Dr. Fauci Geeft Strenge Waarschuwing Voor Labor Day Weekend – Best Life

Dag van de Arbeid is bijna hier, en als je bent zoals veel Amerikanen, breng je het liefst de schemering van de zomer door, omringd door je beste vrienden en familie. Maar de beste immunoloog van het land heeft een belangrijke boodschap voor u: vermijd alle bijeenkomsten die binnenshuis zijn. 

Tijdens een teleconferentie van het Witte Huis met gouverneurs van de staat deze week – waarvan de audio werd verkregen door The Associated Press – adviseerde Anthony Fauci, MD, alle Amerikanen om dit Labor Day-weekend niet samen te komen in grote bijeenkomsten die mogelijk superspreader-evenementen zouden kunnen worden. Hij merkte ook op dat het in bedwang houden van het virus dit vakantieweekend een cruciale factor zal zijn bij het al dan niet krijgen van een "rennende start" om het coronavirus in te dammen tot in de herfst.

Hoewel Fauci benadrukte dat hij heeft "veel vertrouwen in het Amerikaanse volk" om door te gaan met het oefenen van de methoden die zijn ontworpen om de verspreiding te verminderen van COVID-19 – zoals hun handen wassen, sociale afstand nemen en maskers dragen – herinnerde hij de gouverneurs eraan dat vakanties met warm weer niet goed zijn geweest voor de inspanningen om COVID-19 in te dammen.

Pieken in gevallen van COVID-19 volgden zowel op Memorial Day als op 4 juli. Negen staten zagen een scherpe stijging van het aantal infecties in de weken die volgden op Memorial Day, en veel locaties meldden een toename van het aantal gevallen na 4 juli, die arriveerde kort nadat verschillende staten de bars hadden heropend.

Veel volksgezondheidsfunctionarissen wezen op overvolle drankgelegenheden als de belangrijkste reden voor een toename van infecties na 4 juli.

De superverspreidingsgebeurtenissen waarnaar Fauci verwees (wanneer een paar individuen een grote menigte kunnen infecteren) vonden meestal plaats in dicht opeengepakte binnenfaciliteiten waar vernevelde deeltjes zich veel sneller verspreiden – zoals vleesverpakkingsfabrieken, kerkkoorpraktijken en vooral de drukke bars waar mensen vaak schreeuwen over luide muziek.

Ondertussen is het bezoeken van anderen buiten – en het naleven van goede sociale afstand – een veel veiligere manier voor mensen om samen te komen. Ezekiel Emanuel, MD, vestigde de aandacht op het aanmoedigen van buitenactiviteiten aan het begin van de zomer, ondanks de nog steeds voortgaande verspreiding van COVID-19, en merkte op dat het onwaarschijnlijk was dat mensen vóór het Memorial Day-weekend besmet zouden raken.

Voor wat het waard is, het is niet de eerste keer dat Fauci Amerikanen vraagt ​​om naar buiten te gaan. "Buiten is altijd beter dan binnen," Fauci vertelde Rhode Island Gov. Gina Raimondo in een Facebook Live-interview in augustus, toen hij Amerikanen adviseerde om zoveel mogelijk naar buiten te gaan zolang het weer het toelaat.

Dus plan een kleine picknick of barbecue in de buitenlucht met geselecteerde vrienden en familie en volg de richtlijnen die je hopelijk uit je hoofd kent. En wat je ook doet, ga niet naar je plaatselijke pub. En voor meer manieren om COVID-19 binnen de perken te houden, moet je ervoor zorgen dat je The Single Worst Thing You Do Every Time You Go Outside kent.

Geef een reactie