Dr. Fauci Zegt Dat U Uw Vaccin Tegen April Moet Kunnen Krijgen

Met maart voor de deur naderen we de eenjarige verjaardag van het begin van de lockdowns in de U.S. ingegeven door de snelle verspreiding van het coronavirus. Nu velen van ons nog steeds werken of lessen volgen vanuit huis, lijkt het misschien alsof we niet ver zijn gekomen, maar Witte Huis COVID-adviseur Anthony Fauci, MD, bood zojuist een optimistische projectie aan: de expert op het gebied van infectieziekten voorspelt dat de algemene bevolking binnen de komende paar maanden moet beginnen met het krijgen van hun vaccin. Blijf lezen om erachter te komen wat er achter Fauci’s tijdlijn zit, en voor minder bemoedigend nieuws van Fauci, Dr. Fauci gaf net deze enge update over de nieuwe COVID-stam.

In maart zal het aanbod van vaccins toenemen, waardoor meer Amerikanen zich kunnen laten vaccineren.

pfizer vaccin tegen Coronavirus (COVID-19) infecties op de productielijn

Hoewel het in bedwang houden van COVID een uitdaging blijft, vooral omdat meer overdraagbare stammen van het virus zich door het land verspreiden, voorspelt Fauci dat de zaken binnenkort zullen veranderen. "Ik kan je vertellen dat de dingen beter zullen worden naarmate we van februari in maart, in april komen," Fauci zei op een februari. 7 verschijning op NBC’s Meet the Press. "Het aantal vaccindoses dat beschikbaar zal zijn, zal aanzienlijk toenemen."

Fauci zei dat het belangrijkste obstakel om op dit moment meer mensen te vaccineren het gebrek aan beschikbare vaccins is voor mensen die ze willen, maar hij gelooft dat dit probleem in de komende maand zal worden opgelost. "Ook al is er een duidelijke, duidelijke discrepantie tussen de vraag en het aanbod, dat zal beter worden naarmate we in februari en in maart komen," Fauci zei. En voor meer up-to-date informatie, meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

Met de komst van nieuwe vaccins kan de U.S. om de uitrol van vaccins te versnellen.

Johnson en johnson coronavirus Vaccin en spuit in de fles of injectieflacon voor injectie in handen van de arts. Covid-19, SARS-Cov-2-preventie, januari 2021, San Francisco, VS

De voorspelde verandering in het tempo waarin de U.S. mensen kan inenten, komt voort uit een aantal belangrijke verschuivingen in het vaccinaanbod. "Er zullen niet alleen meer Moderna- en Pfizer-doses zijn in maart en april, maar dan krijgen we J&J [Johnson & Johnson] of Janssen online," Fauci merkte op:.

Het hebben van meer vaccins om te distribueren zal het vaccinatieproces versnellen, vooral omdat Johnson & Johnson is slechts een injectie met een enkele dosis, wat de helft van de tijd kost die een deel van de bevolking nodig heeft om COVID-immuniteit te krijgen. op februari. 4, Johnson & Johnson kondigde aan dat ze een Emergency Use Authorization hebben aangevraagd bij de U.S. Food and Drug Administration (FDA) voor hun vaccin. En voor meer informatie over dat vaccin, dit zijn de bijwerkingen van de nieuwe Johnson & Johnson-vaccin.

de U.S. komt dichter bij zijn nieuwe doel van 1.5 miljoen vaccinaties per dag.

Verpleegkundige die vaccin op de arm van de patiënt toepast

CNBC meldde dat op januari. 25, kondigde president Joe Biden aan dat hij zou mikken op de U.S. beheren.5 miljoen vaccins per dag. "Ik denk dat we met de genade van God en de goede wil van de buurman, en de kreek die niet opkomt, zoals het oude gezegde luidt, ik denk dat we dat kunnen krijgen.5 miljoen per dag, in plaats van 1 miljoen per dag," Biden zei:. "Maar we moeten dat doel van een miljoen per dag halen."

Volgens The Washington Post op 2 februari. Op 6 oktober werden bijna 2 miljoen doses vaccin toegediend, waardoor het dagelijkse gemiddelde van het land opliep tot 1 .4 miljoen. En voor essentiële vaccinbegeleiding, Dr. Fauci zegt dat je dit niet moet doen na je eerste COVID-shot.

Meer mensen sneller laten vaccineren is vooral belangrijk in het licht van de nieuwe COVID-stammen.

op januari. 22, de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) een rapport uitgebracht dat de U . schatte.K. stam van COVID zou dominant worden in de U.S. tegen eind maart. Naarmate deze meer overdraagbare vorm van COVID in een stroomversnelling raakt, neemt ook de vaccininspanning toe.

"We zijn echt in een race tegen nieuwe varianten," Wan Yang, een assistent-professor epidemiologie aan de Columbia University, vertelde NBC. "We moeten ons zo goed mogelijk voorbereiden voordat de zaken toenemen tot een niveau dat meer druk legt op onze gezondheidszorgsystemen." En voor meer aangrijpend nieuws over de toekomst van de pandemie, gaf president Biden zojuist deze sombere COVID-update.

Best Life volgt voortdurend het laatste nieuws met betrekking tot COVID-19 om u gezond, veilig en geïnformeerd te houden. Hier zijn de antwoorden op uw meest prangende vragen, de manieren waarop u veilig en gezond kunt blijven, de feiten die u moet weten, de risico’s die u moet vermijden, de mythen die u moet negeren en de symptomen waar u op moet letten. Klik hier voor al onze COVID-19-verslaggeving en meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Geef een reactie