Dr. Fauci Zegt Dat Hij Dit Ene Ding Niet Meer Heeft Gedaan Sinds Het Begin Van Covid

Anthony Fauci, MD, de belangrijkste medisch adviseur van het Witte Huis, is een leidende stem geweest over wat veilig is en wat niet te midden van de Covid-pandemie. sinds maart. 2020, de beste expert op het gebied van infectieziekten is verschenen in talloze tv-shows en heeft honderden Zoom-oproepen gedaan, allemaal in de naam van het helpen uitroeien van het virus. Onlangs onthulde hij waar hij nog steeds niet heen zal gaan nadat hij is gevaccineerd. Maar nu heeft Fauci gedeeld dat hij één ding niet heeft gedaan sinds het begin van de pandemie. Lees verder om erachter te komen wat hij heeft gemist, en voor meer nieuws van de expert, kijk op Dr. Fauci zegt dat dit het moment is waarop je nog een COVID-shot nodig hebt.

Fauci zegt dat hij al 14 maanden geen dag vrij heeft genomen.

dr. Fauci die in het witte huis staat en zijn hoofd aanraaktBENDAN SMIALOWSKI / Getty Images

Tijdens een interview met Now This News, gepost op april. 17, Fauci, die in december 80 werd. 2020, onthulde een verrassend detail over zijn leven: hij heeft al 14 maanden geen vrije dag genomen. Hij gaf toe te werken "24/7" sinds de Wereldgezondheidsorganisatie COVID in maart 2020 tot pandemie heeft uitgeroepen. "Je past je er gewoon aan aan. Het probleem is te immens en er zijn te [veel] implicaties. We hebben 560.000 mensen in Amerika verloren door deze tragische pandemie. Dus ik heb geen tijd om me zorgen te maken over hoe moe ik ben of hoe ik me voel. Daar maak ik me later zorgen over," Fauci vertelde Now This News.

Terwijl miljoenen mensen in de U.S. worden gevaccineerd, staat de topdokter erop dat "het ziet er echt goed uit" omdat de "wacht maar af" groep – mensen die aarzelden om de foto te maken – krimpt. Ook legde hij aan Now This News uit dat Moderna en Pfizer-BioNTech werken aan veilige vaccins voor kinderen, die volgens hem eind 2021 kunnen worden toegediend. "We moeten er alles aan doen om samen een eind te maken aan deze verschrikkelijke pandemie," Fauci zei.

En voor meer nieuws over de COVID-shots, zegt Doctor Behind Pfizer-BioNTech Vaccine dat je dit vaak nodig hebt.

Fauci zet een 18-urige werkdag in.

Fauci kijkt weg van de cameraGetty Images / Zwembad

Fauci vertelde ook over zijn drukke werkdag aan HuffPost in december. 2020, toegegeven dat hij soms tot 11 p blijft.m. reageren op e-mails totdat hij te moe is om verder te gaan. "Ik krijg meer dan duizend e-mails per dag en wanneer ze het screenen, screenen ze het tot die paar honderd waarmee ik te maken heb. Dan heb je een dag die letterlijk van muur tot muur is," vertelde hij aan HuffPost en merkte op dat hij er meestal 18 uur in stopt.

Door HuffPost binnen te laten op zijn schema van eind november, begon Fauci’s dag om 5:10 a.m. met douchen en scheren, gevolgd door 30 minuten e-mail checken. Daarna verscheen hij op verschillende tv-stations en werd hij geïnterviewd door kranten en een wetenschappelijk tijdschrift. Volgens HuffPost had Fauci alleen een geplande pauze van 20 minuten halverwege de dag. Zijn werklast eindigde schijnbaar met het beantwoorden van telefoontjes tussen 17:30 uur.m. en 7 p.m. maar hij was van plan om na het eten nog meer berichten en e-mails door te spitten.

"ik socialiseer niet. Het zijn mijn vrouw en ik en de federale agenten. We zijn een soort nieuwe familie-eenheid geworden," Fauci vertelde HuffPost.

En voor meer COVID-nieuws dat rechtstreeks naar u wordt verzonden, meldt u zich aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

Fauci doet elke dag één ding om gezond te blijven.

Directeur van het National Institute of Allergy & Infectieziekten bij het National Institute of Health Anthony Fauci en zijn vrouw Christine Grady arriveren op 18 oktober 2016 in het Witte Huis voor een staatsdiner in Washington, DCAlex Wong / Getty Images

De enige niet-werkactiviteit waar Fauci dagelijks tijd voor vrijmaakt, is een powerwalk met zijn vrouw, Christine Grady, RN, PhD, hoofd van de afdeling Bio-ethiek van het National Institutes of Health Clinical Center. "Ik maak van lichaamsbeweging een belangrijk onderdeel van mijn regime," Fauci zei in een interview in juli 2020 met InStyle. "Christine en ik zetten 3 . in.Elke dag 5 mijl power walking."

Grady voegde eraan toe dat ze ervoor zorgen dat ze hun stappen binnen krijgen, "ook al is het soms laat in de avond." En het is niet alleen goed voor hun fysieke welzijn, maar ook voor hun mentale gezondheid. "Powerwalken is erg leuk en ontspannend, en we hebben er zin in," Fauci zei.

En voor meer over de positieve kant van deze training, bekijk 25 geweldige gezondheidsvoordelen van wandelen.

Fauci sliep aan het begin van de pandemie maar drie uur per nacht.

Fauci, die een gezichtsmasker met een wetenschappelijk thema draagt, spreektGetty Images / Zwembad

In mei 2020 interviewde National Geographic Fauci en hij onthulde dat hij aan het begin van de COVID-pandemie slechts drie uur per nacht sliep. "Ik was dwaas en dacht gewoon dat ik weg kon komen met bijna geen slaap. Ik bedoel, drie uur per nacht. Ik deed dat een paar weken, en ik werd bijna dood," Fauci zei. "Het heeft me echt heel erg naar beneden gehaald. Godzijdank heb ik een zeer intelligente en klinisch bekwame vrouw die de zaken omdraaide en zei: ‘Je moet onthouden om te eten, en je moet onthouden om te slapen.’De dag is nog steeds onmogelijk, maar ik denk niet dat ik er dood van ga vallen. ik hoop het niet."

En voor advies van andere experts, doe dit onmiddellijk nadat u uw vaccin heeft gekregen, zeggen artsen:.

Geef een reactie