Dr. Fauci Zei Dat Het Covid-Vaccin Hier Verplicht Zou Kunnen Zijn

Terwijl veel Amerikanen uitkijken naar hun beurt om de Covid-vaccin, sommigen zijn tegen het gaan zitten voor de injectie – en degenen die tegen het krijgen van het vaccin zijn, zijn bezorgd over de mogelijkheid om dit te doen. Hoewel het hoogst onwaarschijnlijk is dat je door de federale overheid gedwongen zou worden om een ​​vaccin te krijgen, zei Anthony Fauci, MD, directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), dat op sommige plaatsen je het vaccin zou kunnen krijgen. Blijf lezen voor Fauci’s voorspellingen over waar vaccinatie verplicht zal zijn, en voor meer inzicht van de infectieziekte-expert, Dr. Fauci zei net dat hij zich zorgen maakt over deze ene staat.

Openbare instellingen zouden het vaccin verplicht kunnen stellen.

Kinderen met maskers rennen door het schoolplein/FamVeld

Tijdens een Jan. 5 interview met Newsday, werd Fauci gevraagd of het COVID-vaccin verplicht zal worden gesteld. De dokter zei dat hij verwacht dat op sommige plaatsen het vaccin verplicht zal worden gesteld. "Er zullen individuele instellingen zijn – het kunnen ziekenhuizen zijn, het kunnen werkplekken zijn, het kunnen scholen zijn – waar de autoriteiten die de leiding hebben, zeggen dat je je moet laten vaccineren om deel te nemen aan de activiteiten van deze instelling," hij legde uit.

In een eerder interview met Newsweek op Jan. 1, Fauci deelde een soortgelijk sentiment en besprak het vooruitzicht dat scholen het vaccin in meer detail verplichten, zeggende dat hij geloofde dat scholen het vaccin zouden kunnen verplichten. Hij wees erop dat "dat is iets dat verplicht is op staatsniveau en stadsniveau. Een stadsbreed schoolsysteem vereist dit misschien in sommige steden, maar niet in andere steden." En voor meer up-to-date informatie, meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

De kans dat het vaccin federaal wordt verplicht, is erg laag.

Persoon die COVID-vaccin krijgt

Volgens Fauci hoef je je geen zorgen te maken dat de federale overheid je dwingt om het COVID-vaccin te krijgen. "Eén ding waar we bijna zeker van kunnen zijn, is dat het, net als elk ander vaccin, zeer onwaarschijnlijk is dat het federaal verplicht zal worden gesteld," hij vertelde Newsday. En voor het laatste vaccinnieuws: de FDA heeft zojuist geoordeeld dat u deze 4 dingen niet kunt doen met de COVID-vaccins.

We verplichten al op veel plaatsen vaccins.

Immunisatie en vaccinatie voor griepprik, griep, HPV of Covid-19-preventie met jong meisje dat een vaccininjectie krijgt voor Wereldimmunisatieweek en Internationale HPV-bewustzijnsdag

Hoewel het idee om gedwongen te worden het COVID-vaccin te nemen misschien alarmerend klinkt, is het niets nieuws. Fauci wees erop dat we op veel plaatsen al vaccins verplicht stellen. "In de openbare schoolsystemen kunnen kinderen niet naar een school als ze bepaalde vaccinaties niet hebben, zoals mazelen, bof, rubella, enz.," hij zei. "Er zijn dus al voorbeelden van het verplicht stellen van vaccinatie" op lokaal niveau. En voor meer informatie over de toekomst van de pandemie, Dr. Fauci zei net deze 5 zeer enge woorden over COVID-19.

Het is mogelijk dat u een speciaal paspoort krijgt om te reizen als u zich laat vaccineren.

Shot van een groep jonge mensen die maskers dragen tijdens een reis in een vreemde stad

Als u het reizen mist, kan het krijgen van het vaccin de sleutel zijn om dit gemakkelijker te doen. Onlangs hebben sommige landen, zoals Israël, het gebruik van "groene paspoorten." Deze paspoorten worden toegekend aan inwoners die het COVID-vaccin hebben gekregen. Volgens Newsweek heft het paspoort veel beperkingen op, waaronder verplichte quarantaine bij blootstelling aan een besmette persoon. Het zou inwoners ook in staat stellen om naar het buitenland te reizen zonder een negatieve COVID-test.

Toen Newsweek Fauci vroeg of de U.S. een soortgelijk paspoort zou implementeren, zei hij dat het zeker mogelijk is. "Alles staat op tafel. Alles kan natuurlijk," hij merkte. En voor meer informatie over bijwerkingen van vaccins, leer The One Side Effect Dr. Fauci maakt zich zorgen over zijn volgende COVID-shot

Best Life volgt voortdurend het laatste nieuws met betrekking tot COVID-19 om u gezond, veilig en geïnformeerd te houden. Hier zijn de antwoorden op uw meest prangende vragen, de manieren waarop u veilig en gezond kunt blijven, de feiten die u moet weten, de risico’s die u moet vermijden, de mythen die u moet negeren en de symptomen waar u op moet letten. Klik hier voor al onze COVID-19-verslaggeving en meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Geef een reactie