Dit Zijn De Enige Mensen Die Zijn Toegestaan ​​Op Het Begrafenispaleis Van Prins Philip

Op 9 april stierf prins Philip, de toegewijde echtgenoot van koningin Elizabeth gedurende 73 jaar, op 99-jarige leeftijd. Meer dan een week later, op 17 april, zal de hertog van Edinburgh worden begraven, en zoals het geval is bij de meeste uitvaartdiensten tijdens de pandemie, moet de gastenlijst worden beperkt. Koningin Elizabeth kreeg de moeilijke beslissing om te beslissen welke leden van de koninklijke familie en naaste vertrouwelingen van prins Philip de dienst zouden kunnen bijwonen. Lees verder om de enige 30 mensen te vinden die de begrafenis van prins Philip zullen bijwonen, volgens Buckingham Palace. En om meer te weten te komen over de gevolgen van de dood van Philip voor de familie, ga je naar The One Thing Harry & Meghan moet doen nu Philip is overleden, zeggen bronnen.

1 Koningin Elizabeth II

Koningin Elizabeth II woont de jaarlijkse Remembrance Sunday-herdenking bij in The Cenotaph, in Whitehall, Londen in november 2019Steve Taylor/SOPA Images/ZUMA Wire/Alamy Live News

Koningin Elizabeth en prins Philip trouwden in 1947, vijf jaar voordat ze koningin werd. Dat maakt Philip volgens de BBC de langstzittende echtgenote van alle Britse monarchen.

Hoewel de koningin stil is geweest na de dood van Philip, in 1997, zei ze over haar man, "Hij is, heel eenvoudig, mijn kracht en verblijf geweest al die jaren, en ik, en zijn hele familie, en vele andere landen, zijn hem een ​​grotere schuld verschuldigd dan hij ooit zou claimen, of we zullen ooit weten."

Om te zien wie de koninklijke familie zich zorgen maakt voorafgaand aan de begrafenis, bekijk de relatie van de koningin met deze koninklijke heeft de familie bezorgd, zegt de bron.

2 Charles, Prins van Walvissen

prins Charles

Prins Charles is de oudste zoon van de koningin en prins Philip en de eerste in lijn met de troon.

Na het overlijden van zijn vader bracht Charles een video- bericht waarin hij zei: "Zoals je je kunt voorstellen missen mijn familie en ik mijn vader enorm. Hij was een zeer geliefde en gewaardeerde figuur, en afgezien van al het andere, kan ik me voorstellen, zou hij zo diep geraakt zijn door het aantal andere mensen hier en elders in de wereld en het Gemenebest, die ook denk ik, ons verlies en ons verdriet."

3 Camilla, hertogin van Cornwall

Hertogin CamillaMax Mumby/Indigo/Getty Images

Camilla, hertogin van Cornwall, trouwde in 2005 met prins Charles. Op donderdag waren zij en de prins ontroerd bij het zien van de vele eerbetonen die voor Philip buiten Buckingham Palace waren achtergelaten.

4 Anne, Prinses Royal

De Princess Royal woonde de staatssecretaris voor het jaarlijkse tuinfeest van Noord-Ierland bij in Hillsborough Castle, prinses Anne ontmoette en sprak bezoekers tijdens een wandeling in de tuinenMark Winter/Alamy Live News

Prinses Anne is het tweede kind en enige dochter van de koningin en prins Philip. Ze heeft meer officiële opdrachten uitgevoerd dan wie dan ook in de koninklijke familie.

Kort na de dood van haar vader zei prinses Anne in een verklaring: "Mijn vader is mijn leraar, mijn supporter en mijn criticus geweest, maar het is vooral zijn voorbeeld van een goed geleefd leven en een vrijgevige dienst die ik het liefst navolgde. Zijn vermogen om elke persoon als een individueel individu met hun eigen vaardigheden te behandelen, komt door alle organisaties waarbij hij betrokken was."

Om te zien welke royal het hart van het Britse publiek heeft gewonnen, ga je naar This Is the Most Popular Author of All Time, Survey Says.

5 Timothy Laurence, vice-admiraal

Timothy LaurenceMax Mumby/Indigo/Getty Images

Vice-admiraal Sir Timothy Laurence is de tweede echtgenoot van prinses Anne. Het paar trouwde in 1992 na een ontmoeting toen hij in 1986 als stalmeester van Hare Majesteit diende.

6 Andrew, hertog van York

Prins AndrewChristopher Furlong – WPA Pool/Getty Images

Prins Andrew is het derde kind en de tweede zoon van de koningin en prins Philip. Er wordt gezegd dat hij de favoriet van de koningin is, maar de in ongenade gevallen hertog van York is grotendeels uit het publieke oog verdwenen nadat hij probeerde zichzelf en zijn vriendschap met Jeffrey Epstein te verdedigen in een BBC-interview in november. 2019. Als gevolg hiervan werd hij gedwongen zijn officiële koninklijke rol op te geven.

In een onverwacht interview na een privékerkdienst voor zijn vader op zondag, vertelde Andrew aan de pers dat Philip.. "een opmerkelijke man." Hij voegde toe, "Ik hield van hem als een vader. Hij was zo rustig. Hij was altijd iemand bij wie je terecht kon. We hebben de grootvader van de natie verloren."

7 Edward, Graaf van Wessex

prins EdwardDan Mullan/Getty Images

Prins Edward is de derde zoon en jongste kind van de koningin en prins Philip.

Na dezelfde kerkdienst zei de graaf van Wessex:, "Het was een beetje een schok. Hoezeer men zich ook probeert voor te bereiden op zoiets als dit, het blijft een vreselijke schok. En daar proberen we nog steeds mee in het reine te komen. En het is heel, heel verdrietig."

8 Sophie, Gravin van Wessex

Sophie, Gravin van Wessex woont de zondagsdienst bij in de Royal Chapel of All Saints, Windsor, na de aankondiging op vrijdag 9 april van het overlijden van prins Philip, hertog van Edinburgh, op 99-jarige leeftijd, op 11 april 2021 in Windsor, EngelandSteve Parsons – WPA Pool/Getty Images

Sophie, Gravin van Wessex, trouwde in 1999 met prins Edward en is een standvastige aanwezigheid geweest in de koninklijke familie. "Je weet dat het gaat gebeuren, maar als het gebeurt, is het gewoon dit enorme, enorme gat," zei ze over de dood van Philip na de zondagse kerkdienst.

Ze besprak ook de laatste momenten van haar schoonvader en zei:, "Het was zo zacht. Het was net alsof iemand hem bij de hand nam en weg ging. Het was heel erg vredig en dat is alles wat je voor iemand wilt, nietwaar??"

9 William, hertog van Cambridge

Prins William, hertog van Cambridge spreekt met leden van het publiek tijdens een bezoek aan Cardiff Castle op 8 december 2020 in Cardiff, WalesChris Jackson/Getty Images

Prins William is de kleinzoon van de koningin en prins Philip. Hij is de tweede in lijn voor de troon na zijn vader, prins Charles.

In de dagen na de dood van Philip bracht William een ​​verklaring uit, waarin hij zei:, "Mijn grootvader was een buitengewone man en maakte deel uit van een buitengewone generatie. Catherine en ik zullen blijven doen wat hij zou hebben gewild en zullen de koningin de komende jaren steunen. Ik zal mijn opa missen, maar ik weet dat hij zou willen dat we door zouden gaan met het werk."

Om te zien wat er achter de schermen gebeurt met zijn vader en broer, ga je naar The One Way William and Charles "onderschat" Harry, zegt insider.

10 Catherine, Hertogin van Cambridge

De Britse prins William en Catherine, hertogin van Cambridge lopen op een promenade tijdens hun bezoek aan Barry Island, Zuid-Wales, terwijl lokale bedrijven heropenen tijdens de uitbraak van het coronavirus (COVID-19), Groot-Brittannië op 5 augustus 2020Ben Birchall/Pool via REUTERS /Alamy Stock Photo

Catherine, hertogin van Cambridge, mengde zich in de koninklijke strijd toen ze in 2011 met prins William trouwde.

In de verklaring van William vermeldde hij ook hoe dankbaar hij was dat zijn vrouw zijn grootvader leerde kennen. "Ik zal altijd dankbaar zijn dat mijn vrouw zoveel jaren had om mijn grootvader te leren kennen en voor de vriendelijkheid die hij haar toonde," zei hij, ook verwijzend naar zijn speciale relatie met hun drie kinderen, prins George, prinses Charlotte en prins Louis. "Ik zal de speciale herinneringen die mijn kinderen altijd zullen hebben aan hun overgrootvader die ze komen ophalen in zijn koets nooit als vanzelfsprekend beschouwen en met eigen ogen zijn aanstekelijke gevoel voor avontuur en zijn ondeugende gevoel voor humor zien!"

Voor meer insiderinformatie over de royals, bekijk This Royal Stood van Kate After Harry & Meghan’s Tell-All, zegt Insider.

11 Harry, hertog van Sussex

De hertog van Sussex tijdens een bezoek aan het werk van een anti-stroperijpatrouille van de Botswana Defense Force, op de Chobe-rivier in Kasane, Botswana, op dag vier van de koninklijke rondreis door AfrikaPA Images / Alamy Stock Photo

Prins Harry is de jongere broer van William, de tweede zoon van prins Charles en prinses Diana, en de kleinzoon van de koningin en prins Philip. Hij keerde terug naar huis naar de U.K. voor de begrafenis van Philip na meer dan een jaar afwezigheid; hij verhuisde begin 2020 met zijn vrouw, hertogin Meghan, en hun zoon, Archie Mountbatten Windsor, naar Noord-Amerika. Meghan zal de begrafenis niet bijwonen omdat ze zwanger is van het tweede kind van het stel, een dochter.

Harry, die vooral een band kreeg met zijn grootvader nadat hij bij het leger was gekomen, zei in een verklaring op Archewell, de website van hem en Meghan: "Mijn grootvader was een man van dienstbaarheid, eer en veel humor. Hij was authentiek zichzelf, met een serieus scherpe humor, en kon de aandacht van elke kamer vasthouden vanwege zijn charme – en ook omdat je nooit wist wat hij daarna zou zeggen."

Hij voegde er ook aan toe dat Philip een "meester van de barbecue, legende van geklets en brutaal tot het einde" en had "een rots in de branding geweest voor Hare Majesteit de Koningin met ongeëvenaarde toewijding."

12 Peter Philips

Peter PhilipsMax Mumby/Indigo/Getty Images

Peter Phillips is het oudste kleinkind van de koningin en prins Philip. Hij is de zoon van prinses Anne en haar eerste echtgenoot, kapitein Mark Phillips. Hij heeft geen koninklijke titel omdat hij afstamt van de vrouwelijke lijn.

Hij en zijn ex-vrouw Autumn Phillips gingen in 2019 uit elkaar – ze hebben twee dochters, de 10-jarige Savannah Anne Kathleen en de 8-jarige Isla Elizabeth, de eerste achterkleinkinderen van de koningin en Philip.

13 Zara Tindall

Zara TindallMax Mumby/Indigo/Getty Images

Zara Tindall is de dochter van prinses Anne en Mark Phillips. Ook zij heeft geen titel, maar ze is de peettante van prins George.

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief voor meer royals-nieuws dat rechtstreeks in uw inbox wordt bezorgd.

14 Mike Tindall

Mark TindallChristopher Jue/Getty Images voor het Olympisch Comité van Nieuw-Zeeland

Rugbyspeler Mike Tindall werd in 2011 lid van de koninklijke familie toen hij trouwde met Zara Tindall. Het echtpaar heeft drie kinderen: de 7-jarige Mia Grace, de 2-jarige Lena Elizabeth en de pasgeboren baby Lucas Philip, die is vernoemd naar zijn overleden overgrootvader. Omdat Lucas eind maart werd geboren, is het aannemelijk dat Philip zijn achterkleinzoon en naamgenoot niet kon ontmoeten vanwege naar COVID beperkingen.

15 Prinses Beatrice van York

Prinses Beatrice woont de eerste dag van Royal Ascot bij op de Ascot Racecourse op 18 juni 2019 in Ascot, EngelandMax Mumby/Indigo/Getty Images

Prinses Beatrice is de oudste dochter van prins Andrew en Sarah, hertogin van York, die de begrafenis van Philip niet zal bijwonen.

Hoewel ze sinds het overlijden van haar grootvader geen verklaring heeft vrijgegeven, zei prinses Beatrice in de 2016 ITV-documentaire Our Queen At Ninety (via Hello), "Als ik over mijn grootvader praat, word ik echt heel emotioneel. Omdat hij de meest unieke persoon is en ik veel geluk heb dat ik zo vaak magische momenten met mijn grootvader heb kunnen delen."

16 Edoardo Mapelli Mozzi

Edoardo Mapelli Mozzi in 2018PHILIP DURRANT/

Edoardo Mapelli Mozzi trouwde in juli 2020 met prinses Beatrice.

In de nasleep van Philip’s dood deelde Mozzi op zijn Instagram Story twee zwart-witportretten van Philip gekleed in zijn militair uniform.

17 Prinses Eugenie van York

Prinses Eugenie van New York in 2019David M. Benett/Dave Benett/Getty Images voor Dior Couture

Prinses Eugenie is de jongste dochter van prins Andrew en Sarah, hertogin van York. De actieve gebruiker van sociale media plaatste een hartverwarmend eerbetoon aan haar grootvader op Instagram en zei:, "Ik herinner me dat ik leerde koken, schilderen, wat ik moest lezen. Ik herinner me dat ik lachte om je grappen en vroeg naar je spectaculaire leven en dienst bij de marine. ⁣Ik herinner me dat ik de worsten verbrandde en dat jij naar binnen stortte om de dag te redden.⁣ Ik herinner me je handen en je lach en je favoriete bier. Ik zal je herinneren in je kinderen, je kleinkinderen en achterkleinkinderen."

18 Jack Brooksbank

Jack Brooksbank gezien op de bruiloft van Ellie Goulding en Caspar Jopling in de York Minster Cathedral op 31 augustus 2019 in York, EngelandJohn Rainford/GC Beelden via Getty Images

Jack Brooksbank maakt deel uit van de koninklijke familie sinds hij in 2018 met prinses Eugenie trouwde.

Het echtpaar verwelkomde in februari een zoon, Philip Hawke Brooksbank, die vernoemd is naar Philip .

19 Lady Louise

Lady Louise Windsor in 2021Steve Parsons – WPA Pool/Getty Images

Lady Louise Windsor is het oudste kind van Prins Edward en Sophie, Gravin van Wessex. Volgens de BBC kozen haar ouders ervoor om haar en haar broer "beleefdheid" titels, in plaats van de "prins" of "prinses" titels. Er wordt algemeen aangenomen dat deze beslissing is genomen om de kinderen in staat te stellen een deel van de lasten te vermijden die met koninklijke titels gepaard kunnen gaan.

20 James, burggraaf Severn

James, burggraaf Steven in 2020Zwembad/Max Mumby/Getty Images

James, burggraaf Severn, is het jongste kind van prins Edward en Sophie, gravin van Wessex.

Blijkbaar heeft hij de rol van Philip als barbecuemeester op het zomerlandgoed van de koningin, Balmoral ., overgenomen. "[James] is nogal goed in het omdraaien van hamburgers en deed graag mee als er een familiebarbecue was in Balmoral," vertelde een koninklijke insider aan Express. "Dat was vroeger het domein van prins Philip."

21 Edward, Hertog van Kent

Edward, hertog van Kent in 2015Max Mumby/Indigo/Getty Images

Edward, hertog van Kent, is de eerste neef van de koningin van zijn vaders kant. Zijn moeder was ook een neef van prins Philip.

De 85-jarige royal is betrokken bij veel liefdadigheidsorganisaties, meer dan 140 om precies te zijn. Hij en zijn vrouw, Katharine, Hertogin van Kent, die niet aanwezig zal zijn, wonen op het terrein van Kensington Palace in Wren House.

22 Richard, hertog van Gloucester

Prins Richard, hertog van Gloucester in 2019Max Mumby/Indigo/Getty Images

Prins Richard, hertog van Gloucester, is het jongste kleinkind van koning George V en koningin Mary. De 76-jarige hertog is een voltijds werkend lid van de koninklijke familie.

Zijn vrouw, Birgitte, hertogin van Gloucester, zal de begrafenis van Philip niet bijwonen.

23 Prinses Alexandra, Lady Ogilvy

Prinses Alexandra, Lady Ogilvy in 2015David M. Benett/Getty Images voor Investec

Prinses Alexandra is de neef van de koningin en een werkend lid van de koninklijke familie. Ze diende ook als een van de bruidsmeisjes op haar huwelijk met prins Philip.

24 Bernhard, Erfprins van Baden

Bernhard, Erfprins van Baden en Stephanie Anne Kaul in 2019Thomas Niedermueller/Getty Images

Prins Bernhard is de achterneef van prins Philip. Zijn grootmoeder, prinses Theodora van Griekenland en Denemarken, was de zus van prins Philip.

25 Donatus, landgraaf van Hessen

Donatus, landgraaf van Hessen in 2016Thomas Lohnes/Getty Images)

Prins Donatus vertegenwoordigt de families van de twee jongere zussen van prins Philip, prinses Sophie en prinses Cecilie van Griekenland en Denemarken.

26 Philipp, Prins van Hohenlohe-Langenburg

Philipp, Prins van Hohenlohe-Langenburg in 2010Marijan Murat/foto alliantie via Getty Images

Prins Philipp is de achterneef van prins Philip. Hij is de kleinzoon van de oudste zus van de hertog, prinses Margarita van Griekenland en Denemarken.

27 David Armstrong-Jones, graaf van Snowdon

David Armstrong Jones in 2018David M. Benett/Dave Benett/Getty Images voor Fortnum & Metselaar

David Armstrong-Jones, graaf van Snowdon, is de neef van de koningin. Zijn moeder was wijlen prinses Margaret, de zus van de koningin.

Hij zal samen met andere leden van de koninklijke familie in processie achter de Land Rover lopen die de kist van Philip draagt.

28 Penelope Knatchbull, Gravin Mountbatten van Birma

Penny Knatchbull, Gravin Mountbatten van Birma in 2019Mark Cuthbert/UK Press via Getty Images

Penelope Knatchbull, gravin Mountbatten van Birma, trouwde met Norton Knatchbull, Lord Romsey en trad daarmee in 1979 toe tot de koninklijke familie. Lord Romsey’s moeder was de derde neef van de koningin. Lady Mountbatten bleef een goede vriend van Hare Majesteit en Prins Philip.

29 Lady Sarah Chatto

Lady Sarah Chatto in 2019Karwai Tang/Getty Images

Lady Sarah Chatto is het enige nichtje van de koningin. Haar moeder was wijlen prinses Margaret.

30 Daniel Chatto

Daniel Chatto en Lady Sarah ChattoZwembad/Max Mumby/Getty Images

Voormalig acteur Daniel Chatto is getrouwd met Lady Sarah Chatto. Ze hebben twee zonen: de 24-jarige Samuel David Benedict Chatto en de 22-jarige Arthur Robert Nathaniel Chatto.

En voor meer informatie over de toekomst van het House of Windsor, ga je naar Can the Monarchy Survive Without Queen Elizabeth?

Geef een reactie