Drew Barrymore Zegt Dat Deze Ervaring Haar Deed Stoppen Met Seksscènes

Drew Barrymore is al meer dan 40 jaar een nietje in films en op tv en transformeerde onderweg van schattige kinderster tot een gerespecteerde ondernemer, actrice, producer en talkshowhost. De ster zegt dat een bepaalde ervaring de katalysator was voor haar beslissing om grote veranderingen in haar carrière en persoonlijke leven aan te brengen – en dat was de reden waarom ze nooit meer een seksscène meer filmde. Lees verder om te ontdekken wat Barrymore zegt dat heeft geleid tot de verschuiving in haar carrière, en voor meer sterren die openden over intiem worden op het scherm, zei Salma Hayek dat dit de moeilijkste seksscène was die ze ooit moest filmen.

Een talkshow-interview bracht Barrymore ertoe haar standpunt over seksscènes te veranderen.

trok Barrymore met exemplaar van haar boek, Wildflower, voor Barnes en Noble SignKevork Djansezian/Getty Images

In 1995, tijdens een interview op de Late Show met David Letterman, klom Barrymore op beroemde wijze bovenop het bureau van gastheer David Letterman, danste en flitste hem uiteindelijk.

In Barrymore’s memoires, Wildflower (via Marie Claire), gaf ze toe dat ze, toen ze later de beelden van haar Letterman-optreden bekeek, zich plotseling realiseerde dat ze veranderingen in haar leven wilde aanbrengen.

"Terwijl ik mezelf en mijn vrienden zag lachen vanuit een objectief perspectief, realiseerde ik me meteen dat dit het einde was van een tijdperk voor mij," Barrymore uitgelegd. "En dus begon ik aan mijn reis naar seksscènes in films, bescheidenheidsclausules in mijn contracten en een totaal gebrek aan naaktheid op een openbaar forum vanaf dat moment." En voor meer schokkende interviewmomenten zegt Kathie Lee Gifford dat deze beroemdheid haar slechtste was "Live" Interview ooit.

Barrymore heeft sindsdien de beruchte dans genoemd "onschuldig en spontaan."

trok Barrymore lachend op de rode loperJamie McCarthy/Getty Images voor Christian Siriano

Hoewel de desktopprestaties van Barrymore een iconisch moment zijn geworden in de late nachtgeschiedenis, gaf Barrymore toe dat dit niet gepland was.

Toen Letterman in februari een verrassingsoptreden maakte in The Drew Barrymore Show. 2021, Barrymore zei dat de beruchte dans gewoon een onschuldig plezier was, en prees Letterman’s reactie erop.

"Het was allemaal heel speels en goed bedoeld en ik had gewoon geen idee waar het heen ging," zei Barrymore. "Ik hoop dat ik de helft van de man kan zijn die Dave nu is en laat iets onschuldigs en spontaans onschuldigs en spontaans zijn."

Ze gaf toe dat ze verliefd was op Letterman.

Drew Barrymore draagt ​​een gebloemde maxi-jurk voor een witte step-and-repeatJohn Lamparski/WireImage

Hoewel Barrymore haar tafeldans misschien onschuldig en speels vond, gaf ze ook toe dat ze Letterman destijds aantrekkelijk vond.

"Ik vind je zo schattig. ik deed. Ik was voor altijd verliefd op je," Barrymore vertelde Letterman tijdens zijn 2021-optreden in haar show. En voor meer sappige details uit interviews met beroemdheden, zegt James Corden dat dit de slechtste gast was die hij ooit had.

Barrymore zei dat Letterman’s reactie informeerde hoe ze anderen behandelt.

trok Barrymore in geel shirt en kokerrokMichael Loccisano/Getty Images voor The Drew Barrymore Show

Barrymore prees Letterman omdat hij haar genadig was, zowel op dat moment als in de vele jaren die volgden.

"Je leerde me op dat moment hoe ik als mens moest zijn, omdat ik geschokt was en bijna dacht: ‘Moet ik me schamen?? Heb ik iets slechts gedaan?? Zit ik in de problemen?’ En ik wist op dat moment dat je met één beurt had kunnen gaan: ‘Waarom deed je dat?’? Wat is er mis met je?’ En in plaats daarvan had je die glimlach en zei je tegen iedereen: ‘Dit moment is oké,’" Barrymore uitgelegd. En voor het laatste nieuws over beroemdheden dat rechtstreeks in je inbox wordt bezorgd, kun je je aanmelden voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

Letterman zei dat de tafeldans hun vriendschap versterkte.

David Letterman glimlachend in zwart pak op rode loperAndrew Toth/FilmMagic

Tijdens zijn interview in 2021 in de talkshow van Barrymore, legde Letterman uit dat hij Barrymore als een echte vriend beschouwt, en dat haar tafeldans een factor was in het feit dat hun relatie zo hecht werd.

"Ik herkende het meteen als uniek. Het was niet voor mij gebeurd en is sindsdien niet meer met mij gebeurd. Later dacht ik: ‘Aw, jeetje, wat als ze dit gaat doen in Leno’s show?? Dan ben ik echt van streek’" Letterman maakte een grapje. "Maar het was een soort verbinding voor ons gedurende de rest van ons bestaan ​​hier."

Barrymore recreëerde het beruchte moment in 2021.

trok Barrymore op tafel terwijl David Letterman en Savannah Guthrie toekijkenCBS Media Ventures

Hoewel Barrymore haar optredens tegenwoordig meer PG houdt, stak ze graag de draak met haar beruchte dansroutine. Tijdens het optreden van Letterman in de gelijknamige talkshow van Barrymore klom Barrymore bovenop de tafel op de set in een knipoog naar de clip uit 1995.

"Ga van het meubilair af!" Letterman schreeuwde naar de ster. En voor meer verrassende bekentenissen van beroemdheden, zegt Holly Madison dat iedereen die naar de Playboy Mansion verhuist dit moest doen.

Sarah Crow Sarah Crow is hoofdredacteur bij Eat This, Not That!, waar ze zich richt op nieuws over beroemdheden en gezondheidsverslaggeving. Lees verder

Geef een reactie