Dr. Fauci Waarschuwde Zojuist Dat De Nieuwe Stam Van Covid

als COVID gevallen in de U.S. blijven klimmen, hebben experts hun waarschuwingen tegen reizen en het verspreiden van het virus verdubbeld. Er is echter nog een stukje van de puzzel: de U.K. COVID-stam. Toen de nieuwe variant in het buitenland verbleef, waren Amerikanen misschien niet erg bezorgd. Nu de soort zijn weg naar U . heeft gevonden.S. bodem, experts waarschuwen voor de gevaren ervan. Anthony Fauci, MD, directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), heeft gezegd dat we dit niet kunnen negeren "echt" COVID-ontwikkeling. Blijf lezen voor meer informatie over de nieuwe soort en voor meer inzicht van Fauci, Dr. Fauci zei net dat de COVID-situatie van deze staat is "Onvoorstelbaar."

Hoewel sommige mensen misschien apathisch waren over de nieuwe variant van COVID die in de U werd gedetecteerd.K. eind december maakte Fauci zijn bezorgdheid duidelijk. Tijdens een interview met NPR op Jan. 7, werd Fauci gevraagd hoeveel de nieuwe stam van het coronavirus hem zorgen baarde. "Nou, je moet je altijd zorgen maken als je mutaties ziet die een functioneel vermogen hebben," hij zei. Hij ging verder met erop te wijzen dat terwijl "de meeste mutaties van RNA-virussen zijn in veel opzichten zinloos," de U.K. stam is een ander beest.

"We weten uit de ervaring in de U.K. dat dit specifieke virus zich veel sneller verspreidt," Fauci heeft toegevoegd. "Het uiteindelijke antwoord op uw vraag, het is serieus genoeg dat we er aandacht aan moeten besteden. We kunnen het er niet zomaar afblazen." Hij voegde eraan toe dat de nieuwe soort "onderstreept de noodzaak om zich te houden aan de volksgezondheidsmaatregelen die de verspreiding van welk virus dan ook, ongeacht de mutant, zouden voorkomen."

Tijdens het NPR-interview werd Fauci ook gevraagd of hij dacht dat het aantal COVID-gerelateerde sterfgevallen negatief zou blijven evolueren. "Ik geloof, helaas, dat het zal," de dokter reageerde en gaf de schuld aan de piek in gevallen op vakantiereizen. "Als we de komende weken van januari ingaan, zal dat waarschijnlijk een weerspiegeling zijn van het reizen tijdens de feestdagen en de samenkomsten die gewoonlijk sociaal plaatsvinden gedurende die periode … dus we denken dat het erger zal worden naarmate we in januari komen."

Hoewel de volledige effecten van vakantiebijeenkomsten nog moeten worden bezien, heeft de U.K. COVID-stam heeft al zijn weg gevonden naar acht staten. Blijf lezen om te zien waar de mutatie is gevonden, en voor meer van Fauci’s waarschuwingen over de stam, Dr. Fauci maakte zojuist deze enge voorspelling over de U.K. COVID-stam.

1 Californië

stadsfoto van snelweg, brug en gebouwen in het centrum van Sacramento, Californië

Californië bevestigde zijn eerste geval van de nieuwe variant op december. 30 en heeft nu meer dan 25 gevallen, volgens de Centers for Disease Control and Prevention (CDC). En voor meer nieuws over coronavirus: als u dit symptoom heeft, heeft u meer kans op een milde COVID-zaak.

2 New York

waterval en herfstbomen in Taughannock Falls State Park in Ithaca, New York

op januari. 4, regering. Andrew Cuomo kondigde aan dat de staat voor het eerst de U . ontdekte.K. spanning bij een man uit de staat New York die in Saratoga Springs werkte. En voor meer up-to-date informatie, meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

3 Pennsylvania

Wilkes-Barre, PennsylvaniaMira / Alamy

De minister van Volksgezondheid van Pennsylvania, Rachel Levine, MD, bevestigde op januari. 7 dat iemand uit Dauphin County positief testte op de nieuwe COVID-stam nadat ze in het buitenland waren blootgesteld.

4 Connecticut

Hartford is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Connecticut. Hartford staat bekend om zijn aantrekkelijke bouwstijlen en is de verzekeringshoofdstad van de Verenigde Staten

Connecticut heeft ten minste twee gevallen van de U . bevestigd.K. stam van COVID. Gov. Ned Lamont zei dat beide gevallen mensen tussen de 15 en 25 jaar oud zijn die in New Haven County wonen. Volgens Lamont zijn deze twee mensen onlangs gereisd – de een naar Ierland en de ander naar New York. En voor meer informatie over de verspreiding van het coronavirus: dit is degene die u waarschijnlijk COVID zal geven, zegt een nieuwe studie.

5 Georgië

Savannah, Georgië

op januari. 5, Georgia ontdekte de U.K. variant bij een 18-jarige zonder recente reisgeschiedenis, volgens het Georgia Department of Public Health (DPH). En voor symptomen waarvan u op de hoogte moet zijn: als dit deel van uw lichaam pijn doet, kunt u COVID hebben.

6 Florida

Kissimmee

Florida was een van de eerste staten die de nieuwe stam van COVID op december ontdekte. 31. Het Florida Department of Health kondigde aan dat een man van in de twintig in Martin County zonder recente reisgeschiedenis de nieuwe soort had. Volgens de CDC heeft Florida nu meer dan 20 gevallen van de nieuwe COVID-variant.

7 Texas

skyline van de stad van Dallas, Texas

Een inwoner van Harris County in Texas zonder recente reisgeschiedenis was het eerste bevestigde geval van de nieuwe soort in de staat Lone Star, volgens een Jan. 7-verklaring van de Texas Department State Health Services (DSHS). "Het feit dat deze persoon geen reisgeschiedenis had, suggereert dat deze variant al in Texas circuleert," DSHS-commissaris John Hellerstedt, MD, zei in de verklaring:.

8 Colorado

Denver Colorado wolkenkrabbers besneeuwde Longs Peak Rocky Mountains zomer

Colorado is de plaats van het eerste gemelde geval van de U.K. spanning op U.S. bodem. Het Colorado Department of Public Health and Environment meldde de zaak op december. 30. De patiënt was een man van in de twintig, geïsoleerd in Elbert County zonder recente reisgeschiedenis.

Best Life volgt voortdurend het laatste nieuws met betrekking tot COVID-19 om u gezond, veilig en geïnformeerd te houden. Hier zijn de antwoorden op uw meest prangende vragen, de manieren waarop u veilig en gezond kunt blijven, de feiten die u moet weten, de risico’s die u moet vermijden, de mythen die u moet negeren en de symptomen waar u op moet letten. Klik hier voor al onze COVID-19-verslaggeving en meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Geef een reactie