Dr Fauci Zei Dat Het Horen Van Deze 5 Woorden Over Covid Hem Aan Het Huilen Maakte

De pandemie van het coronavirus raast door de U.S. nu al bijna een jaar, en één man is door alles heen een consistent gezicht geweest: Witte Huis COVID adviseur Anthony Fauci, MD. De expert op het gebied van infectieziekten deelt al lang richtlijnen over het bestrijden van de verspreiding van COVID, maar hij is ook nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van het coronavirusvaccin. Fauci deelde onlangs een cruciaal moment van het afgelopen jaar en gaf toe dat hij moest huilen bij het horen van vijf woorden over het COVID-vaccin. Blijf lezen om erachter te komen wat Fauci zo emotioneel maakte, en voor meer vaccinnieuws, de Chief Medical Officer van Moderna gaf zojuist deze verontrustende update.

Fauci zei dat hij huilde na een telefoontje van de CEO van Pfizer.

Anthony Fauci

Tijdens een interview met NBC-filiaal LX News, herinnerde Fauci zich het moment dat hij een telefoontje kreeg van de CEO van Pfizer terwijl hij op een zondag op zijn achterdek zat. "De CEO zei zoiets als: ‘Ga je zitten??’ En ik zei: ‘Oh mijn god, dit is of heel goed nieuws of het is heel slecht nieuws’, omdat ik wist dat ze naar de resultaten keken," Fauci herinnerde zich. "Hij zei: ‘Je gaat dit niet geloven, maar het is voor 95 procent effectief’.’Ik begon te huilen’. Ik bedoel, ik deed. Het was als, ‘Oh mijn god, dit is ongelooflijk.’"

Volgens Fauci overtroffen deze resultaten zijn hoogste verwachtingen. "Ik dacht dat een echt goed resultaat ongeveer 70 tot 75 procent werkzaamheid zou zijn," hij zei. En als je je zorgen maakt om gezond te blijven, Dr. Fauci zegt dat je een van deze thuis nodig hebt om COVID te vermijden.

Experts probeerden een geheel nieuwe methode bij het maken van het COVID-vaccin.

Hand met witte chirurgische handschoenen die een coronavirusvaccindosis uit een injectieflacon met spuit nemen

Als directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) heeft Fauci daadwerkelijk geholpen bij de ontwikkeling van het Moderna-vaccin. Hij zei echter dat de twee vaccins die momenteel zijn goedgekeurd door de U.S. Food and Drug Administration (FDA)-Pfizer’s en Moderna’s-zijn eigenlijk vrij gelijkaardig in de manier waarop ze zijn ontwikkeld. Beide vaccins zijn messenger RNA (mRNA)-vaccins, waardoor ze de eerste twee mRNA-vaccins zijn die ooit door de FDA zijn goedgekeurd.

"We probeerden een gloednieuw platform dat nog nooit eerder in een succesvol vaccin had geresulteerd, omdat het nog nooit serieus was uitgeprobeerd in zo’n grote arena als de COVID-19-poging om een ​​vaccin te ontwikkelen. Dus er waren veel mensen die daar sceptisch over waren," Fauci uitgelegd. "We hadden vertrouwen omdat de diergegevens en de voorlopige gegevens in fase 1 en fase 2 er echt goed uitzagen. Dus ik had goede hoop dat het werkte." En voor meer up-to-date informatie, meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

Fauci zei dat het zo was "opvallend" dat de vaccins van Moderna en Pfizer vergelijkbare resultaten hadden.

Vaccinatie tegen het coronavirus

Kort na de Pfizer-oproep zei Fauci dat Moderna informatie heeft vrijgegeven die vergelijkbare werkzaamheidsresultaten van hun vaccin laat zien. Officiële rapporten van de FDA zeggen dat beide vaccins "opmerkelijke effectiviteit van ongeveer 95 procent aangetoond bij het voorkomen van de ziekte van COVID-19 bij volwassenen." En volgens de adviseur van het Witte Huis was dit.. "opvallend" aangezien de twee vaccins afzonderlijk van elkaar zijn gemaakt en getest.

"Het is wetenschappelijk interessant dat twee vaccins die hetzelfde platform waren, met hetzelfde type klinische proef, met precies hetzelfde resultaat kwamen, ook al waren ze volledig onafhankelijk uitgeprobeerd," Fauci zei. "En in de wetenschap is dat een winnaar, als je iets volledig aparts kunt doen en resultaten hebt die zo op elkaar lijken." En voor meer inzicht van de infectieziekte-expert Dr. Fauci zegt dat dit het enige is dat je nu niet zou moeten doen.

Fauci zei eerder dat het vaccin van hem was "meest trotse moment" van 2020.

Dr. Anthony Fauci, directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases, spreekt in de National Press Club in WashingtonAlamy

tijdens een december. 14 Centrum voor Strategische en Internationale Studies virtueel gezondheidsevenement, Fauci zei dat de ontwikkeling van het vaccin ook van hem was "meest trotse moment" van 2020, meldde CNN.

"Om een ​​virus te hebben dat gloednieuw was en voor het eerst werd herkend en gesequenced in januari 2020 en vervolgens in december 2020 … mensen krijgen een vaccin in hun armen, met een vaccin dat voor 94 tot 5 procent effectief is tegen klinische ziekten, en zeer, zeer effectief tegen ernstige ziekten – ik bedoel, dat is een historische, ongekende prestatie," hij zei.

Hoewel sommigen sceptisch blijven, heeft Fauci vertrouwen in deze vaccinontwikkeling. Van zijn kant heeft hij beide doses van het Moderna COVID-vaccin gekregen – de eerste op december. 22, en de tweede op Jan. 19. En voor meer nieuws over coronavirus: als je dit in je bloed hebt, ben je mogelijk veilig voor COVID, zegt onderzoek.

Best Life volgt voortdurend het laatste nieuws met betrekking tot COVID-19 om u gezond, veilig en geïnformeerd te houden. Hier zijn de antwoorden op uw meest prangende vragen, de manieren waarop u veilig en gezond kunt blijven, de feiten die u moet weten, de risico’s die u moet vermijden, de mythen die u moet negeren en de symptomen waar u op moet letten. Klik hier voor al onze COVID-19-verslaggeving en meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Geef een reactie