Dr. Fauci Zei Net Dat Je Je Moet Voorbereiden Op Een Johnsnon & Johnson-Vertraging

De uitrol van het vaccin heeft behoorlijk wat vertragingen opgelopen, van staten die geen doses meer hebben tot de recente winterstorm die de toediening van het vaccin in het hele land stopte. Nu, Witte Huis COVID adviseur Anthony Fauci, MD, waarschuwt dat er weer een vertraging op komst is, en deze keer is het met een nieuw vaccin: de expert op het gebied van infectieziekten zei zojuist dat je misschien langer moet wachten dan verwacht op de Johnson & Johnson neergeschoten. Blijf lezen om erachter te komen wat de vertraging veroorzaakt, en voor meer informatie over dit langverwachte vaccin, This Is Who Should Wait for the Johnson & Johnson-vaccin, zeggen experts.

dr. Fauci zei de Johnson & Johnson-vaccin zal in eerste instantie niet veel doses beschikbaar hebben.

Johnson & Johnson COVID

Het lijkt misschien alsof je hebt gehoord over de Johnson & Johnson-vaccin al een tijdje, maar het is nog steeds niet eens goedgekeurd. op februari. 23, CNN’s Alisyn Camerota vroeg Fauci waarom het vaccin langer duurt dan verwacht. De adviseur van het Witte Huis verzekerde Camerota dat de beloofde doses uiteindelijk zouden worden geproduceerd, maar merkte op dat er een eerste vertraging zou zijn.

Als de U.S. Food and Drug Administration (FDA) verleent Johnson & Johnson-autorisatie voor noodgebruik (EUA), voorspelt Fauci, "Ze zullen de eerste dag niet veel doses hebben. Het zullen er waarschijnlijk relatief weinig zijn, wat dan nog veel meer zal opschalen … Het is gewoon een kwestie van wat er is gebeurd met hun productiecapaciteit en hoe ze nu zullen opleven, en kort daarna gaan ze heb veel doses." En voor essentiële vaccinbegeleiding, doe dit niet tot een maand na uw COVID-vaccin, waarschuwen experts.

Uiteindelijk zullen er genoeg Johnson zijn & Doses Johnson-vaccin.

Johnson en johnson coronavirus Vaccin en spuit in de fles of injectieflacon voor injectie in handen van de arts. Covid-19, SARS-Cov-2-preventie, januari 2021, San Francisco, VS

Hoewel het bedrijf niet zo snel vaccins produceert als functionarissen hadden gehoopt, zei Fauci Johnson & Johnson zal de contractuele afspraak nakomen die ze hebben gemaakt. De overeenkomst die hij beschreef, zou betekenen dat we 100 miljoen doses van de Johnson hebben & Johnson-vaccin tegen eind juni of begin juli.

"Wat we zien is dat in plaats van vooraf te worden geladen met een aantal doses die uitkomen, het zeer waarschijnlijk zal worden teruggeladen," Fauci uitgelegd. En voor meer up-to-date informatie, meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

Het Witte Huis zei Johnson: & Johnson heeft nog maar een paar miljoen doses klaar.

Arts die vaccin op de arm van de mannelijke patiënt injecteert. De man draagt ​​een gezichtsmasker terwijl hij met een gezondheidswerker zit. Ze zijn in de medische kliniek tijdens het coronavirus

Dat meldde Reuters tijdens een persoproep op februari. Op 17 februari zei Jeffrey Ziens, de Covid-19-responscoördinator van het Witte Huis, dat er slechts een paar miljoen doses in Johnson zijn & Johnson’s voorraad nu het vaccin de goedkeuring nadert. "De afgelopen weken hebben we geleerd dat er geen grote voorraad Johnson is & Johnson. Er zijn een paar miljoen doses waarmee we beginnen," Ziens zei:.

Een regeringsfunctionaris vertelde CNN dat de federale regering in eerste instantie Johnson verwachtte & Johnson zal tegen april ongeveer 20 tot 30 miljoen doses hebben, maar verwacht tegen die datum minder dan 20 miljoen. En voor meer van het laatste vaccinnieuws, zegt de CDC: doe dit niet met de tweede dosis van uw COVID-vaccin.

FDA-adviseurs ontmoeten elkaar in februari. 26 om de toekenning van Johnson te bespreken & Johnson-autorisatie voor noodgebruik voor het vaccin.

Johnson & Johnson COVID-vaccin

op februari. 4, Johnson & Johnson kondigde aan dat ze zich hadden ingediend bij de FDA voor autorisatie voor gebruik in noodgevallen. Volgens CNN zullen vaccinadviseurs van de FDA op februari bijeenkomen. 26 om te bespreken of ze het vaccin voor een EUA moeten aanbevelen. Johnson & Johnson zei in zijn verklaring dat het bedrijf "is van plan om vaccin te distribueren naar de U.S. overheid onmiddellijk na toestemming." En om vaccingedrag te vermijden, zegt de CDC: doe dit niet binnen 2 weken na uw COVID-vaccin.

Best Life volgt voortdurend het laatste nieuws met betrekking tot COVID-19 om u gezond, veilig en geïnformeerd te houden. Hier zijn de antwoorden op uw meest prangende vragen, de manieren waarop u veilig en gezond kunt blijven, de feiten die u moet weten, de risico’s die u moet vermijden, de mythen die u moet negeren en de symptomen waar u op moet letten. Klik hier voor al onze COVID-19-verslaggeving en meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Geef een reactie