Dr. Fauci Heeft Zojuist Deze Alarmerende Bekentenis Gedaan Over Covid-Tests

de nauwkeurigheid van COVID-19 testen was een groot probleem tijdens de coronaviruspandemie. En nu geeft Anthony Fauci, MD, hoofd van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), toe dat de huidige testbenadering "werkt niet." "Er werkt iets niet," Fauci zei duidelijk in een uitgebreid interview met The Washington Post:. "Ik bedoel, je kunt alle diagrammen maken die je wilt, maar iets werkt niet."

Als gevolg hiervan zei hij dat leden van de Coronavirus Task Force van het Witte Huis "intense discussies" over een nieuwe aanpak genaamd "zwembad testen." Deze aanpak test monsters van een groep mensen tegelijk. Als de resultaten negatief zijn, is de hele groep duidelijk. Als ze positief zijn, wordt er verder getest en kunnen die personen dienovereenkomstig worden geïsoleerd en behandeld.

Volgens berichtgeving van The Washington Post werkt de nieuwe aanpak als volgt:

Monsters van bijvoorbeeld 20 mensen worden samengevoegd tot één pool. Op het hele zwembad wordt één coronavirus-test gebruikt. Als de test negatief is, weten onderzoekers dat ze naar een andere pool van monsters kunnen gaan. Als het positief terugkomt, alleen dan zou elk individu worden getest?.

Hierdoor kunnen ambtenaren meer mensen testen met minder middelen.

gehandschoende handen in het laboratorium die een wattenstaafje in een coronavirus-testflacon doen/Horth Rasur

"Wat u moet doen, is de penetratie van geïnfecteerde mensen in uw samenleving vinden," Fauci vertelde aan The Washington Post. "En de enige manier waarop je dat weet, is door een breed net uit te werpen."

Net als maskers is het landelijk testen van COVID-19 weer een politiek voetbal geworden in deze hyperpartijdige omgeving. Er is een zeer recente stijging van het aantal gevallen onder staten die vroegtijdig zijn heropend, wat heeft geleid tot een reeks openbare berispingen en veroordelingen van inconsistente testprocessen in een aantal staten.

 Voor meer up-to-date informatie, meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

President Donald Trump heeft herhaaldelijk de toename van het aantal gevallen verklaard als gevolg van meer testen, maar dat negeert een verhoogd percentage positieve tests en verhoogde ziekenhuisopnames in staten in het hele land. Met bijna elke redelijke maatregel verspreidt het coronavirus zich in een alarmerend tempo, en een verbeterd en efficiënter testproces kan alleen maar helpen dit zeer gevaarlijke risico voor de volksgezondheid te verminderen. En voor meer informatie over coronavirus-tests, bekijk De enige fout die je waarschijnlijk maakt als het gaat om COVID-testen.

Geef een reactie