Dr Fauci Zegt Dat We Dit Moeten Doen Nu De Braziliaanse Soort Er Is

Als nieuwe gemuteerde stammen van het virus dat COVID-19 blijven opduiken over de hele wereld, werkt de medische gemeenschap onvermoeibaar om de verschillende bedreigingen te begrijpen die elk kunnen vormen. Uren nadat het eerste geval van de Braziliaanse stam in Minnesota werd geïdentificeerd, onthulde Anthony Fauci, MD, chief medical officer voor COVID-19 bij president Joe Biden, wat hij noemde "ontnuchterend nieuws" over de strijd tegen deze nieuwste COVID-soort die nu op U . staat.S. bodem. Lees verder om te zien waarom hij zo bezorgd is over deze ontwikkeling en wat er kan worden gedaan om veilig te blijven. En voor meer informatie over hoe een penseel met het coronavirus voor u kan uitpakken, bekijk Dit ene ding zou kunnen bepalen of uw COVID-geval ernstig of mild zal zijn.

Fauci waarschuwde dat de Braziliaanse soort zou kunnen worden "steeds dominanter."

Arts of laborant met buis met nCoV Coronavirus-vaccin voor 2019-nCoV-virus. Nieuw Coronavirus afkomstig uit Wuhan, China. Coronavirus 2019-nCoV-concept

Tijdens een on-air interview met CNN’s Erin Burnett op Jan. Op 25 april besprak Fauci de recente ontdekking van de zeer besmettelijke Braziliaanse COVID-stam die bekend staat als P.1 in de U.S. "Als het de mogelijkheid heeft om zich efficiënter te verspreiden, kan het waarschijnlijk zelfs steeds dominanter worden," hij zei. "Maar we moeten afwachten, want we hebben een paar situaties." En voor meer informatie over waar de U.K. stam zich uitbreidt, ontdek hoeveel gevallen van de nieuwe soort er in uw land zijn.

Hij zei dat er meer sequentiebepaling moet worden gedaan om op de hoogte te blijven van mutaties.

Jong team doet onderzoek naar coronavirusjaniecbros /

De directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) legde uit dat er op dit moment meerdere zorgwekkende mutaties zijn. "Weet je, we hebben een Californische mutant die in Californië werd herkend en die anders is dan de Braziliaanse die efficiënter lijkt te zijn in het verspreiden," Fauci zei.

De komst van deze nieuwe stammen betekent dat er meer moet worden gedaan door lokale en nationale gezondheidsfunctionarissen in termen van het gebruik van sequencing om te zien hoe het virus muteert. "Al deze dingen moet je in de gaten houden. En wat betreft genomische surveillance, we verhogen dat echt behoorlijk," Fauci zei. "Tot voor kort hadden we geen uitgebreide genomische surveillance, die de CDC [Centers for Disease Control and Prevention] echt vergroot met een beetje samenwerking – sterker nog, veel samenwerking met de NIH [National Institutes of Health ], dan krijg je een veel beter gevoel voor wat er in ons eigen land circuleert." En voor meer regelmatige COVID-updates die rechtstreeks naar je inbox worden gestuurd, meld je je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

Meer spreiding leidt tot meer varianten.

Een menigte mensen met gezichtsmaskers loopt door een drukke straat in de stad

"Het ontnuchterende nieuws is dat naarmate je meer en meer replicatie krijgt, je meer en meer evolutie van mutanten kunt krijgen, wat betekent dat je het altijd een stap voor moet zijn," Fauci zei.

Vervolgens benadrukte hij dat vaccins de sleutel zijn om te voorkomen dat het virus muteert. "Ik denk dat mensen moeten begrijpen: de beste manier om de evolutie van mutanten te voorkomen, is door de hoeveelheid virus die in de bevolking circuleert te onderdrukken en de beste manier om dat te doen is om zoveel mogelijk mensen zo snel mogelijk te laten vaccineren," Fauci zei. En voor meer manieren waarop u uzelf kunt beschermen, vermijdt u The One Type of Face Mask the Mayo Clinic Calls "onaanvaardbaar."

Deze mutaties kunnen het moeilijker maken om het virus te behandelen.

Covid-vaccin

Fauci legde verder uit dat de komst van de Braziliaanse soort, evenals de dreiging van de even gevaarlijke Zuid-Afrikaanse soort die bekend staat als 501Y.V2 – bood nieuwe uitdagingen voor gezondheidsfunctionarissen. In een eerdere discussie met de regering van Californië. Gavin Newsom, Fauci zei dat antilichaambehandelingen werken tegen a "zeer specifieke component van het virus," bekend als het spike-eiwit. De Braziliaanse en Zuid-Afrikaanse stammen maken zich zorgen over medische experts omdat ze meer mutaties hebben in het spike-eiwit, dat zowel is waar het virus de lichaamscellen binnendringt als waar vaccins en behandelingen het doelwit zijn.  "Zoals ik [eerder] al zei, zijn de Zuid-Afrikaanse en de Braziliaanse varianten een beetje onheilspellender omdat sommige van de monoklonale antilichamen – die eiwitten die we voor de behandeling hebben gebruikt – waarvan een aantal geblokkeerd is in de zin van de mutant, ze niet doen het heel goed tegen de mutant," hij vertelde CNN.

Maar Fauci bleef optimistisch over het vaccin. "Het goede nieuws is dat de vaccins zoals ze nu bestaan ​​nog steeds effectief zouden zijn tegen de mutanten," hij zei. "Wanneer je de door het vaccin geïnduceerde antilichamen gebruikt, wordt het minder als je te maken hebt met Zuid-Afrika en Brazilië … [maar] het is nog steeds binnen het bereik van een effectief vaccin." En voor recenter COVID-nieuws, ga naar If You Have This in Your Blood, You May Be Safe From COVID, Study Says.

Best Life volgt voortdurend het laatste nieuws met betrekking tot COVID-19 om u gezond, veilig en geïnformeerd te houden. Hier zijn de antwoorden op uw meest prangende vragen, de manieren waarop u veilig en gezond kunt blijven, de feiten die u moet weten, de risico’s die u moet vermijden, de mythen die u moet negeren en de symptomen waar u op moet letten. Klik hier voor al onze COVID-19-verslaggeving en meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Zachary Mack Zach is een freelance schrijver die gespecialiseerd is in bier, wijn, eten, sterke drank en reizen. Hij is gevestigd in Manhattan. Lees verder

Geef een reactie