.

Natalie Coffey Bunting virale sms van vaderMet dank aan Natalie Coffey Bunting

"Je bent een geweldige dochter," een Facebook-gebruiker schreef. "Ik heb net iets soortgelijks meegemaakt toen mijn oma overleed en was opgetogen toen ik haar stem in mijn verwijderde berichten terugvond. Ik heb een uur gehuild."

"Hier kreeg ik tranen van in mijn ogen," een andere Facebook-gebruiker schreef. "Je hebt zoveel geluk dat je een vader hebt die zoveel van je houdt!"

Natalie was geschokt en nederig door de reacties die de uitwisseling opleverde. "De algemene consensus in de commentaren was dat ik zoveel geluk heb dat ik een vader heb zoals mijn vader," vertelde ze Best Life. "Het deed me beseffen dat ik hem misschien als vanzelfsprekend beschouw, omdat niet iedereen zulke geweldige ouders heeft."

Natalie Coffey BuntingMet dank aan Natalie Coffey Bunting

Voor degenen die het zich afvroegen, als een brave dochter, liet Natalie natuurlijk haar vader nog een voicemail achter. "Toen ik stopte met huilen, belde ik hem en zei: ‘Neem nu niet op, ik ga je bellen en een andere voicemail achterlaten," ze herinnerde zich. "Toen huilde hij ook."

"Hij huilt de hele tijd," voegde ze er liefdevol aan toe.

En zoals deze foto van hen uit haar jeugd laat zien, is Charlie duidelijk nooit iemand geweest die zijn liefde voor zijn twee dochters verbergt.

natalie coffey bunting en charlie coffeyMet dank aan Natalie Coffey Bunting

"Ik heb de tekst voor altijd bewaard," Natalie zei over de nu virale boodschap. "Ik heb sindsdien twee telefoons gebruikt en ik zorg er altijd voor dat ik die sms niet kwijtraak."

En als er één bericht is waarvan ze hoopt dat mensen het uit de uitwisseling halen, dan is het dit: "Als je van iemand houdt, zorg er dan voor dat je het ze vertelt, want je weet nooit wanneer je ze gaat verliezen."

En voor een ander verhaal over het koesteren van je dierbaren, bekijk de verbluffende portretten van deze fotograaf van oudere stellen die je weer in liefde zullen laten geloven.

Klik hier om ons te volgen op Instagram . om meer geweldige geheimen te ontdekken over het leven van je beste leven!  

Diana Bruk Diana is een senior redacteur die schrijft over seks en relaties, moderne datingtrends en gezondheid en welzijn. Lees verder

Geef een reactie