Dit Was Niet De Eerste Keer Dat Fauci Amerikanen Waarschuwde Voor De Risico’S Van Thanksgiving

Op de rand van Thanksgiving heeft de beste infectieziekte-expert Anthony Fauci, MD, zijn laatste bericht met Amerikanen over de vakantie gedeeld. Fauci heeft de hele week onheilspellende waarschuwingen uitgedeeld over de mogelijkheid van een catastrofale COVID golf op de hielen van familiebijeenkomsten. Lees verder voor Fauci’s laatste bericht over COVID en Thanksgiving, en voor nieuws over de enige echte coronavirusbeheersing in het land, This Is Now the Only State Without "Ongecontroleerde verspreiding" van COVID.

in november. 25 verschijning op Good Morning America, zei Fauci:, "De laatste boodschap is om te doen wat we eigenlijk al een tijdje zeggen, voor zover mogelijk, de bijeenkomsten – de binnenbijeenkomsten – zo klein mogelijk houden."

Fauci vertelde George Stephanopoulos dat hoewel hij sympathiseert met de wens van mensen om familie te zien op Thanksgiving, het overslaan van bijeenkomsten deze feestdag cruciaal is om een ​​nieuwe piek in COVID-gevallen te voorkomen. "We weten allemaal hoe moeilijk dat is omdat dit zo’n mooie, traditionele feestdag is, maar door dat offer te brengen voorkom je dat mensen besmet raken," Fauci heeft toegevoegd.

Hoewel u zich misschien gezond genoeg voelt om familie of vrienden te bezoeken, waarschuwt de infectieziektedeskundige voor de gevaren van asymptomatische verspreiding. Mensen die het virus hebben maar geen symptomen kunnen naar een bijeenkomst gaan waar ze eten en drinken zonder hun masker op, terwijl ze onbewust COVID verspreiden. "Een offer nu kan levens en ziekte redden en de toekomst veel rooskleuriger maken als we hier doorheen komen, want George, we komen hier doorheen," Fauci zei.

Met een vaccin in het verschiet roept Fauci de Amerikanen op om de voorzorgsmaatregelen nog even strikt op te volgen. "Als we daar wat langer konden blijven en doorgaan met het doen van de eenvoudige verzachtende dingen waar we het altijd over hebben – de maskers, het afstand nemen, het vermijden van drukte, vooral binnenshuis. Als we die dingen doen, komen we er wel doorheen, dus dat is mijn laatste pleidooi voor de vakantie," de dokter zei.

Fauci’s grootste zorg ligt in de mogelijkheid dat een stijging wordt opgevangen door de huidige stijging van Amerika in COVID-gevallen. "Wat we niet willen zien, is nog een andere golf bovenop de golf die je zojuist hebt beschreven," hij merkte.

Dit was niet de eerste keer dat Fauci Amerikanen waarschuwde voor de risico’s van Thanksgiving. Blijf lezen voor Fauci’s eerdere uitspraken over verzamelen voor de vakantie, en voor meer informatie over de toekomst van het coronavirus, Dit zijn de bijwerkingen van het COVID-vaccin waar artsen zich zorgen over maken.

1 Gezinnen moeten een risico-batenanalyse maken.

Vrouw aan de telefoon met familie

Tijdens een interview met Robert Costa van The Washington Post zei Fauci dat: "elk individueel gezin moet … een risico-batenanalyse maken over het risico dat u bereid bent te nemen in termen van reizen en samenkomen in de gebruikelijke warme sfeer van 10, 15, 20 personen tijdens een thuisdiner." En voor meer informatie over de huidige staat van de verspreiding van het coronavirus: Dit is hoe erg de COVID-uitbraak in uw land is.

2 Let op subtiele symptomen.

Vrouw met hoofdpijn en koorts

Voordat hij naar huis ging voor de vakantie, drong Fauci er bij Amerikanen op aan om extra afgestemd te zijn op hun lichaam en eventuele symptomen. Tijdens het Washington Post-interview adviseerde Fauci mensen met koorts, keelpijn, congestie, spierpijn of koorts om thuis te blijven. En voor meer up-to-date informatie, meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

3 We zullen weten hoe erg de Thanksgiving-golf over twee of drie weken is.

Mensen met maskers op straat

Fauci heeft Amerikanen herhaaldelijk gewaarschuwd voor de gevaren van een piek als gevolg van Thanksgiving-bijeenkomsten – een piek bovenop de huidige pieken. Fauci vertelde Costa dat een golf van Thanksgiving-bijeenkomsten zich over twee tot drie weken zal manifesteren.

"Dingen lopen een paar weken achter, dus wat we nu zien is wat er twee weken geleden is gebeurd," hij zei. "Wat we nu doen, wordt over twee, drie weken weerspiegeld." En voor nog een essentiële Thanksgiving-waarschuwing: als je dit doet, ben je niet helemaal veilig voor COVID op Thanksgiving.

4 Er zijn delen van het land waar samenkomen bijzonder gevaarlijk is.

Thanksgiving facetime

terug op okt. 5, Fauci probeerde de omstandigheden van de Thanksgiving van dit jaar te voorspellen. Zijn enigszins optimistische verwachtingen van meer dan anderhalve maand geleden zijn een beetje misplaatst gebleken. "Ik zeg dat sommige mensen in dit land een relatief normale soort Thanksgiving zullen hebben," Fauci vertelde Chris Cuomo op Cuomo Prime Time. "Ik zou willen zeggen dat alles geweldig zal zijn tegen Thanksgiving, maar ik ben er niet zo zeker van."

Hoe dan ook, Fauci wist dat er een groot deel van de Amerikanen zou zijn die hun familie niet veilig zouden kunnen zien. "In andere delen van het land zal het zo zijn – je kunt maar beter wachten en misschien gewoon directe familie hebben," hij zei. Op dit moment is dat bijna overal het geval. En voor meer informatie over hoe het coronavirus zal worden ingeperkt, zullen dit de allereerste mensen zijn die het COVID-vaccin krijgen, zegt CDC.

Best Life volgt voortdurend het laatste nieuws met betrekking tot COVID-19 om u gezond, veilig en geïnformeerd te houden. Hier zijn de antwoorden op uw meest prangende vragen, de manieren waarop u veilig en gezond kunt blijven, de feiten die u moet weten, de risico’s die u moet vermijden, de mythen die u moet negeren en de symptomen waar u op moet letten. Klik hier voor al onze COVID-19-verslaggeving en meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Geef een reactie