Dr Fauci Zegt Dat Covid Niet Op Natuurlijke Wijze Zal Vertragen

Hoewel vaccins en voortdurende naleving van volksgezondheidsmaatregelen – zoals het dragen van een masker, sociale afstand nemen en uw handen wassen – allemaal effectieve middelen zijn om het risico op besmetting te verminderen COVID, Anthony Fauci, MD, hoofd COVID-adviseur van president Joe Biden, zegt dat er één algemene misvatting is over het virus die uw gezondheid in gevaar kan brengen. Tijdens een februari. Op de persconferentie van het Witte Huis COVID-19 Response Team gaf Fauci toe dat niemand erop mag rekenen dat COVID in de nabije toekomst op natuurlijke wijze zal vertragen. Lees verder om te ontdekken wat Fauci zei over hoe het virus zou kunnen veranderen – en wat dat betekent voor de overdraagbaarheid ervan in de toekomst. En voor meer inzicht in de pandemie gaf president Biden zojuist deze sombere COVID-update.

Fauci zei dat er geen aanwijzingen zijn dat het virus minder besmettelijk zal worden en uitsterven.

Vrouw die gezichtsmasker draagt ​​op luchthaven en sociale afstand bewaartwillem87 /

Op de vraag of, zoals het geval was met sommige andere virussen, COVID met de tijd waarschijnlijk minder virulent zou worden, zei Fauci dat er geen reden is om aan te nemen dat dit het geval zal zijn met COVID.

"We hebben zeker geen gegevens die erop wijzen dat het muteert in een minder virulente soort," zei Fauci. "Soms, wanneer virussen op efficiënte wijze muteren naar sp, worden ze minder virulent, maar we hebben geen gegevens die erop wijzen dat dit inderdaad gebeurt met SARS CoV-2." En als je wilt weten hoe snel het coronavirus zich bij jou in de buurt verspreidt, kijk dan hoe erg de COVID-uitbraak in jouw land is.

Hij zei echter dat er ook geen definitief teken is dat het virulenter wordt.

Vrouw die in haar elleboog niest terwijl ze thuis een beschermend gezichtsmasker draagt

Hoewel het hoogst onwaarschijnlijk is dat het virus vanzelf zal verdwijnen, zei Fauci dat er niet genoeg informatie is om definitief te zeggen of het virus besmettelijker wordt naarmate het zich door de V.S. verspreidt.S. "Eén op één, of het nu wel of niet virulenter is, we hebben geen enkele aanwijzing dat dat hier het geval is," zei Fauci. En als je op veilig wilt spelen, ontdek dan waarom Dr. Fauci zegt dat je dit niet moet doen na je eerste COVID-shot.

Hij had ook "ontnuchterend nieuws" over de verspreiding van COVID-varianten in de U.S.

Vrouwelijke arts doet thuis bezoek aan een patiënt

Hoewel Fauci uitlegde dat de originele COVID-stam dominant blijft in de U.S., hij gaf toe dat nieuwe stammen van het virus, waaronder B.1.1.7., een stam die aanvankelijk werd gerapporteerd in de U.K., zijn snel aan het inhalen. vanaf februari. 7, de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) meldt dat er 690 gevallen van de U . zijn.K. variant in de U.S. in 33 staten.

"De directe zorg die we hebben is dat we de 1 . hebben.1.7. in zeker een aanzienlijk aantal staten… Modellering zou ons vertellen dat het eind maart dominant zou kunnen worden," Fauci zei. "Dat is het ontnuchterende nieuws." En voor het laatste COVID-nieuws dat rechtstreeks in je inbox wordt bezorgd, meld je je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

Maar hij gaf toe dat er ook reden is om hoopvol te zijn.

Senior mannelijke arts vaccineert een jonge man in het kantoor van een dokter

Ondanks de voorspellende modellen die tot nu toe hebben aangetoond dat nieuwe varianten van COVID de oorspronkelijke soort snel zouden kunnen inhalen, legde Fauci uit dat de zaken niet zo nijpend zijn als ze lijken.

"De vaccins die we momenteel verspreiden, zijn daar behoorlijk effectief tegen [B.1.1.7] variant," Fauci merkte op:. Terwijl hij toegaf dat de vaccins die momenteel beschikbaar zijn in de U.S. zijn niet zo effectief in het voorkomen van B.1.3.5.1, een variant van het virus die voor het eerst werd ontdekt in Zuid-Afrika, betekent dat niet dat een grote toename van nieuwe infecties een uitgemaakte zaak is.

"Hopelijk krijgen we het virus veel beter onder controle tegen de tijd dat er enige indicatie is dat dat dominant kan worden," zei Fauci. En voor meer informatie over wat komen gaat, ga je naar Covid kan volgende maand deze enge wending nemen, blijkt uit onderzoek.

Sarah Crow Sarah Crow is hoofdredacteur bij Eat This, Not That!, waar ze zich richt op nieuws over beroemdheden en gezondheidsverslaggeving. Lees verder

Geef een reactie